Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Le Palme Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et hyggeligt, lille hotel

Le Palme Hotel er et hyggeligt og komfortabelt sted. Her er reception, bar/lounge og en terrasse, hvor du kan nyde et godt glas. Derudover er her et morgenmadslokale, hvor der serveres en velassorteret morgenmadsbuffet (kontinental = et lille udvalg). Det, som Le Palmes gæster værdsætter mest, er beliggenheden og det venlige personale, som hellere end gerne hjælper dig til rette. Specielt når du kommer hjem fra en begivenhedsrig dag fyldt med indtryk, kan det være skønt at slappe af på terrassen under en parasol eller en palme med et køligt glas.

Gangafstand til centrum

Hotellet ligger ca. 1 km fra byens gamle centrum, hvor du finder smalle gyder og hyggelige pladser, forskellige butikker, barer, isbutikker og restauranter. Men du behøver ikke at gå langt for at få en bid til maven, for der er flere spisesteder at vælge også i den "nyere" del af byen, hvor Le Palme ligger. Her finder du også supermarked og isbutik. Der er ca. 950 meter til båden, som tager dig langs den smukke kyst til de øvrige af de "fem byer". Der er kun ca. 400 meter til stationen, hvis du vælger at komme rundt med tog. Toget tager dig også ind til La Spezia, hvor du kan finde alt, hvad du behøver.

Læs mere om Le Palme Hotel

Komfortable værelser

Der er 50 værelser i alt på hotellet fordelt på fire etager. I værelserne, som er på ca 18 kvm, kan du finde aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks, badeværelse med bruser og hårtørrer. Internetforbindelse er muligt. Det er muligt at parkere, men der er begrænset antal, og man kan ikke forudbestille.

Værelserne på Le Palme Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map