Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Villa Steno

 
Hotel Villa Steno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Steno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Steno er et hyggeligt hotel med blot 17 værelser, som ligger i centrum af Monterossos gamle bydel - med en fantastisk udsigt over byens tage og havet.

Hotellet ejes af familien Pasini, som også har hotel Pasquale nede på havnen. På Villa Steno mødes man af Matteo og hans kone, som sørger for den gode atmosfære, og at alle føler sig hjemme.

Læs mere om Hotel Villa Steno

Hotellet ligger på bjergsiden lidt tilbagetrukket fra stranden og havnen, og nyder dermed godt af den fred og ro, som hersker i denne del af byen. Kommer man nede fra centrum, kan man tage en smutvej op gennem den have der hører til hotellet, og er man blevet forpustet af de mange trapper, kan man nyde en kølig drink på den lille terrasse. Kommer man i bil, kan man køre direkte til døren, og der er en lille parkeringsplads foran hotellet. Man skal ikke lade sig skræmme af den skæmmende adgangsvej - når man først ankommer til hotellet, er det hele kønt og skønt.

Hotellet ligger som sagt på bjergsiden. Det er bygget i flere etager, og pladsen er udnyttet optimalt, så derfor skal man ikke forvente meget store fællesområder. Der er en lille reception med internetpoint, der er en bar og en kombineret opholds- og morgenmadsstue, et lille bibliotek, samt mulighed for at benytte en lille fælles terrasse med udsigt over byen og havet. Det er desuden muligt at indtage morgenmaden ude på en panoramisk terrasse. Morgenmaden består blandt andet af deres egne marmalader, fx abrikos, citrus og appelsin.

Værelserne er alle pænt indrettet, og de fleste har en lille balkon eller terrasse, hvorfra man kan kigge ud over byen og ned mod havet. De fleste af terrasserne/balkonerne har morgensol. Da værelserne ligger i forskellige plan og forskellige vinkler, kan man ikke påregne at have havudsigt fra alle, selv om hotellet ligger højt. De almindelige dobbeltværelser har hverken balkon eller udsigt, men de har et vindue. De fire tresengsværelserne består af enten ét stort eller to værelser og har enten balkon eller have. Af de to firesengsværelser består det ene af to værelser og det andet af to afdelinger, som kan lukkes af med en skydedør. Værelserne har telefon, satellit TV, aircondition, minibar, værdiboks samt bad med toilet, hårtørrer og bruser.
BEMÆRK: Hotellet er meget populært, så man skal være i god tid med bestillinger!

Skjul teksten
 
 
search map