Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Villa Accini

 
Hotel Villa Accini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Accini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Accini er et lille, hyggeligt hotel midt i Monterosso med 11 værelser med aircondition og en dejlig have med liggestole. Fra denne smukke liguriske 1800-tals villa går der en sti ned til stranden (ca. 150 m), togstationen og handelstrøget i Monterossos bydel Fegina (mens man skal krydse en tunnel for at komme hen til den gamle bydel).

Hotellets fortrin er den smukke villa, udearealerne, den korte afstand til stranden og ikke mindst gratis parkering, mens bagsiden af medaljen er toggenerne fra jernbanen ca. 100 m fra hotellet. Men da toget løber lige gennem Monterosso, er det svært fuldstændigt at undgå denne type støjgener. Til gengæld har alle værelser termoruder. Morgenmaden, der serveres som buffet, indtages enten i morgenmadssalen eller udendørs, hvis vejret tillader det.

Læs mere om Hotel Villa Accini

Værelser
- De 11 værelser er enkelt indrettede og har alle aircondition, satellit-tv, telefon, internetforbindelse (via modem), minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning, mens et enkelt værelse har plads til to ekstra opredninger (til par med børn).

Skjul teksten
 
 
search map