Anmeldelser af Hotel Suisse Bellevue

Den mageløse udsigt over hele Cinque Terre
 
Hotel Suisse Bellevue er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Suisse Bellevue er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Suisse Bellevue

Læs personlige anmeldelser af Hotel Suisse Bellevue som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Suisse Bellevue. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
ila fra Steinkjer i Norge boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra d. 25. til d. 29. april 2013.

Vi er meget tilfredse med opholdet på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso al Mare. Der var meget rent, rolige omgivelser, ok morgenmad (efter norske forhold), skøn udsigt og venlig betjening. Egen balkon med havudsigt hævede standarden.
Vi savnede elkedel og muligheden for selv at lave kaffe på værelset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Gun fra Linköping i Sverige boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra 21. til den 26. April 2013.

Ja alt var meget godt - Suisse Bellevue havde fantastiske udsigter. Vi vandrede blandt andet til Levento - perfekt at slippe for at vandre op ad bakken fra landsbyen.
Fungerede godt med taxa til landsbyen.
Hotel i Firenze godt, ligeledes Censine (jeg tror det blev kaldt) i Toscana.
Vi er meget tilfredse - vender gerne gå tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Dorthe og John fra Vejle boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra d. 1. til d. 6. oktober 2012.

Vi har haft en rigtig dejlig tur til Hotel Suisse Bellevue stedet er dejligt og ligger skønt med en storslået udsigt. Men desværre er alle gangstier mellem byerne lukket så det blev ikke helt den ferie vi havde forventet, vi forsøgte at gå på stierne i baglandet ( bjergene ) og dertil skal siges at man skal være en rigtig god vandre for at gøre dette, der er tale om smalle stejle stier og der var engang trapper de er forsvundet med tiden så der skal kravles ind i mellem. Desuden var der ingen afmærkning så der var virkelig vanskelig. Vi spiste hos Micys i Monterosso og det kan varmt anbefales det var en særdeles god oplevelse både maden og betjeningen. Men alt i alt har In Italia igen indfriet vore forventninger det var et skønt sted og bussen til hotellet fungerede perfekt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anne-Mari og Bernt fra Ulefoss i Norge boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra d. 24. juli til d. 3. august 2012.

Tak for en knirkefri ferie gennem In-Italia igen.
Vi boede på Hotel Suisse Bellevue, det var et fantastisk sted - stille og roligt og med den udsigt! Vi havde balkon med havudsigt og det var vigtige for opholdet. Hotellet var rent og pænt, morgenmaden var god og værelset var helt ok. Betjeningen var tilbageholdende, men høflige og hjælpsomme. Shuttle bussen var guld værd og gjorde det behageligt at bo uden for bykernen. Det var helt ok at gå ned til byen, men det var godt at tage bussen op til hotellet igen.
Monterosso og Cinque Terre. Vi gik to ruter - fra Monterosso til Vernazza og fra Riomaggiore til Manarola. Den første tur var meget anstrengende i 35 graders varme, men det var en oplevelse.
Fordelen med en ferie i dette område er at man kan opleve meget, og også nyde strand og badeture. Vi tog toget til Sestri Levante en dag og vi var i alle 5 byer. Toget var billigt og komfortabelt at rejse med.
Vi oplevede at der er en meget bedre service ved serveringsstederne i den gamle by end på strandpromenaden.
På strandpromenaden oplevede vi, at de som serverede var sure og meget lidt serviceminded.
Vi kan anbefale en restaurant i Monterosso som heder Il Casello, der var der meget god service og venlig betjening - og meget god mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Merete og Rune fra Norge boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra d. 5. til d. 10. juli 2012.

Vi valgte at tage tog tur / retur Firenze til Monterosso. Turen gik fint, men vi lærte, at der går flere tog; Et hurtigt og et med mange stop og skift. Anbefaler det første! Hotel Suisse Bellevue var en dejlig oplevelse. Vi fik værelse som ønsket, det var stille og roligt, rent og med en fantastisk udsigt! Morgenmad var udmærket.Meget venligt personale og god service i receptionen. Da vi ofte ikke benyttede os af taxien, der gik til og fra hotellet, fik vi god motion af at gå omkring en kilometer op til hotellet fra byen, ad en stejl stigning! Puh :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Kent og rejsefælle fra Danmark boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra d. 15. til d. 21. juli 2012.

Super lækkert sted – fantastisk udsigt – hyggelige byer. Eneste kritikpunkt var en meget lidt imødekommende ejer (husfruen tror jeg) som virkede til at hun hellere ville være et helt andet sted i verden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Linda og Hans fra Göteborg i Sverige boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra det 12. til 19. juli 2012.

Vi havde en fantastisk uge i Monterosso på Hotel Suisse Bellevue! Et par små bemærkninger, vi kørtei bil fra Bergamo, og vi kørte forkert det sidste stykke så måske er det på sin plads at præcisere, at det er den første afkørsel til Montorosso man skal tage, når man kommer fra Levanto. Hotel Suisse var super fint, tror det kunne være endnu bedre, hvis de havde en swimmingpool uden for hotellet, så man som alternativ kunne bade i den!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Hans og rejsefælle fra Randers Nv boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra d. 10. til d. 14. juli 2012.

Hotellet har en utrolig flot beliggenhed.
Personalets service var også god.
Til gengæld var værelsets standard ikke særlig god. Det var et temmeligt lille værelse og badeværelset var meget lille.
Værelset vendte ikke ud mod bjergene men mod en bjergvæg - 2 meter væk!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anita og rejseledsagere fra Göteborg i Sverige boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso 26. juni til 1. juli 2012.

Rejsen til Monterosso var meget vellykket!

Min ven og jeg fløj til Nice, tog toget til Monterosso. Ved stationen gik vi først i den forkerte retning, ifølge vejbeskrivelsen skulle vi gå til venstre, når vi kom ud af stationen, det viste sig at være højre langs strandpromenaden for at komme til shuttle og hotellet. Hotel Suisse Bellevue var fantastisk godt, vil aldrig glemme de varme aftener på altanen når mørket begynder at falde på, og lysene tændes og du se alle fem landsbyer glimter langs kysten, stjernerne og månen skinner og cikaderne synger. Mindet og følelsen vil hjælpe mig med at overleve den næste vinter i Göteborg! Venligt personale, god morgenmad, rent og fint!
Det var meget varmt da vi var der, en pool oppe ved hotellet havde været prikken over i'et. Vi har vandret, taget båd og tog mellem landsbyerne.
En særlig oplevelse var semifinalenkampen mellem Italien og Tyskland, EM i fodbold. Da var vi i den gamle del af Monterosso, der var en fantastisk atmosfære og Italien vandt !!!
Sidste dag vi brugte i Nice før vi fløj hjem. Tak for den gode service fra jer, det fungerede fremragende!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Rune og Bjørg fra Drøbak i Norge boede på Hotel Suisse Bellevue i Monterosso fra d. 20. til d. 26. maj 2012.

Først vil jeg takke in-italien for fremragende service og opfølgning før afgang.Vi har haft en romantisk ferie i Monterosso. Vi boede på Hotel Suisse Bellevue, som havde en fantaastisk udsigt, god service og fint hotelværelse. Anbefal en eller flere ture til fods på nogle af stierne mellem de fem byer som kaldes "Cinque Terre". Hvis man ikke ønsker at gå mellem alle byerne, så er der god forbindelse mellem byerne ved lokaltog. Miky's restaurant i Monterossa anbefales. Miky's har god service, venlige tjener og lækre fisk og skaldyr.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map