Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Suisse Bellevue

Den mageløse udsigt over hele Cinque Terre
 
Hotel Suisse Bellevue er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Suisse Bellevue er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De fleste hotelejere er misundelige på Suisse Bellevues beliggenhed 100 m.o.h. og deres indbydende solterrasser.

Gratis shuttlebus til stranden og togstationen

På et panoramisk punkt oven over Monterossos strande ligger Hotel Suisse Bellevue og tilbyder dets gæster værelser med balkon og havudsigt samt gratis parkering, hvilket er en sjældenhed på disse kanter. Hotellet har ligeledes en gratis shuttlebus, som flere gange i løbet af dagen kører de ca. 800 m ned til Monterossos byliv og sandstrande - ellers tager det ca. 15 minutter at gå ned (NB: Det frarådes at gå tilbage på grund af den stejle vej). Nede i Monterosso har hotellet en særaftale med en lido, så man kan bestille parasol og to liggestole til en fast pris.

Læs mere om Hotel Suisse Bellevue

Et botanisk slaraffenland

Med den panoramiske beliggenhed, gratis parkering og gratis shuttlebus kan Hotel Suisse Bellevue nemt bære 3½ sol i klassificering. Ved indgangen til hotellet befinder man sig nærmest i et botanisk slaraffenland med havemøbler (og bordtennis) og gode muligheder for at nyde afkølende drikkevarer fra hotellets bar under palmernes skygge. Alternativt kan man trække sig lidt væk fra indgangspartiet og hen i haven til den panoramiske solterrasse, der indbyder med liggestole og bruser. Hotellet vender mod øst og kan nyde solen det meste af dagen, men må dog give afkald på den i aftentimerne, hvilket sikrer en behagelig temperatur i værelserne, hvis man ikke ønsker at tænde for airconditionanlægget. Som kompensation for solen, der vender ryggen til hotellet sidst på dagen, bidrager fyrtårnet på den lille fjerne ø Tino til den maritime stemning, der hersker i området.

Fine feriefaciliteter

Indendørs finder man en stor hall med reception, lounge-område, tv og bar, hvor de om sommeren laver lette frokostretter såsom små pizzaer, salater, focaccia og sandwich, så man ikke behøver at tage unødigt ned til Monterosso i løbet af dagen, hvis man hellere vil nyde stilheden og den panoramiske udsigt fra hotellets solterrasser. Hotellet har desuden en læsesal, elevator og morgenmadssal, hvor der serveres en velassorteret buffet.

Værelserne på Hotel Suisse Bellevue

Dobbeltværelse

Disse 10 værelser ligger på 1. og 2. sal og vender ud bagtil mod det grønne bjerg. De er pænt indrettede med satellit-tv (lcd), telefon, wi-fi, minibar, aircondition (fra juni til september) og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Enkelte værelser har plads til både 3. og 4. seng.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Disse 15 værelser ligger på 1. og 2. sal og har balkon med havudsigt - der er sol på de sydøstvendte balkoner fra om morgenen og hen på eftermiddagen (enkelte balkoner ligger sydvest). De er pænt indrettede med satellit-tv (lcd), telefon, wi-fi, minibar, aircondition (fra juni til september) og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Enkelte værelser har plads til både 3. og 4. seng.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Suisse Bellevue

Læs personlige anmeldelser af Hotel Suisse Bellevue som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Suisse Bellevue. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Suisse Bellevue

Det er svært at være sur

Når man ankommer til dette hotel og er så heldig at ens værelse har udsigt over bugten, så slipper der et lille gisp ud, når altandøren åbnes og udsigten bliver tilgængelig. Det er bjergtagende og så bliver det meget vanskeligt at være sur. Udover dette har hotellet flere små oaser, hvorfra man også kan nyde udsigten og ikke nok med det, så kan man blive transporteret både og og ned fra hotellet til byen, men gå nu ned et par gange, det er en smuk tur. Der er en meget rolig og venlig stemning på dette hotel. Det er nemt at komme i kontakt med de andre gæster - der er altid en vandretur, der kan diskuteres eller anbefales ved morgenbordet eller mens man venter på hotellets taxa. Skal vi til Cinque Terre igen bliver det her på dette hotel.

Læs mere

Udsigten fra vores balkon gav så meget energi

Vi kunne godt lide hotellet, personale, placering og omgivelser. Selvom hotellet er så højt op i bjergene og et stykke fra landsbyen blev det ikke bemærket takket være den fremragende shuttelbus. Vi havde fred og ro om aftenen, slap for støj, trafik i landsbyen. Det ville have været dejligt, hvis hotellet havde en restaurant, der serverede mad om aftenen. En pool havde ikke været dårligt. Morgenbuffeten var fantastisk! Vi kunne godt lide stedet.

Læs mere

Roligt, smukt og højt til himlen

Fremragende beliggenhed med et endeløst view over bugten. Rolige og smukke omgivelser med venlig og serviceminded personale.

Læs mere

Super dejligt sted

Enestående sted med fantastisk udsigt.

Sødt og venligt engelsktalende personale på stedet. Hurtig ind-/udcheckning.

Shuttlebus ordningen fungerer fint - man klarer sig fint med at parkere bilen på hotellet og tage toget fra Monterosso.

Drikkevarer kan købes på hotel og mini bar til rimelige priser. Morgenmaden er fin, brødet er dog italiensk standard, dvs. ofte ikke helt friskt målt efter nordeuropæisk standard. Wifi er gratis og fungerer.

Læs mere

Hotel med storslået udsigt.

utroligt smukt beliggende hotel med en udsigt som simpelthen var så storslået.
At sidde på altanen om aftenen og nyde udsigten og roen i området var så dejligt.
Gratis taxa som kørte hver 1 time enten ned til byen eller op til hotellet var super god service.

Morgenmaden kunne godt være lidt bedre - specielt deres brød - men sådan er det vist i Italien !

Vi vil meget gerne komme tilbage en anden gang :-)

Læs mere

Vidunderlige Cinque Terra

Et par hyggelige dage i Cinque Terre er, hvad man har brug for, og så skal man bo godt. Så vælger man Suisse Bellevue, som lå højt over Monterosso, og var et meget dejligt hotel at sidde og nyde balkonen med udsigt over alle fem landsbyer. Desuden var det den super med den gratis "shuttel-bil", der kørte mellem hotellet og landsbyen, fordi det tog hårdt på kræfterne at gå op.
Det eneste man kan klage over var deres bitre kaffe, som de serverede ved morgenmaden.

Læs mere
 
search map