Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Suisse Bellevue

Den mageløse udsigt over hele Cinque Terre
 
Hotel Suisse Bellevue er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Suisse Bellevue er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De fleste hotelejere er misundelige på Suisse Bellevues beliggenhed 100 m.o.h. og deres indbydende solterrasser.

Gratis shuttlebus til stranden og togstationen

På et panoramisk punkt oven over Monterossos strande ligger Hotel Suisse Bellevue og tilbyder dets gæster værelser med balkon og havudsigt samt gratis parkering, hvilket er en sjældenhed på disse kanter. Hotellet har ligeledes en gratis shuttlebus, som flere gange i løbet af dagen kører de ca. 800 m ned til Monterossos byliv og sandstrande - ellers tager det ca. 15 minutter at gå ned (NB: Det frarådes at gå tilbage på grund af den stejle vej). Nede i Monterosso har hotellet en særaftale med en lido, så man kan bestille parasol og to liggestole til en fast pris.

Læs mere om Hotel Suisse Bellevue

Et botanisk slaraffenland

Med den panoramiske beliggenhed, gratis parkering og gratis shuttlebus kan Hotel Suisse Bellevue nemt bære 3½ sol i klassificering. Ved indgangen til hotellet befinder man sig nærmest i et botanisk slaraffenland med havemøbler (og bordtennis) og gode muligheder for at nyde afkølende drikkevarer fra hotellets bar under palmernes skygge. Alternativt kan man trække sig lidt væk fra indgangspartiet og hen i haven til den panoramiske solterrasse, der indbyder med liggestole og bruser. Hotellet vender mod øst og kan nyde solen det meste af dagen, men må dog give afkald på den i aftentimerne, hvilket sikrer en behagelig temperatur i værelserne, hvis man ikke ønsker at tænde for airconditionanlægget. Som kompensation for solen, der vender ryggen til hotellet sidst på dagen, bidrager fyrtårnet på den lille fjerne ø Tino til den maritime stemning, der hersker i området.

Fine feriefaciliteter

Indendørs finder man en stor hall med reception, lounge-område, tv og bar, hvor de om sommeren laver lette frokostretter såsom små pizzaer, salater, focaccia og sandwich, så man ikke behøver at tage unødigt ned til Monterosso i løbet af dagen, hvis man hellere vil nyde stilheden og den panoramiske udsigt fra hotellets solterrasser. Hotellet har desuden en læsesal, elevator og morgenmadssal, hvor der serveres en velassorteret buffet.

Værelserne på Hotel Suisse Bellevue

Dobbeltværelse

Disse 10 værelser ligger på 1. og 2. sal og vender ud bagtil mod det grønne bjerg. De er pænt indrettede med satellit-tv (lcd), telefon, wi-fi, minibar, aircondition (fra juni til september) og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Enkelte værelser har plads til både 3. og 4. seng.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Disse 15 værelser ligger på 1. og 2. sal og har balkon med havudsigt - der er sol på de sydøstvendte balkoner fra om morgenen og hen på eftermiddagen (enkelte balkoner ligger sydvest). De er pænt indrettede med satellit-tv (lcd), telefon, wi-fi, minibar, aircondition (fra juni til september) og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Enkelte værelser har plads til både 3. og 4. seng.

Skjul teksten
 
 
search map