Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Souvenir

Den stemningsfulde gårdhave med loungestemning Den fælles tagterrasse Udsigten fra tagterrassen til fælles afbenyttelse Gårdhaven Superiorværelse med terrasse Reception Barområde med flotte stenmure og hvælvinger Morgenmadssalen
 
Hotel Souvenir er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Souvenir er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellets centrale beliggenhed gør det nemt for dig - og betyder, at der blot er ca. 200 m til stranden og ca. 700 m til stationen.

Indbydende udeområder

Mellem de to bygninger med værelserne på Hotel Souvenir finder man det centrale samlingspunkt, som er en slags gårdhave-lounge med et kæmpe, karakterfuldt avokadotræ i midten og en rislende bæk. Her kan man nyde hinandens selskab, sit eget eller en forfriskning fra baren. Vil man sidde lidt mere privat, kan man søge op i haven, hvor bananpalmer og citrontræer vil påvirke sanseapparatet. En tredje mulighed for at nyde den rolige beliggenhed og samtidig stirre op i den blå himmel er fra den fælles tagterrasse, hvorfra øjet vil møde både Monterossos gamle bydel og havet i baggrunden.

Læs mere om Hotel Souvenir

Ualmindelig flot morgenmadssal og fællesområder

I receptionen og det tilhørende barområde er møblerne nøje udvalgt og væggene er skånsomt restaurerede, så hvælvingerne og de rå stenmure står i bemærkelsesværdig kontrast til designermøblerne. I fællesområderne er der gratis wi-fi (ikke i haven og på tagterrasen, men i gårdhaven og i barområdet). Morgenmadssalen på Hotel Souvenir fremstår særdeles flot med behagelige farver og god plads. Morgenmaden serveres som buffet - og gæsterne skal være velkomne til at tage morgenmaden med ud i gårdhaven, når solens tilstedeværelse tillader det.

Afstande og parkering

Hotellet ligger midt i det historiske centrum med ca. 100 m til Via Roma, hvor de fleste restauranter og butikker befinder sig. Afstanden til stranden er blot 200 m. Parkering er mulig enten på den store parkeringsplads ved stationen i bydelen Fegina (ca. 700 m væk) eller ved bagindgangen til den gamle bydel (ca. 300 m væk). Begge er mod betaling, men på den sidstnævnte kan man dog være uheldig ikke at finde plads.

Værelserne på Hotel Souvenir

Dobbeltværelse Standard

Disse 11 værelser ligger i samme bygning som receptionen og har alle led-tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. To af værelserne har plads til en ekstra opredning og et værelse har sågar plads til to ekstra opredninger til en familie på fire personer. Firesengsværelset har køjeseng til børnene. Bemærk at standardværelserne ikke har aircondition (men dog loftsvifte) og wi-fi, men har adgang til wi-fi i fællesområderne.

Dobbeltværelse Superior

Disse 5 værelser ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning ikke mulig i disse værelser. I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi og sat-tv.

Dobbeltværelse Superior med balkon

Disse 3 værelser ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. En ekstra opredning er mulig to af i disse værelser. I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, sat-tv og balkon.

Dobbeltværelse Junior Suite

Disse 4 Junior Suiter ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. Alle værelserne har plads til to ekstra opredninger (køjeseng). I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, sat-tv og er større end superiorværelserne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Souvenir

Læs personlige anmeldelser af Hotel Souvenir som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Souvenir. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Hotel Souvenir

Et godt valg

Vi boede på et værelse på anden sal med balkon i 7 nætter. Værelset var udsædvanligt rent, det var ikke så stort, men det vænnede vi os til. Der var heller ikke meget skabsplads, så vi fik ikke pakket ud.
Wi-fi er hurtigt og meget stabilt. Air-condition er meget effektiv, og det er også nødvendigt i sommervarmen.
Morgenmaden var god og den kan indtages både udenfor på terrassen og indenfor i et meget rent og lyst lokale. Capital TV kører - så der er musik fra 80'erne og 90'erne til morgenmaden.
Vi parkerede bilen på havnen i Fetina, det er ca. 1,1 kilometer fra hotellet. Det er nemt at trille kufferter på Strandpromenaden, det er lidt mere vanskeligt på det sidste stykke op gennem gågaden i byen, men det går. Der er trapper op til hotellet og ingen elevator i bygningen.
Vi kan anbefale stedet.

Læs mere

Centralt og gæstfrit

Vores ferie (14 personer) var til alles fulde tilfredshed. Værelserne, rene og ryddelige. Morgenmaden gav os det vi ønskede (prisen for varmt). Fællesområder tildeles efter behov. Baren serverede drikkevarer på anmodning. Forskellige snacks serveres af barpersonale.
Vi har haft det fremragende og fik top service. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

Læs mere

Centralt og serviceminded hotel

Hotellet ligger supergodt centralt i Monterosso's gamle bydel i et roligt og smukt område.
Ikke alle værelser er af samme standard, men vores var på et meget højt niveau. Vælg gerne et i bygningen med morgenmadsrestauranten.
Personalet er meget flinke og venlige og vil strække sig meget langt for at yde den bedste service.
Morgenmaden består af en dejlig buffet, som er godt varieret og i forhold til italiensk målestok meget lækker.

Læs mere

Stille beliggenhed

Fint lille hotel der ligger i den gamle bydel (stille og rolig) et super sted for at komme til at vandre mellem de 5 byer (dog kun 3 ruter der var åbne) god service og pænt og rent, god morgenmads buffet. Der er masse af steder man kan gå ud at spise i byen, og ikke ret langt til nogen ting.
En super oplevelse at vandre mellem de 5 byer, en hård men bestemt en tur der kan anbefales til alle med en nogenlunde kondi.

Læs mere

Fredelig beliggenhed i Monterosso

Behagelig, roligt og rent hotel. Rent og ryddeligt. Ligger meget fint i den gamle del af Monterosso. Tæt på alt - vandreture, svømning, restauranter, butikker, tog osv Relativt dyrt hotel.
Alle de ansatte venlige og imødekommende! God morgenmad. Mangler et sted at hænge badetøj og håndklæder på værelset, eftersom vi ikke havde en balkon. Det løste sig, fik en håndklædeholder sat ud i gården :-) Svært at finde tv-kanaler som viste fodbold VM. Gik ikke igennem. Ærgerligt synes vi, som kan lide at se fodbold. Fik set en kamp i receptionen sammen med dejlig fyr, der arbejdede da. Han stillede op, selv om det var sent. Tak for det!
Afslappende atmosfære på terrassen.
Vi trivedes rigtig godt her!

Læs mere

Dejligt hotel med god beliggenhed

Hotellet er beliggende i Monterosso gamle del tæt på alt og kun en kort gåtur til stationen. Rent og ryddeligt med fine fællesområder. God morgenmad. Enkle værelser, men senge ok og rummeligt badeværelse. Ingen altan, men vi kunne sidde udenfor i haven eller på tagterrassen. Bar, hvis du ønsker at købe noget at drikke. Hjælpsomt og venligt personale.

Læs mere
 
search map