Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Souvenir

Den stemningsfulde gårdhave med loungestemning Den fælles tagterrasse Udsigten fra tagterrassen til fælles afbenyttelse Gårdhaven Superiorværelse med terrasse Reception Barområde med flotte stenmure og hvælvinger Morgenmadssalen
 
Hotel Souvenir er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Souvenir er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellets centrale beliggenhed gør det nemt for dig - og betyder, at der blot er ca. 200 m til stranden og ca. 700 m til stationen.

Indbydende udeområder

Mellem de to bygninger med værelserne på Hotel Souvenir finder man det centrale samlingspunkt, som er en slags gårdhave-lounge med et kæmpe, karakterfuldt avokadotræ i midten og en rislende bæk. Her kan man nyde hinandens selskab, sit eget eller en forfriskning fra baren. Vil man sidde lidt mere privat, kan man søge op i haven, hvor bananpalmer og citrontræer vil påvirke sanseapparatet. En tredje mulighed for at nyde den rolige beliggenhed og samtidig stirre op i den blå himmel er fra den fælles tagterrasse, hvorfra øjet vil møde både Monterossos gamle bydel og havet i baggrunden.

Læs mere om Hotel Souvenir

Ualmindelig flot morgenmadssal og fællesområder

I receptionen og det tilhørende barområde er møblerne nøje udvalgt og væggene er skånsomt restaurerede, så hvælvingerne og de rå stenmure står i bemærkelsesværdig kontrast til designermøblerne. I fællesområderne er der gratis wi-fi (ikke i haven og på tagterrasen, men i gårdhaven og i barområdet). Morgenmadssalen på Hotel Souvenir fremstår særdeles flot med behagelige farver og god plads. Morgenmaden serveres som buffet - og gæsterne skal være velkomne til at tage morgenmaden med ud i gårdhaven, når solens tilstedeværelse tillader det.

Afstande og parkering

Hotellet ligger midt i det historiske centrum med ca. 100 m til Via Roma, hvor de fleste restauranter og butikker befinder sig. Afstanden til stranden er blot 200 m. Parkering er mulig enten på den store parkeringsplads ved stationen i bydelen Fegina (ca. 700 m væk) eller ved bagindgangen til den gamle bydel (ca. 300 m væk). Begge er mod betaling, men på den sidstnævnte kan man dog være uheldig ikke at finde plads.

Værelserne på Hotel Souvenir

Dobbeltværelse Standard

Disse 11 værelser ligger i samme bygning som receptionen og har alle led-tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. To af værelserne har plads til en ekstra opredning og et værelse har sågar plads til to ekstra opredninger til en familie på fire personer. Firesengsværelset har køjeseng til børnene. Bemærk at standardværelserne ikke har aircondition (men dog loftsvifte) og wi-fi, men har adgang til wi-fi i fællesområderne.

Dobbeltværelse Superior

Disse 5 værelser ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning ikke mulig i disse værelser. I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi og sat-tv.

Dobbeltværelse Superior med balkon

Disse 3 værelser ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. En ekstra opredning er mulig to af i disse værelser. I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, sat-tv og balkon.

Dobbeltværelse Junior Suite

Disse 4 Junior Suiter ligger i samme bygning som morgenmadssalen og har alle badeværelse med toilet og bruser. Alle værelserne har plads til to ekstra opredninger (køjeseng). I forhold til standardværelserne har disse værelser desuden både aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, sat-tv og er større end superiorværelserne.

Skjul teksten
 
 
search map