Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Porto Roca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger diskret afskærmet af naturens favntag blot ca. 200 m fra færgelejet, hvorfra du kan sejle til de andre byer i Cinque Terre. Hotellet deler rundhåndet ud af et rigt udbud af faciliteter: fx panoramiske terrasser, restaurant samt værelser med aircondition, balkon og hypnotiserende havudsigt.

Europas smukkeste udsigt

Der er mange grunde til, at The Economist for nogle år siden tildelte Hotel Porto Roca titlen Europas smukkeste udsigt. Hotellet ligger praktisk taget på en klippevæg og skuer ud over Middelhavet og den UNESCO-præmierede strækning i Nationalparken Cinque Terre. Dette absolutte trumfkort kommer både til udtryk fra liggestolene på de panoramiske solterrasser, i restauranten med panoramisk havudsigt (både ude og inde) og de mange værelser med udsigt over det åbne hav. Og trods den tilsyneladende afsidesliggende beliggenhed i fred og fordragelighed, så er der blot ca. 200 m til centrum af Monterosso, ca. 1 km til togstationen og endnu mindre til sandstranden og færgelejet. Toget gennemskærer Monterossos gamle bydel, og man kan ane dets susen i den fjerne baggrund, når man befinder sig oppe ved hotellet.

Læs mere om Hotel Porto Roca

Pool og sandstrand med parasoller og liggestole

Hotellet kan som et af de absolut eneste i hele Cinque Terre tilbyde deres en fuldstændig fantastisk oplevelse ved deres nye poolområde, der ligger på en klippeskråning mellem himmel og hav. Beliggenheden er så panoramisk, at den måtte anlægges med materialer, der kom med helikopter. Her kan du dase dagen lang og nyde godt af saltvandspoolen, solvogne og jacuzzi - og hvis du rejser med familien, kan børnene plaske løs i børnepoolen. I Monterosso finder man en af områdets få sandstrande, som ligger blot ca. 200 m fra hotellet. Der er ingen trapper på denne strækning, og vejen er ikke specielt stejl. I perioden fra juni til september er en parasol og to liggestole på Hotel Porto Rocas private strand inkluderet i prisen for et dobbeltværelse.

Panoramisk restaurant

Her på hotellet lider ganerne heller ingen nød. Man kan bestille halvpension til en fast pris i restauranten La Terrazza del Porto Roca. Aftensmåltidet består som regel af en meget rig og velassorteret buffet med forretter, primært fisk og skaldyr men man finder også andre retter, både liguriske og italienske nationalretter. Hovedretten serveres som regel ved bordet. Servicen er helt i top og tjenerne har et øje på hver finger selv på meget travle aftener. Restauranten har en stor sal indendørs - og når vejret tillader det (som regel fra maj til september), så kan maden naturligvis nydes ude på de stemningsfulde terrasser, hvorfra der både er udsigt til havet og kig til Monterossos historiske bykerne. Morgenmaden serveres også som buffet - og kan ligeledes indtages udendørs, når vejret arter sig.

Bekvem og gratis taxakørsel ved ankomst og afrejse

Hotel Porto Roca ligger i forlængelse af Monterossos gamle bydel, som er bilfri (små lokale køretøjer har dog tilladelse til ærindekørsel), ca. 1 km fra togstationen og parkeringsanlægget i bydelen Fegina, hvor man ankommer til både i bil og med tog. Ved ankomst til enten parkeringsanlægget eller togstationen i Monterosso bydel Fegina kan man gøre brug af en gratis transfer til hotellet. Denne service gælder også ved afrejse. Dermed er det nemt og smertefrit at få bagagen med helt op til hotellet - og under opholdet har man ikke brug for bilen, da man typisk vil benytte vandreruterne, turistbåden til de andre byer i Cinque Terre eller toget, som forbinder de fleste af kystbyerne i Ligurien.

Wellness, antikviteter og andre faciliteter

Hotel Porto Roca har det hele - og de har naturligvis også wellness-center. Her finder man et lille spa, tyrkisk bad og mulighed for at bestille behandlinger som fx massage. Indretningen på hotellet bærer tydeligt præg af historie og storhed, da man finder antikviteter, kunstmalerier og sågar rustninger i interiøret. Der er naturligvis også reception, en bar og elevator på hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Porto Roca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map