Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Pasquale

Hotel Pasquale - i den gule og orange bygning til venstre - set fra vandet
 
Hotel Pasquale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pasquale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det populære Hotel Pasquale er et hyggeligt, lille familieejet hotel med blot 15 værelser. Det ligger midt på havnen i det historiske centrum af Monterosso, blot et stenkast fra stranden.

Et smørhul mellem by og hav
Beliggenheden gør, at udsigten over havet og stranden er en af de bedste i hele Cinque Terre området. Samtidig bor man midt på havnen, hvor turbådene lægger til, og hvor de lokale fritidsfiskere trækker deres små både op på land, og ellers sidder og hygger sig med kortspil.

Læs mere om Hotel Pasquale

Livlig beliggenhed
Centrum af Monterosso, med de mange hyggelige butikker, cafèer og restauranter, er blot få meter fra hotellet, så man må være forberedt på, at der kan være forholdsvis livligt i højsæsonen, lige som man må være forberedt på at kunne høre toget, som passerer på en bro over centrum i nærheden af hotellet. Selve togstationen befinder sig ca. 400 meter fra hotellet, og forbinder Monterosso med de øvrige Cinque Terre byer flere gange i timen - lige som der er togforbindelse til resten af Italien.

Transportmidler og vandrestier
Stationen ligger i den nye bydel (hvor der også er flere strande), som forbindes med den gamle via en gangtunnel, som starter lige ved hotellet. Kommer man i bil, kan man parkere på den offentlige parkeringsplads (mod en klækkelig betaling) ca. 800 meter fra hotellet. For vandrefugle starter vandrestien til nabobyen Vernazza stort set lige uden for døren.

Faciliteter og parkering
Hotellet har en lille reception, elevator, morgenmadssal og bar med udendørs servering. Bemærk at det er muligt at bestille parkering mod tillæg. Parkeringspladsen befinder sig ca. 900 m fra hotellet og prisen inkluderer transport til og fra hotellet på ankomst- og afrejsedag.

Historie og indretning
Hotel Pasquale blev indrettet til hotel i 60´erne, og er derfor ikke "født" som hotel. Det betyder, at værelserne har forskellig størrelse og indretning, da det har været nødvendigt at respektere de oprindelige mure. De senere år har hotellet gennemgået en nænsom restaurering, hvor ejerne har finkæmmet Ligurien og Toscana for karakterfulde antikviteter og originale materialer som fx marmo.

Læs om værelserne på Hotel Pasquale

Skjul teksten
 
 
search map