Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Marina

 
Hotel Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Marina ligger midt i Monterossos gamle bydel i en stille gade, hvor man kan trække sig lidt tilbage fra postyret - og alligevel er stranden og hovedgaden blot ca. 150 m væk. Det særlige ved dette hotel er deres mange skønne og udeområder og solterrasser med citronlunde. Fra den øverste pergola er der udsigt til havet - heroppe er der tilmed jacuzzi (mod betaling).

Værelserne bestilles med morgenmad, men med i prisen får gæsterne en let frokost hver dag mellem 14:00 og 18:30, som for de fleste falder meget belejligt efter en vandretur eller en strandtur. Buffet'en består af lette retter som grøntsager, pastaretter og andre lette foretter og endelig frugt. Denne buffet kan enten betragtes som en sund eftermiddagssnack, frokost eller et let aftenmåltid for skandinavere, som godt kan lide at spise tidligt.

Læs mere om Hotel Marina

Morgenmaden serveres som buffet enten oppe på solterrassen eller nede i morgenmadssalen i stueplan. På hotellet finder man desuden elevator og vaskemaskine - og desuden stilles der snorkeludstyr (svømmefødder og dykkermaske) til gæsternes rådighed.

Værelser
- De 23 værelser på hotellet findes som dobbelt- og tresengs- og firesengsværelser (med køjeseng). Hele hotellet er indrettet med mange maritime særpræg. Der er ikke værelser med havudsigt, da hotellet ligger midt i den gamle bydel. Alle værelser har 32" fladskærms-tv (med satellitkanaler), aircondition, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map