Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Margherita

Lounge med barområde Morgenmadssal
 
Hotel Margherita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Margherita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alle vil til Cinque Terre - og man forstår dem så ganske godt. Samspillet mellem de pastelfarvede fiskerlejer og de grønne bakkedrag, der på dramatisk vis rejser sig fra Middelhavet ses ikke mange steder. Du får nemt stillet din trang til at kigge på noget kønt ... og din fototrang.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Betyder det meget for dig at bo centralt, så vil Hotel Margherita dække dit behov. Hotellet ligger midt i det historiske (bilfri) centrum lige ud til hovedgaden Via Roma, hvor byens liv og leben udspiller sig. Den meget centrale beliggenhed betyder naturligvis også, at du skal være beredt på stemmer og liv fra forbipasserende turister og glade mennesker i aftentimerne.

Læs mere om Hotel Margherita

Du vil elske de elegante omgivelser

Hotellet blev desværre ramt ret hårdt af oversvømmelsen i området i 2011, men er derefter blevet gennemgribende renoveret og elegant indrettet. Der er et par trin op til indgangen, der leder ind til et lounge-område med reception og bar. Barens forfriskninger kan også nydes ude på fællesterrassen i solen, hvor du kan følge med i byens gang.

Flere faciliteter og indbydende morgenmad

Der er også elevator og en læsesal med tv - og naturligvis en morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet og meget er hjemmelavet. Morgenmaden indtages indendørs, men der bliver dog ikke kigget skævt til én, hvis man tager sin mad med udenfor. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i en nabobygning, der hører med til hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Margherita

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Margherita

Læs personlige anmeldelser af Hotel Margherita som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Margherita. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Margherita

Hotel Margherita

Morgenmaden var en smule bedre end forventet, der var røræg, æg, forskellige slags brød. Yoghurt med forskellige smagsvarianter lækker kaffe og frugt. Fuld og tilfreds efter hver morgenmad.
Hotellet er godt placeret i den gamle by, omkring 10 minutters gang til togstationen

Læs mere

Fint hotel , venlig betjening, central beliggenhed

Vi ankom tidligt til Monterosso og blev tildelt værelser allerede ved ankomsten. Venligt og imødekommende personale, god service og venlighed. OK faciliteter på hotellet. Gode værelser, rent og rummeligt badeværelse med god adgang og godt med plads. Morgenmaden var meget god. Personalet var meget hjælpsomme med oplysninger om togplaner og turforslag. Alt i alt meget tilfredse

Læs mere

Kan varmt anbefales.

Venligt og meget hjælpsomt personale.
Ekstraordinært rent og pænt overalt.
Dejligt, stort værelse. Enkelt og hyggeligt indrettet. Lidt for hårde senge.
Rigtig fin, varieret morgenbuffet - lidt for enhver smag.
Rolige omgivelser og centralt placeret i forhold til alt.
Kommer meget gerne tilbage. Kan varmt anbefale dette hotel.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Margherita

Læs mere
 
search map