Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Margherita

Lounge med barområde Morgenmadssal
 
Hotel Margherita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Margherita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alle vil til Cinque Terre - og man forstår dem så ganske godt. Samspillet mellem de pastelfarvede fiskerlejer og de grønne bakkedrag, der på dramatisk vis rejser sig fra Middelhavet ses ikke mange steder. Du får nemt stillet din trang til at kigge på noget kønt ... og din fototrang.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Betyder det meget for dig at bo centralt, så vil Hotel Margherita dække dit behov. Hotellet ligger midt i det historiske (bilfri) centrum lige ud til hovedgaden Via Roma, hvor byens liv og leben udspiller sig. Den meget centrale beliggenhed betyder naturligvis også, at du skal være beredt på stemmer og liv fra forbipasserende turister og glade mennesker i aftentimerne.

Læs mere om Hotel Margherita

Du vil elske de elegante omgivelser

Hotellet blev desværre ramt ret hårdt af oversvømmelsen i området i 2011, men er derefter blevet gennemgribende renoveret og elegant indrettet. Der er et par trin op til indgangen, der leder ind til et lounge-område med reception og bar. Barens forfriskninger kan også nydes ude på fællesterrassen i solen, hvor du kan følge med i byens gang.

Flere faciliteter og indbydende morgenmad

Der er også elevator og en læsesal med tv - og naturligvis en morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet og meget er hjemmelavet. Morgenmaden indtages indendørs, men der bliver dog ikke kigget skævt til én, hvis man tager sin mad med udenfor. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i en nabobygning, der hører med til hotellet.

Læs om værelserne på Hotel Margherita

Skjul teksten
 
 
search map