Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel La Villa degli Argentieri

 
Hotel La Villa degli Argentieri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Villa degli Argentieri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo i første række til Middelhavet i underskønne Monterosso. Uden for hotellets dør finder man strand med strandpromenade, restauranter og glade turister, som er kommet til Le Cinque Terre for at vandre og nyde det søde liv. Hotel La Villa degli Argentieri har den perfekte beliggenhed i bydelen Fegina tæt på både sandstrand og Monterossos gamle bydel.

Hotel La Villa degli Argentieri er en flot ligurisk villa med masser af balkoner med havudsigt. Interiøret afspejler den maritime beliggenhed og gennemsyrer hele hotellet. Til højre for indgangen ligger modtagelsen og til venstre morgenmadssalen med buffet. Her er naturligvis også elevator. Man kan parkere på den offentlige parkeringsplads foran hotellet. Derfra er der ikke så langt til den offentlige og private badestrand samt til Monterosso togstation.

Læs mere om Hotel La Villa degli Argentieri

Hotellet har også en solterrasse med stor tiltrækningskraft. Den er naturligvis udstyret med liggestole og udendørs bruser. Herfra kan man i de sene aftentimer nyde solen gå ned i horisonten.

Dobbeltværelse Standard
De to standardværelser er elegante og har begge aircondition, minibar, satellit-tv, værdiboks, elektriske persienner med fjernbetjening og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med vandmassage. Disse værelser vender væk fra havet. En ekstra opredning er mulig i disse værelser.
Dobbeltværelse Deluxe med balkon og begrænset havudsigt
De fem deluxeværelser er elegante og har alle aircondition, minibar, satellit-tv, værdiboks, elektriske persienner med fjernbetjening og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med vandmassage. Disse værelser er lidt større end standardværelserne og ligger på 1. eller 2. sal og har alle balkon og begrænset havudsigt på grund af de grønne pinjetræer, som kaster lidt svalende skygge og tager lidt af udsynet mod havet. En ekstra opredning er mulig i disse værelser.
Junior Suite med balkon og havudsigt
Junior Suiten er elegant og har aircondition, minibar, satellit-tv, værdiboks, elektriske persienner med fjernbetjening og eget badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser med vandmassage. Junior Suiten er lidt større end deluxeværelserne og ligger på 2. sal og har balkon og havudsigt. En ekstra opredning er mulig i dette værelse.

Skjul teksten
 
 
search map