Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Hotel Cinqueterre

Enkelte værelser har kig mod havet, som ligger ca. 100 m væk Hotellets morgenmadssal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cinqueterre ligger centralt i Monterossos bydel Fegina blot ca. 100 m fra havet, ca. 500 m fra togstationen og ca. 1 km ned til den gamle bydel centro storico.

Terrasser fulde af fred og ro

Hotellet har ved indgangen en have med springvand - og ellers endnu en have bagtil med skyggefulde palmer og pinjetræer og derunder borde og stole.

Læs mere om Hotel Cinqueterre

Indendørs faciliteter

Vendes blikket indad, møder det en rummelig hall med bar, elevator og et loungeområde med tv. Der er derudover en ekstra tv-stue med internetpoint og wifi (gratis) i receptionsområdet. I morgenmadssalen serveres morgenmaden som buffet. Bemærk at hotellets standard på ingen måde er prangende, men et middelklassehotel med en god beliggenhed midt i Nationalparken Cinque Terre.

Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering. De har ca. 20 pladser, som ikke kan forudbestilles, men der er som regel plads til alle. Skulle man være uheldig ikke at finde plads på ankomstdagen, så kan man vælge betalingsparkering på gaden eller i det store fælles parkeringsanlæg nede ved havet (ca. 150 m væk) for derfor at få en ledig plads dagen efter.

Rabataftaler

Der er ikke restaurant på stedet men til gengæld adskillige restauranter i den lokale bydel Fegina og endnu flere i Monterossos gamle bydel. Hotellet har rabataftale med nogle stykker - spørg i receptionen for yderligere informationer. Hotellet har også en aftale med en lido, hvor man kan leje parasol og to liggestole - dette bestilles direkte på stedet. Mod betaling kan man benytte tennisbane, som ligger ca. 200 meter fra hotellet.

Værelserne

Hotellets 53 værelser er fordelt på 1.-4. sal, er enkelt møblerede og råder over wi-fi, lcd sat-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller karbad. Alle værelser har desuden fransk altan (dvs. at man ikke kan gå ud på den). 6 af værelserne er enkeltværelser med seng på 120 cm, mens 9 af værelserne er tresengsværelser og 3 af værelserne er firesengsværelser (ikke køjeseng). Alle firesengsværelserne har aircondition, mens mange af de andre også har aircondition (dette kan garanteres på bestillingstidspunktet, hvis der er stadig er nogle ledige). Men til gengæld har de alle loftsvifte. Nogle af værelserne er moderniserede og nogle af værelserne på 3./4. sal har lidt kig til havet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Delle Rose

Bonassola, Ligurien

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Populært i Ligurien

search map