Feriebolig i Monterosso i Cinque Terre

Casa Palasgio

 
Casa Palasgio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Palasgio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Palasgio er en hyggelig lille og helt nyrenoveret (2008) lejlighed, som ligger i centrum af Monterosso, med udsigt til en af de mange bedårende små piazzaer.

Hyggelig lejlighed

Den dag fotografen var forbi, var lejligheden endnu så ny, at ikke alle detaljer var på plads. Siden er der kommet billeder på væggene, så det nu er en rigtig hyggelig lejlighed, hvor man føler sig hjemme, lige som der også er satellit TV og aircondition.

Læs mere om Casa Palasgio

Indkøbsmuligheder og gode restauranter

Der er mange indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed, og hele byen myldrer med små hyggelige cafèer og gode restauranter, hvis man ikke har lyst til at kokkerere selv. Kommer man med bil til Monterosso, er man nødt til at benytte betalingsparkeringspladsen i det historiske centrum, som ligger blot ca. 50 meter fra lejligheden.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- Lejligheden er ikke stor, men pladsen er udnyttet optimalt. Der er en lille opholdsstue med spiseplads, sovesofa til én, køkken med 4 gasblus samt køleskab med en lille fryser og aircondition. Der er et lille soveværelse med dobbeltseng, samt bad med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map