Hotel i Monterosso i Cinque Terre

Casa dei Limoni

Casa dei Limonis skønne morgenterrasse med havudsigt Casa dei Limoni til højre i billedet Stien op til Casa dei Limoni
 
Casa dei Limoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa dei Limoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa dei Limoni er navngivet med stedets store citronlund i tankerne. Med sin havudsigt, detaljerig designer-indretning og rolige beliggenhed i udkanten af Monterosso er Casa dei Limoni en absolut sjældenhed på disse kanter. Langs med huset går en vandresti og løber en rislende bæk, og en kort spadseretur fører ned til Monterossos gamle bydel (ca. 200 m), stranden (ca. 500 m) og togstationen (ca. 1000 m).

Det gamle bondehus Casa dei Limoni er restaureret indvendig med gennemgribende, men nænsom hånd. Al inventar kommer fra velrenommerede møbeldesignere som fx Kartell. Derudover er dele af servicen og andet inventaret som tilhører småtingsafdelingen, fx malerier, duge og servietter, lavet på bestilling - således er der en gennemgående citrontema i ejendommen. Ejerne fremstiller i øvrig selv citronmarmelade, citronlikøren Limoncello og appelsin-pendanten Arancino. Ud over det nøje udvalgte inventar, så finder man her rustikke stenvægge, som står i skarp kontrast til glaspartier. Huset ligger ved indgangen til Monterosso ca. 100 m op ad vandresti nr. 9 (ca. 80 brede trin), og man kan derfor ikke køre helt op til stedet.

Læs mere om Casa dei Limoni

Morgenmaden serveres som buffet indendørs i morgenmadssalen og i sommermånederne på den møblerede fællesterrasse, hvorfra der er kig ud over Monterossos gamle bydel og Middelhavet. Der er tale om en rig og veltilberedt morgenbuffet. Bemærk at den også inkluderer frisk ost, æg, skinke og spegepølse, men da der kun er seks værelser, skal man bede om disse råvarer fra gang til gang. De seks værelser ligger i stueplan og på 1. sal (uden elevator). Der er wi-fi i receptionen. Nede foran fællesterrassen ligger den private citronlund med liggestole til gæsterne. Her kan man nyde duften og synet af de mange citroner - samtidig med at den rislende å danner en skøn akustisk baggrund. Haven er desuden smukt oplyst om aftenen. Bemærk at det ikke er muligt at nyde medbragt eller indkøbt mad og drikkevarer på fællesterrassen eller i citronlunden, men på Casa dei Limoni kan man købe drikkevarer, sandwich og antipasti (a la ost og skinke) til meget overkommelige priser. Der er ikke restaurant på stedet, så værterne har ikke mulighed for at tilberede pastaretter og deslignende.

Værelserne på Casa dei Limoni

Dobbeltværelse Standard

Disse to værelser ligger på 1. sal og er moderne indrettede og har aircondition, telefon, værdiboks, el-kedel, wi-fi, satellit-tv (fladskærm) samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har kig til havet, citronlunden og Monterossos gamle bydel. Ekstra opredning eller barneseng er ikke mulig her - ligesom disse værelser heller ikke har køleskab. Disse værelser egner sig ikke til længerevarende ophold, da de ikke er så rummelige.

Dobbeltværelse Deluxe

Disse to værelser er (lidt større end standardværelserne) moderne indrettede og har aircondition, telefon, værdiboks, el-kedel, lille køleskab, wi-fi, satellit-tv (fladskærm), bord/to stole samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har kig til havet, citronlunden og Monterossos gamle bydel. Det ene ligger i stueplan og er til maks. to personer, mens det andet ligger på 1. sal og plads mulighed for en ekstra opredning til et barn.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon

Disse to værelser er (lidt større end standardværelserne) moderne indrettet og har aircondition, telefon, værdiboks, el-kedel, lille køleskab, wi-fi, satellit-tv (fladskærm) samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har møbleret balkon og kig til havet, citronlunden og Monterossos gamle bydel. Ekstra opredning ikke mulig. Det ene værelse ligger på 1. sal og det andet ligger på 2. sal (med selvstændig indgang udefra).

Junior Suite Limone med balkon

De to Junior Suiter er moderne indrettet og har aircondition, telefon, værdiboks, el-kedel, lille køleskab, wi-fi, satellit-tv (fladskærm) samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Den ene suite ligger på 1. sal og den anden på 2. sal (med selvstændig indgang udefra) og har møbleret balkon med udsigt mod havet, citronlunden og Monterossos gamle bydel. Der er mulighed for en ekstra opredning (også til en voksen). God løsning til familier: Et Deluxe med balkon og en af Junior Suiterne ligger begge på 2. sal med ekstern indgang, hvor balkonerne kan forenes.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel San Terenzo

San Terenzo di Lerici, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso

Relais del Maro

Borgomaro

Villa Giada

Imperia

search map