Feriebolig i Monterosso i Cinque Terre

B&B Le Giare

 
B&B Le Giare er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Le Giare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monterosso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Giare er en lille intim bed and breakfast med egen solplet på Monterossos bygrænse. Den store solrige fællesterrasse, aircondition på værelserne og den gratis parkering gør B&B Le Giare meget tillokkende. Dertil kommer, at de to værelser er personligt indrettede.

Le Giare ligger som sagt lige ved bygrænsen, hvilket betyder, at der til den ene side er grønt albuerum og til den anden side bebyggelse. For at komme ned til byen (både den gamle bydel og den nyere bydel Fegina) er der ca. 400 m, hvor man som gående kan skyde genvej ad nogle trapper. Man kan også tage den lokale Cinque Terre-bus ned til vandet eller benytte sig af stedets egen taxakørsel, som kører til stranden to gange om dagen. Selve Monterossos gamle bydel er miljøzone, men Le Giare kan man godt ankomme til i bil.

Læs mere om B&B Le Giare

Morgenmaden serveres enten på en morgenbakke eller på den solrige fælles terrasse, som ofte vil føles privat, da der kun er to værelser. På terrassen er der en fin udsigt over de grønne omgivelser og Le Giares eksotiske gevækster (herfra kan man ikke se havet). På terrassen er der sol fra morgenstunden og indtil først på eftermiddagen.

Skjul teksten
 
 
search map