Anmeldelser af Casa Anna

 
Casa Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montemarcello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Anna

Læs personlige anmeldelser af Casa Anna som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Anna. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anni og rejsefæller fra Horsens boede på Casa Anna i Montemarcello fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi har haft en fantastisk dejlig uge i Montemarcello og omegn. Huset var dejligt med en balkon, som blev benyttet flittigt med sol fra morgenstunden og indtil ca. kl. 15. Der var fest i byen i den første weekend, og vi var blevet informeret her om af in-italia. Boder alle vegne og musik i byen, herligt. Husk lige det med parkering på pladsen for beboere - ikke onsdag da der er marked på pladsen, det er ikke sådan når man ikke lige helt kan læse italiensk, eller overser skiltet for denne plads i nordenden af byen, hvor der er næsten direkte adgang til huset i Via Della Chiesa. Det var dejligt at møde alle disse glade imødekommende mennesker. Vi blev godt modtaget af de lokale - tror nok vi var de eneste i byen fra Danmark, hørte ellers kun hollandsk en enkelt gang, og det var meget hyggeligt ved aftenstide at gå på de lokale barer. Vi har tidligere været i området, så vi kan også anbefale følgende oplevelser/ture: Indkøb i Carrefour i Massa fast punkt på turen, stranden ved Magra i enden ved Carrera 3 euro for parkering hele dagen, overdækket, og så kan man gå på den offentlige strand eller betale for en liggestol, hvilket heller ikke var dyrt. Sejltur til eller fra Portovenera til de tre øer. Togtur fra La Spezia til Cinque Terra byerne.Spændende bjergkørsel fra Massa til Castelnouva Garfagnana, og op til fårelandsbyen Campocatino, med afsluttende tur ned gennem dalen til Lucca. Allerede om søndagen skulle to af vi tre deltagere en tur ned til vores lokale strand - vi havde læst om at man skulle have god kondition etc., uheldigvis 2/3 nede vrikker Donna Danese om der sker noget i det ene knæ. Der kommer hurtigt nogle til, som henter hjælp, da mobilen ikke får kontakt i området, og der kommer bl.a. også en læge forbi, Donna Danese bliver hentet at de to lokale samaritere og kørt med udrykning til Sarzzana. Bliver hurtigt behandlet og tilset af en ortopæd. Kommer næste dag til kontrol og får besked på at vente 9 dage ca. om der skal opereres eller om forstuvning. Vi tjekkede op i det danske lægesystem og fik samme svar - hvilket vi hermed gerne vil bringe videre, at de i Italien er meget hurtige og kompetente indenfor ders system. Donna Danese (hvilket opstod) da vi dagen efter i den lokale avis læste her om, og der var også billede af to bærende samaritere. Det var vist agurketid, men også en lille besked herfra - PAS PÅ på stien. Vi ønsker en rigtig god tur til alle jer der ønsker at komme til Montemarcello.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Stella og rejseledsager fra Aabybro boede på Casa Anna i Montemarcello fra d. 16. til d. 23. maj 2009.

Det var ikke ligefrem kærlighed ved første blik, men hvor blev vi glade for både huset og byen i løbet af kort tid. Huset er gammelt, men det fungerer og har sin egen charme, når man bliver fortrolig med det. Vi nød især de 2 balkoner, hvor vi altid blev mødt med glade hilsner fra byens beboere. Byen er skøn, lille og fredelig og med udsigt til både havet og de hvide Carrarabjerge. Det er også dejligt, at så lille en by kan byde på 2 fantastisk gode og billige restauranter, 2 gode barer, og en lille købmand. Vi synes ikke, at billederne på hjemmesiden hverken yder retfærdighed til den smukke by eller dens beliggenhed. Man vænner sig også forbavsende hurtigt til de stejle veje op og ned og glæder sig over de mange fantastiske udsigter og udflugtsmuligheder. Foruden de oplagte som Cinque Terre, Lerici, m.fl. så snyd ikke jer selv for den dejlige og meget italienske by Sarzana. Tæt ved ligger den lille by Luni, som den danske viking Hasting (måske) indtog ved en skrækkelig krigslist - han spillede død, men sprang op af kisten og flækkede panden på byens bisp, uha. Derefter plyndrede vikingerne byen og stak til søs igen. Se det spændende museum og de smukke ruiner i området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helga og Jan fra Skanderborg boede på Casa Anna i Montemarcello fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Nu har vi været hjemme i 14 dage, og ferieindtrykkene er ved at falde på plads. Vi har været rigtig godt tilfredse med huset, der er et to-etagers hyggeligt hus beliggende i en af de smalle gader inden for den historiske bymur i den lille hyggelige landsby Montemarcello. Huset er ikke luksuriøst indrettet (det kunne have været rart med et fjernsyn under opløbet i Tour de France), men der er hyggeligt og rart, og det hører til de gode minder fra ferien at sidde på altanen om aftenen med udsigt til "The Apuins" blå bjergtoppe med et glas vin og en god bog.
Montemarcello er en rigtig hyggelig, lille landsby med smalle gader, et dejligt torv - nogle af aftnerne med underholdning. Der er to gode restauranter og to små købmænd, hvor man kan få det mest nødvendige. Og så er der flere steder den mest fantastiske udsigt over bugten over mod La Spezia og Portovenere.
Montemarcello ligge ca. 20 min. kørsel fra Lerici, en større by med marina, en del butikker, sandstrande og både, der sejler til Portovenere, de fem byer i Cinque Terre-området og til Portofino. Det sidste er en heldagstur, da sejltiden er ca. tre timer hver vej - men en smuk tur op langs kysten.
Fra Montemarcello er der ca 15 km til La Spezia, der er områdets største by. Derfra kan man tage toget til de fem byer i Cinque Terre. Det er billigt og meget hurtigt, og tager man toget helt til Monterosso kan man gå langs kysten ned til Riomaggiore på ca fem timer, en helt fantastisk smuk tur, men den kræver lidt kondition. Man kan også nøjes med at gå fra Manarola til Riomaggiore ad den berømte Via dell Amore, det tager ca 25 min og byder ikke på større strabadser, men er en meget smuk tur.
Alt i alt er området fantastisk smukt. Det har alt man som turist kan ønske: strande, en helt særlig natur, historie og kultur - og man bliver ikke sådan lige færdig med området. Vi skal helt bestemt derned igen.
Eneste minus fra ferien er at det er meget vanskeligt som turist at finde parkeringspladser i byerne, og de fleste steder kunne man kun parkere i max. to timer, hvilket jo ikke helt er nok, når man planlægger at sejle ud på en længere tur. Så vi afsatte altid mindst tre kvarter til at finde parkeringspladser og til gåturen ned til centrum, og nåede alligevel at komme hjem med to parkeringsbøder. Næste gang vil vi nok bruge de offentlige transportmidler lidt mere. Der går både busser og tog mellem byerne. Det er et irritationsmoment, men ikke nok til at ødelægge en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ole og familien fra Odder boede på Casa Anna i Montemarcello fra d. 12. til d. 19. maj 2007.

Lad mig sige det på denne måde: Vi har svært ved at få armene - og mundvigene - ned på plads igen. I forhold til vores behov (vandreture og natur med pauser, cafe latte og italiensk is i passende mængder) er området helt ideelt.
Der er rimeligt kort mellem byerne, meget varierede og smukke vandremuligheder oven i købet ad godt skiltede stier og en meget venlig lokalbefolkning i Montemarcello. Vi havde hjemmefra planlagt, at vi skulle bruge huset som base for vandreture i Cinque Terre området, men det blev kun til 2 dage dér, resten af tiden gik vi ud fra Montemarcello, hvor vandreruterne er lige så smukke og langt mindre overrendte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Rita og hendes rejsefælle fra Horsens boede på Casa Anna i Montemarcello fra d. 28. april til d. 5. maj 2007.

Jeg er glad for at opleve Montemarcello. Det var virkelig et sted med charme, men jeg ville ikke bryde mig om at holde ferie der med børn. Stedet er mest egnet for folk, der vil opleve natur og ægte stemning fra en meget gammel, italiensk by.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map