Villa i Montemarcello i Ligurien

Casa Anna

 
Casa Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montemarcello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Anna ligger i den hyggelige by Montemarcello, som er kendt for de trekkingstier, der præger denne kyststrækning i Ligurien. I byen er der flere (gode) spisesteder, butikker og barer/caféer. Størstedelen af byen består af smalle gader, så bilfærdsel er stort set umulig. Offentlig parkeringsplads ligger dog kun 30 meter fra huset.

Porto Corvo-stranden, der ligger under byen, kan nås af en berømt sti, der kaldes "af de 1000 trappetrin"... meget panoramisk, men også meget anstrengende. For at komme til stranden fra huset skal man ca. 200 meter via gaden og derefter ca. 500 meter via stisystem med trapper.

Læs mere om Casa Anna

Der er ellers 6 km til Lerici, 20 km til Portovenere og ca. 30 km til Le Cinque Terre naturreservatet, som også er en udflugt værd. De nordtoskanske byer (Lucca, Pisa, Viareggio) ligger heller ikke for langt væk.

Lejligheden på Casa Anna

Treværelseshus med 4 sovepladser

Huset er fordelt på to plan og er ca. 70 m². Indgangen sker i forhøjet stueetage, hvor der findes køkken med 4 gasblus, ovn og køleskab, opholdsstue med pejs og et lille toilet uden bad. En stejl stentrappe leder op til etagen ovenover, som indeholder soveværelse med dobbeltsenge og udsigt over Portovenere, soveværelse med to enkeltsenge, balkon (med udsigt over bygaden) og badeværelse med karbad og toilet. Bemærk at huset er ikke udstyret med varmeanlæg.

Skjul teksten
 
 
search map