Villa i Montemarcello i Ligurien

Casa Anna

 
Casa Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montemarcello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Anna ligger i den hyggelige by Montemarcello, som er kendt for de trekkingstier, der præger denne kyststrækning i Ligurien. I landsbyen er der flere (gode) spisesteder, butikker og barer/caféer. Størstedelen af byen består af smalle gader, så bilfærdsel er stort set umulig. Offentlig parkeringsplads ligger dog kun 30 meter fra huset.

Panoramisk men anstrengende

Porto Corvo-stranden, der ligger under byen, kan nås af en berømt sti, der kaldes "de 1000 trappetrin"... meget panoramisk, men også meget anstrengende. For at komme til stranden fra huset skal man ca. 200 meter via gaden og derefter ca. 500 meter via stisystem med trapper.

Læs mere om Casa Anna

Hvor langt er der til?

Der er ellers 6 km til Lerici, 20 km til Portovenere og ca. 30 km til Le Cinque Terre naturreservatet, som også er en udflugt værd. De nordtoskanske byer (Lucca, Pisa, Viareggio) ligger heller ikke for langt væk.

Villaen på Casa Anna

Treværelseshus med 4 sovepladser

Huset er fordelt på to plan og er ca. 70 m². Indgangen sker i forhøjet stueetage, hvor der findes køkken med 4 gasblus, ovn og køleskab, opholdsstue med pejs og et lille toilet uden bad. En stejl stentrappe leder op til etagen ovenover, som indeholder soveværelse med dobbeltsenge og udsigt over Portovenere, soveværelse med to enkeltsenge, balkon (med udsigt over bygaden) og badeværelse med karbad og toilet. Bemærk at huset er ikke udstyret med varmeanlæg.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Anna

Læs personlige anmeldelser af Casa Anna som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Anna. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Anna

Fredelig landsby

Dejlig lejlighed, men et lille køkken. Meget fredelig og søvnig landsby.

Læs mere

Turistfri ferie

Vi følte os som en del af Montemarcellos ur-befolkning. Kun nogle få vandrere fandt vej i de 8 dage vi var der.Vildsvinene var tydeligvis meget aktive i området, men vi så desværre/heldigvis ikke nogen. Ingen mobil-dækning gjorde ferien ekstra god.
Eneste lille minus er at pejsen var utæt (In-Italia det må i godt lige formidle, da jeg ikke tror at værtinden forstod det).

Læs mere

Charmerende og afslappende italiensk landsby idyl

En fantastisk og afslappende ferie uden TV, radio og internet.
God service og stor hjælpsomhed på trods af vores rod med kørevejledning mm, og stor forsinkelse.
Vi mødte venlighed og smil, og nød den fantastiske natur og de gods vandrestier.
Vejen til den nærliggende lagune er en udfordring - dog når man så når derned, åbner der sig et privat paradis :-).

Læs mere

Bedømmelse af Casa Anna

Læs mere

Line Folsgaard og familie fra Skødstrup boede på Casa Anna i Montemarcello fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

tak det var en rigtig fin tur!
Som formidlere får I 5 stjerner - vi synes jeres hjemmeside fungerer godt. I har signaleret venlighed og kompetence. Den sidste mail lige før afrejsen med diverse praktiske råd og ideer til ture er en rigtig god ide og en fin overraskelse.
Lejemålet var fint og passer til beskrivelsen. Vi mødte jo Anna som virker meget venlig og imødekommende. Vi kunne dog ikke få fat på hende via telefonen, det vil være godt at vide for andre at netforholdene er lidt specielle i Montemarcello: man skal helst sidde på 1. sal med hovedet ud af vinduet - Senere på ugen var det et lystigt indslag i lydbilledet at alle snakker ud af vinduerne - pronto!
Vores eneste obs! er at de 2 enkeltsenge er weekendsenge - det gik fint nok med vores datter, men 2 fuldvoksne, bredskuldrede mennesker ville nok mene at de er for spinkle og bløde de senge!
Vi havde forrygende vejr, så vi var meget på balkonen: et par stole dér og et lille bord ville være dejligt - men vi sad så bare på gulvet - blev sagt dav til og ønsket velbekomme i én uendelighed - dejligt!
Vi tænker tilbage på Montemarcello med glæde - en rigtig dejlig lille by og et dejligt område.

Læs mere

Stella fra Aabybro boede på Casa Anna i Montemarcello fra d. 12. til d. 19. maj 2012.

In-Italia´s service har som altid været i top - tak for det! Vi vender naturligvis tilbage, når vi igen får brug for jeres ekspertice og gode boliger.

Det blev et glædeligt gensyn med Montemarcello og Casa Anna – vi var der også i maj 2009. Annamaria, hvis bedstforældre har ejet huset, tog vel i mod med mange gode oplysninger og havde sørget for både tæpper og brænde til det forårskolde hus – og der VAR koldt! Byen lignede heldigvis sig selv, dog var der kommet endnu en bar til, der også fungerede som købmand og spisested, hvilket kun var dejligt. De større indkøb blev dog foretaget i supermarkedet ”Il Centro”. Der står at det ligger i Ameglia, men glem alt om at lede der og kør i stedet forbi og ned til den lille by Cafaggio. Oktober 2011 har været hård ved Ligurien med oversvømmelser og store ødelæggelser, men ugen bød alligevel på mange spændende besøg og gensyn. Vi vil gerne vende tilbage til Montemarcello og Casa Anna, så længe benene kan klare de stejle trapper i huset.

Læs mere
 
search map