Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Montemarcello ligger på toppen af Caprione-bjerget, hvorfra der er udsigt over La Spezias bugt, floden Magras munding og den toskanske kyst fra Carrara til Viareggio.

Romersk byplan

Byen har fået sit navn efter den romerske konsul Claudio Marcello, som erobrede dette område for Rom i år 155 f.Kr. Byen har endnu i vore dage den typiske firkantede romerske byplan med smalle gader, der krydser hinanden med 90 graders vinkel. Rundt om byen findes der ruiner af de bymure, der blev bygget i 1400-tallet. I den nordlige del af byen findes et stort tårn, der blev bygget til at forsvare byen, og på den sydligste del ligger endnu resterne af en militær fæstning, som blev brugt så sent som under Anden Verdenskrig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En af de smukkeste strande

Tæt på byen findes to små strandlaguner, som man kun kan nå ad vandvejen eller via vandrestierne, som udgår fra Montemarcello. Den ene er Punta Corvo, der tilmed er kåret som en af Italiens 20 smukkeste strande mens den anden, som er lidt mindre, hedder Punta Bianca.

Læs mere om Montemarcello

Skjul teksten
 
 

Populært i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Hotel Leopold

Moneglia

Residence Orchidea

Diano Marina

search map