Villa i Moneglia i Cinque Terre

Maison Belvedere

Udsigt over Moneglia fra terrassen
 
Maison Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Maison Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moneglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Højt hævet over Middelhavet i centrum af den lille, hyggelige landsby Lemeglio, hvorfra du har den mest vidunderlige udsigt over bjerge og hav, ligger Maison Belvedere, som også er nærmeste nabo til lejlighederne Cielo e Mare. Det tager kun ca. fem min. at køre ned til Moneglia og stranden, og ca.15 min. at køre til Sestri Levante, som er en af de hyggeligste byer i Ligurien. Fra stationen i Moneglia tager det blot 15-30 min. at komme til de berømte byer i Cinque Terre.

Køb ind i Moneglia

Vejen til Moneglia er ca. to km lang. Den er stejl og kurvet, men den er asfalteret, så der er ingen problemer, medmindre man lider lidt af højdeskræk. Husk at købe ind i Moneglia, for der er ingen butikker i Lemeglio. Nærmeste restaurant ligger på vejen. Den er rigtig god, hvis man er glad for fisk, og ellers er der mange restauranter i selve Moneglia, samt i de små bjerglandsbyer.

Læs mere om Maison Belvedere

Stor hjælpsomhed

Maison Belvedere ejes af den meget sympatiske Sig. Franco som også har lejlighederne i naboejendommen. Han står for den daglige drift sammen med sin medhjælper Sig.ra. Rita. Hun er yderst beskeden, hun har en engels tålmodighed, og så er hun utrolig hjælpsom. Både Franco og Rita ved stort set alt om området, og hvis man er på jagt efter en særlig god restaurant, giver Franco gerne gode råd.

Italiensk indretning og opstammet pool i haven

Villaen er blevet åbnet for udlejning i foråret 2008. Den er på ingen måder moderne, men alt er pænt og velholdt. Der er mange faciliteter, og rengøringen er i top. Der hører privat have med opstammet pool panoramisk udsigt, møblerede terrasser og balkon til villaen, hvorfra man har den mest forrygende udsigt over havet og Moneglia by. Indretningen er italiensk, så man skal ikke forvente dansk hygge, men effektiv funktionalitet og en god blanding af moderne og antikke møbler. Der hører gratis parkering til villaen. Dog er parkeringsmulighederne i landsbyen yderst begrænsede, så alle parkeringspladser er afmærkede, og små biler anbefales.

Gode faciliteter

Maison Belvedere er i to etager. Fra haven kommer man ind i opholdsstuen som har bord og stole, to sovesofaer, den ene til to personer og den anden som to enkeltsenge, lige som der er vitrine og klædeskab. På gangen er et badeværelse (med bruser) hvorfra man kommer ind i et andet opholdsrum som også fungerer som spisestue, og hvor der samtidig er en dobbelt sovesofa samt satellit-tv med decoder til CD og DVD. Der er nyt køkken med fire gasblus, ovn, køleskab, vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er udgang direkte til haven hvor der også er en gammel pizzaovn, en grill samt toilet med bruser.

Terasse med panoramaudsigt

Fra opholdsstuen er der en stor marmortrappe til 1. sal hvor der er en opholdsstue med tv, lænestole samt en sofa som evt. kan anvendes som sovesofa. Herfra er der udgang til en stor terrasse med panoramaudsigt. Der er to store soveværelser med dobbeltseng samt et mindre værelse med to enkeltsenge. Der er endnu et bad med bruser og toilet på 1. sal, og der er havudsigt fra alle tre soveværelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Maison Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Maison Belvedere som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Maison Belvedere. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Maison Belvedere

Mageløs udsigt, perfekt sted som udgangspunkt for at se området. Moneglia er en meget hyggelig lille by, god badestrand i gå afstand. Huset er godt indrettet men med ældre møblement, men rent og pænt.

Læs mere

Birgitte fra København Ø boede på Villa Belvedere i Moneglia fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Moneglia levede op til vores forventninger - god badestrand og ikke for mange for turister.

Huset havde en fantastisk udsigt. Der var mange kroge på grunden, hvor vi kunne opholde os enten i siestaen, spise frokost og aftensmad.

Udendørsfaciliteter var ringe. Plastikborde og stole. Manglede liggestole - som vi dog fik stillet til rådighed efter at vi gjorde opmærksom på det.

Terrasserne var dårlig vedligeholdt med mosbelægninger - glatte i regnvejr

Indendørs var køkkenudstyret spartansk, der var kun det nødvendige - manglede skarpe knive.

Dejligt at der var parkeringsplader til huset.

Rita som bestyrede ejendommen ved siden af var hjælpsom og der var internetadgang i kælderen i hendes ejendom vi kunne benytte os af.

Vi havde en rigtig god ferie i et hus der lå pragtfuldt, men alt i alt er det vores vurdering at prisen ikke svarer til kvaliteten.

Vi havde forventet mere luksus til prisen

Læs mere
 
search map