Anmeldelser af Hotel Villa Edera

 
Hotel Villa Edera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Edera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moneglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Edera

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Edera som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Edera. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anette fra Frederiksberg C boede på Hotel Villa Edera i Moneglia fra d. 7. til d. 10. juli 2008.

Vi brugte ikke byen særlig meget da vores primære formål var at besøge Cinque Terre. Hertil var beliggenheden fin,
da hotellet ligger tæt på stationen, hvorfra toget nemt førte os langs kysten. Området og udflugtsmulighederne var helt perfekt.

Standarden på hotellet var rigtig fin - dog savnede vi i den grad en balkon, hvilket vi havde forventet. Vi tog det som en selvfølge
at værelset havde balkon og er blevet en del klogere med hensyn til hvilke forholdsregler man skal tage når man bestiller hotelværelse.
Der havde vi "sovet i timen". Personalet på hotellet var venlige og imødekommende. udover det sædvanlige.

Super område med mange muligheder for udflugter samt aktiv ferie. Moneglia virker lidt som en soveby men det fandt vi meget charmerende i forholdt til de ofte overturistede byer ved rivieraen

In-Italia's kommentar

standardværelse har desværre ingen balkon, men kun confort og superior

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kasper boede på Hotel Villa Edera i Moneglia fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Byen Moneglia er et godt sted som afsæt for oplevelser i Cinque Terre. Byen er da lidt by i forhold til de øvrige i Cinque Terre som nok er interessante at besøge på bådturen som varmt kan anbefales - også den til Portofino. Byen har tillige en ganske udmærket badestrand - den offentlige som var pæn og ren - og mange hyggelige restauranter og cafeer. Pænt sted, pænt værelse, pæn restaurant / morgenmadsrestaurant , god placering i hurtig gå afstand til byen. Tillæg for spisning aftensmad EURO 20 pr. person er for dyrt i forhold til hvad du får, samt hvad du kan spise til i byen. Bør, når man binder sig for en hel uge, kunne være billigere. Vi var 3 personer og med en flaske vin + vand + sodavand kommer du jo hurtigt over 600 pr. aften. Flink / meget venligt personale. Lidt dårlig oplevelse ved ankomst - for hvor skulle / kunne vi holde på trods af at vi havde bestilt parkering hjemme fra. Kommentar fra den flinke dame - det var hun :-) - "alle folk kommer da også i store biler" - okay, lidt langt på cykel fra Danmark, Holland, etc.
Vi blev til at starte med lidt træt af at vi ikke havde booket noget i eks. Monterosso, men efter at have besøgt stedet vil jeg sige at Moneglia er supert for besøg i Cinque Terre qua som tidligere oplyst turbådende til byerne og Portofino. Skøn sejltur på en varm dag. Når du har været i byerne en dag er det som nok - der er jo ikke meget at komme efter i en hel uge. Mongelia har du trods alt noget der ligner en by - strand som tidligere oplyst som er meget børnevenlig - formiddag ved stranden - hjem til hotellet 10/15 min. - ned igen til frokost på en restaurant - og måske tilbage til hotellet og poolen om eftermiddagen
Trafik af toget døgnet igennem er lidt irretterende, byggeplads ved siden af hotellet BØR der oplyses om. Der var altså en del larm ! Hotel generelt OK - vi boede i bunden med udsigt til oliventræer - længere / øverst oppe kunne have givet en større oplevelse / udsigt. God room service hverdag med pæn redt seng, rengjort badeværelse, osv. Pæn swimmingpool og poolområde

tips til de næstkommende?
Spis i byen. Du er der nede i løbet af 5 minutter og der findes en del hyggelige steder bl.a. lige nedenfor trappen. Lokalt lille sted med ældre ægtepar der virkelig kredser om dig. Husker dig og gav gratis citruslikør til "dessert" Prøv at få værelse over jordoverfladen med udsigt - for det er god når du når op på 2-3 sals niveau.
bolig -

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map