Hotel i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Villa Edera

 
Hotel Villa Edera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Edera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moneglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Edera er et dejligt familieejet hotel, som ligger i grønne omgivelser i centrum af den hyggelige lille by Moneglia.

Det ligger forholdsvis højt i en velholdt have med palmer og duftende buske af lavendel og rosmarin, og haven inkluderer også en lille vinmark, som illuderer en smuk kulisse når man går den korte vej til det historiske centrum. Der er masser af små siddepladser, så det er nemt at finde et hjørne, hvor man kan læse bog eller nyde et glas af den lokale Cinque Terre-vin - samtidig med at man kan kigge ud over de omkringliggende bjerge.

Læs mere om Hotel Villa Edera

Der er blot 200 meter til stranden og stationen ligger i samme afstand, så hotellet er et oplagt udgangspunkt for de, som ønsker at kombinere en badeferie, med dagsudflugter til de små Cinque Terre-byer. Samtidig tager det så kun 15 minutter at køre til Sestri Levante, hvor der også er tilkørsel til motorvejen, hvis man vil lidt længere væk.

Hotellet har været i familien Schiaffinos eje i mere end 40 år, og det er nu de to voksne døtre, samt børnebørnene der driver stedet, men bedsteforældrene følger også stadig med i det daglige arbejde. Den oprindelige villa fungerer nu som privat beboelse for familien, og hotellet er vokset i flere tempi, så man nu har en kombination af traditionel og moderne stil.

Hotellet har en stor udendørs swimmingpool med separat børneafdeling. Der er et lille fitness rum, lige som der er sauna (anvendes mod betaling). Der er store fælles opholdsrum, som bl.a. inkluderer reception, elevator, lounge, bar samt to restauranter, hvor man bl.a serverer glutenfri måltider (dette gælder også for morgemaden). Der er mulighed for parkering udendørs, eller i garage.

Villa Edera har ialt 27 pænt indrettede værelser, som er fordelt på tre forskellige kategorier:

- Enkeltværelse standard: har telefon, satellit TV, værdiboks, aircondition samt bad med bruser og føntørrer. Værelserne er små, og vender primært mod parkeringspladsen.
- Dobbeltværelse comfort: har telefon, satellit TV, værdiboks, aircondition samt balkon eller terrasse og bad med bruser og føntørrer. Mulighed for 3. seng til barn på max. 15 år.
- Dobbeltværelse superior: er større og har telefon, satellit TV, værdiboks, aircondition, minibar, balkon eller terrasse samt bad med bruser føntørrer samt tøfler og badekåbe.

Skjul teksten
 
 
search map