Feriebolig i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Karakteristisk ligurisk landskab Hotellets panoramiske tagterrasse Hotellets have Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse Her ser du bakkerne og toget bagtil
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 200 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m).

Læs mere om Hotel Residence Mondial

Vælg mellem værelse eller hotellejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og hotellejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ÂșC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have, en bar (som betjenes af receptionisterne) og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Læs om lejlighederne på Hotel Residence Mondial

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map