Feriebolig i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Karakteristisk ligurisk landskab Hotellets panoramiske tagterrasse Hotellets have Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse Her ser du bakkerne og toget bagtil
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 200 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m).

Læs mere om Hotel Residence Mondial

Vælg mellem værelse eller hotellejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og hotellejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ºC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have, en bar (som betjenes af receptionisterne) og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Værelserne på Hotel Residence Mondial

Dobbeltværelse med balkon/terrasse

Disse 30 værelser har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og vender ud bagtil, hvor man kan høre toget, som passerer i nærheden. Selvom værelserne ikke har havudsigt, så er udsigten til bakkedragene og de liguriske pastelfarver ikke den værste. De har alle aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. To af værelserne har mulighed for en ekstra opredning, og to andre værelser op til to ekstra opredninger (hvoraf det ene er et værelse bestående af to rum). Disse værelser ligger alle på 1. sal.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt

Disse 5 værelser har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og havudsigt. De har alle aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning mulig i enkelte værelser.

Familieværelse med terrasse og begrænset havudsigt

Disse 3 værelser ligger i stueplan og har egen terrasse med begrænset havudsigt (begrænset fordi der også vil være noget buskads og noget offentlig affaldssortering i et hjørne). De har alle aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Forskellen på de to slags familieværelser er, at du skal vælge et af disse, hvis du prioriterer rummelige værelser (disse består rent faktisk af to rum) og en rummelig terrasse - og gerne vil gå lidt på kompromis med havudsigten.

Familieværelse med balkon og havudsigt

Disse 2 værelser ligger højere oppe end de andre familieværelser og har egen balkon med direkte havudsigt. De har aircondition, minibar, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Forskellen på de to slags familieværelser er, at du skal vælge et af disse, hvis du prioriterer din havudsigt - til gengæld er selve værelserne og udeområdet mindre end de andre familieværelser.

Studiolejlighed m. balkon/terrasse

Disse 10 lejligheder har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og vender ud bagtil mod det grønne og toget, som passerer i nærheden. Selvom værelserne ikke har havudsigt, så er udsigten til bakkedragene og de liguriske pastelfarver ikke den værste. De er alle magen til værelserne men sengen i opholdsrummet kan være enten en dobbeltseng eller en dobbeltsovesofa (i en enkelt lejlighed). Ud over de samme faciliteter som i værelserne finder man her et skabskøkken med køleskab og to kogeplader.

Studiolejlighed m. havudsigt og balkon/terrasse

Disse 7 lejligheder har alle balkon eller terrasse (størrelse varierer) og havudsigt. Ud over de samme faciliteter som i værelserne finder man her et skabskøkken med køleskab og to kogeplader.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map