Feriebolig i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Residence Mondial

Karakteristisk ligurisk landskab Hotellets panoramiske tagterrasse Hotellets have Eksempel på køkken i lejlighed Morgenmadsbuffet Morgenmadsbuffet Eksempel på værelse Eksempel på værelse Her ser du bakkerne og toget bagtil
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet er velsignet med et hav af skønne balkoner og terrasser med udsigt til Middelhavet. På stedet har du også adgang til en stor indendørs pool med ovenlys og skydetag.

Gåafstand til spisesteder og togstation, der fører dig til Cinque Terre

Herfra kan man nemt gå ned til stationen i Moneglia (ca. 200 m), hvorfra de fem fortryllende byer i Nationalparken Cinque Terre blot ligger ca. et kvarter væk i tog. Der er gratis parkering på stedet og (efter "først-til-mølle"-princippet) ellers mulighed for garanteret parkering i garage mod tillæg. Når man skal ud og spise om aftenen, er der et væld af restauranter nede i Moneglia by (gåafstand, ca. 500 m).

Læs mere om Hotel Residence Mondial

Vælg mellem værelse eller hotellejlighed, altid med terrasse

Inde på hotellet ligger værelserne og hotellejlighederne blandet sammen i flere bygninger - eneste forskel er skabskøkkenet. Der er også reception, elevator, morgenmadssal (her serveres der buffet - der er ikke mulighed for at spise udendørs) og internetpoint i tv-stuen. Derudover har hotellet en stor indendørs swimmingpool (32 ÂșC), jacuzzi, lille træningscenter, en skøn have, en bar (som betjenes af receptionisterne) og en stor indbydende tagterrasse med en fantastisk havudsigt.

Læs om lejlighederne på Hotel Residence Mondial

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Residence Mondial

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residence Mondial som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residence Mondial. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 59 anmeldelser fra Hotel Residence Mondial

Fantastisk ferie på hotel med meget smuk beliggenhed og fin service.

Hotel Residence Mondial levede helt op til vores forventninger om en dejlig ferie i Moneglia.
Et fantastisk dejligt hotel med en fremragende beliggenhed og superfin service.
Vi havde også tilkøbt morgenmad til vores ophold- superflot morgenmad med mange lækre produkter og meget fin og venlig service.

Læs mere

Fantastisk udsigt

Vi tilbragte en uge på Hotel Mondial i Moneglia.
Lad os først lovprise Moneglia som feriedestination! Det var en smuk by med en fredelig og afslappet atmosfære. Masser af turister (mange italienere), da vi var der lige i højsæsonen, men uden at føles overrendt.
Et rigtig godt valg, hvis man vil opleve Cinque Terre byerne uden at orke at bo midt i dem.

Mondial er et hotel, der nok har set bedre dage og fremstår lidt slidt.
MEN udsigten er fantastisk, rengøringen rigtig fin, personalet venlige og hjælpsomme og morgenbuffeten absolut af de bedre set i Italien.
Det ligger højt oppe, hvilet betyder, at der er en pæn Vandreture til centrum, men den er smuk og hyggelig - dog ikke egnet til stiletter ??
Vi havde booket lejlighed, men brugte slet ikke køkkenet. Dels var det både for langt og for varmt at slæbe madvarer med op på hotellet (vi var med toget), dels var morgenbuffeten ret god.

Vi nød i fulde drag vores ophold!

Læs mere

Vi elsker hotellet

Fantastisk skønt smukt beliggende hotel med supersødt og venligt personale og så er der strålende rent. Fantastisk kaffe til morgenmaden og et ok udvalg, og så venligt personale her også.

Læs mere

Et sted at komme tilbage til.

Vi har fundet vores familieperle i Moneglia som børnene elsker. Vores andet besøg her levede og til vores forventninger igen...

Læs mere

God beliggenhed

Hotellet ligger godt i forhold til station, by og strand. Der er en god pool, når vejret ikke er til strand.

Læs mere

Meget hyggeligt hotel med en god beliggenhed!

Vi trivedes virkeligt godt på hotel Mondial. Vi havde en stor terrasse med en herlig havudsigt! Kort afstand til stationen, bymidten og endnu kortere til en fin lille strand. Godt udrustet køkken.

Læs mere
 
search map