Hotel i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool tæt på Cinque Terre Nationalpark Fællesterrassen ved indgangen til hotellet En af de panoramiske solterrasser oven over poolen Stranden neden foran hotellet (ca. 90 trin) Reception med bar og siddepladser Reception Morgenmadsbuffet med frugt, hjemmebag m.m. Terrassen til et af Superior-værelser Den nederste terrasse er til et af Superior-værelserne Morgenmadssal De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt Den fabelagtige udsigt fra et af superior-værelserne, som ligger på 2. sal De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt Dette er et Classic-værelse (altså med balkon og havudsigt, men uden aircondition) Et af Classic-værelserne som ikke har havudsigt fra selve værelset, men stor terrasse med fuld havudsigt Værelser med havudsigt Til venstre i udsynet ses fodboldbanen, der om sommeren ofte anvendes som parkeringsplads Hotel Leopold er de pastelfarvede bygninger til højre i billedet Cykler til udlejning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ud over at nyde det søde ferieliv ved poolen eller på terrasserne så har Hotel Leopold endnu et fortrin: Der er gåafstand til både strand, togstation og centrum af hyggelige Moneglia. Det gør bare det hele så nemt, at du kan lade bilen stå, når I skal ned og bade eller ud og spise. For ikke at glemme de dage, hvor du vil på udflugt til den fantastiske nationalpark Cinque Terre.

Magen til beliggenhed ...

Hotel Leopold ligger på en skråning og skuer ud over havet og klippekysten, som har gjort Cinque Terre og omegn så berømt over hele verden.

Lad gerne bilen stå

Beliggenheden betyder, at du kan komme rundt til fods. Du kan gå ned til stranden ca. 100 meter væk (ca. 90 trappetrin), hvilket er perfekt de dage, du vil tage det stille og roligt og nyde strandlivet. Der er to strande at vælge mellem. Der er en offentlig strand med småsten (ligger tættest på hotellet) eller en privat strand (mod betaling). Vælger du at blive på Hotel Leopold, kan du gå hen til poolen med panoramaudsigt. Ovenover poolen er der to skønne solterrasser med liggestole.

Du kan også gå ind til Moneglias lille centrum, som ligger ca. 500 meter væk (to mulige ruter). I Moneglia er der et fint udvalg af spisesteder og restauranter (udover hotellets egen restaurant) samt en togstation, som kører videre til Cinque Terre byen Monterosso på blot 15 minutter. Du hører dog ikke støjen fra togstationen, fordi den ligger på den anden side af bjergskråningen.

Nyd morgenmaden og den dejlige panoramaudsigt

Hotel Leopold er i sig selv et enkelt hotel. Her er en lobby med reception, bar og sofaer samt et stor LCD-TV. Hotellet har også elevator, et lille fitnessrum med tre maskiner (på 4. sal) og WiFi i fællesområderne (dækker lobbyen/baren, solterrassen og nogle af værelserne på 2. sal).

Morgenmadssalen ligger på 1. sal med vinduespartier, som kan åbnes. Her serveres hver morgen en morgenmadsbuffet. Morgenmadssalen fungerer i højsæsonen som restaurant - dog ikke på daglig basis og kun for hotellets egne gæster. Aftensmaden er folkelig og enkel, og her tilbydes som regel både pastaretter, fisk og kød. Du har havudsigt fra morgenmadssalen/restauranten og adgang til en lille, udendørs terrasse med havemøbler. På hotellet er der også en såkaldt snackautomat (på 2. sal), hvor du kan købe vand, øl og snacks.

Læs mere om Hotel Leopold

For dig, der rejser med børn

Nedenfor hotellet er der mulighed for at spille bold, hvilket er helt fint, for hotellet har ikke nogen stor have eller plads til at lege. Tæt på stationen er der en boldbane med kunstgræs (forhør dig evt. i receptionen om mere info).

På den øverste af hotellets terrasser er der også en legeplads med låge for trappen. Børnefamilier bydes velkommen med åbne arme, men på hotellet sætter man også pris på fred og ro, så alle gæster kan nyde ferieopholdet.

Familieejet hotel

Hotellet ejes af en mand ved navn Leopold, og det var hans forældre, som i sin tid fik ideen til hotellet og lod det bygge. Hotellet drives stadig i familiens ånd, men nu er det næste generation, der har taget over.

Leopold kommer fra Moneglia, men har også lidt toscansk blod i årerne. Det hører ikke til hans natur at være smilende og gæstfri, men bag det sydlandske temperament gemmer der sig en ansvarsfuld familiefar og hotelejer. Leopold har en stor passion for karate og antikviteter, og sidstnævnte kommer du til at se flere af på hotellet

På Hotel Leopold kan det ved første øjekast virke, som om der er mange regler (som fx at værterne sætter pris på, at du går under bruseren, inden du hopper i poolen), men i bund og grund handler det mest om, at alle gæster har forskellige behov og forventninger - og ved at følge nogle få anvisninger får alle en mindeværdig ferie.

Praktisk information


Vejen løber ud for poolen, men den er ensrettet, og trafikken er meget begrænset, da den fører op til højdedragene og to andre hoteller. Ved indgangen til hotellet kan du nyde solen (eller skyggen) på den store, delvis overdækkede terrasse, som også er udstyret med hvide smedejernsmøbler og liggestole. Vi anbefaler, at du bestiller parkering (mod betaling) på hotellet, fordi der ikke er offentlige parkeringspladser i nærheden. Hotellet tilbyder parkering i garage eller på en parkeringsplads i to etager ca. 40 meter væk, som koster lidt mindre. Den nederste parkeringsetage er overdækket og skyggefuld, mens den øverste er under åben himmel. Pladserne koster det samme, og de skyggefulde er efter "først-til-mølle" princippet. Hotellet stiller også 3 cykler til rådighed. Disse udlånes gratis og kan ikke forudbestilles.

Nede ved togstationen i Moneglia tilbyder hotellet opbevaring af bagage på afrejsedagen, hvis du fx har en sen hjemrejse og gerne vil nyde stranden eller byen i nogle timer, inden afrejse. Spørg i receptionen om mere information herom.

Her er også rummelige familieværelser

På Hotel Leopold kan man vælge mellem forskellige værelseskategorier på 2., 3. og 4. sal, som varierer fra små standardværelser uden balkon og udsigt til superior-værelserne med terrasse og panoramisk havudsigt. Derudover tilbyder hotellet fem familieværelser, som udmærker sig ved at være rummelige, mere selvstændige, med køleskab og nogle sågar med køkken. Fire af dem ligger i en separat bygning ved poolen, mens det sidste ligger ca. 400 m fra hotellet. Der er nærmere tale om decideret lejligheder.

Du bør vælge værelserne på selve hoteldelen, hvis havudsigten, indretningen og hotelstemningen er vigtige faktorer - og ellers familieværelserne, hvis man vægter plads og selvstændighed højt. Familier på 4 personer anbefales til enhver tid familieværelserne - alternativt har et af superior-værelserne på selve hotellet plads til fire personer. Værelserne på selve hotellet har ikke minibar/minikøleskab, men hotellet har et par stykker til rådighed (begrænset antal), som kan forudbestilles og tilsluttes på værelset under opholdet (uden tillæg). Værelseskategorierne classic plus og superior har aircondition, mens de andre kategorier har loftsvifte. Plus-værelserne har begge dele.

Læs om værelserne på Hotel Leopold

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Leopold

Læs personlige anmeldelser af Hotel Leopold som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Leopold. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 160 anmeldelser fra Hotel Leopold

Hotel med flot beliggenhed og charme, men lidt information

Vi havde 10 nætter på dette hotel i september 2019. Vores værelse var det med bedst udsigt og beliggenhed. Flot sø-udsigt og stor terrasse. Kort vej fra togstationen til hotellet, men måtte op af mange trapper og stenede stier, noget som kan være tungt med kufferter. Det var en sjældenhed med bemandet reception, så der var lidt information at få på hotellet. Men vi fik det meste af informationen på turistkontoret i Moneglia. God, men enkel morgenmad. Meget søde ansatte når de var tilgængelige.

Læs mere

Dejligt sted

Vældig fint sted med en god atmosfære og meget sødt værtskab. Det vi kan sige lidt negativt om, må være stranden, meget trangt og dyrt, og strandrestauranten. Denne var meget dårlig organiseret og med den beliggenhed kunne de med held have gjort det bedre. Kort gåtur til en lille landsby med flere butikker og restauranter

Læs mere

Oplevelsesrig

Fin modtagelse af værten .Hyggeligt hotel som havde en god atmosfærde/stemning. Dejligt værelse med en fantastisk udsigt ( 4 sal )... Dog var det ærgerligt at køleskabet ikke virkede... Ellers rent & pænt.

Læs mere

En perle i Moneglia

Vi har for anden gang benyttet dette smukke sted som ferie destination.
Fedt hotel, hyggelige værelser.
Herfra kan man både nå et par lækre dage ved stranden og en bådtur til cinque terre. Absolut et besøg værd. Tá båden fra Moneglia tirsdag eller torsdag, en god dag venter.
Vi kommer sikkert igen

Læs mere

Skøn udsigt

Dejligt hotelværelse med fantastisk udsigt over havet.
Rar pool, søde værter og ægte Italiensk stemning i området.
Det kan dog -ikke- anbefales at bestille deres 4 sengs værelser i bungalow med aircondition.
Vi fik en halv dag i sådan et værelse, pga. afventende rengøring af det bestilte værelse, og det var meget mørkt og fugtigt. Værelserne i hovedbygningen er rigtig gode.

Læs mere

Fremragende

Et super dejligt hotel med et flinkt værtspar.

Læs mere
 
search map