Hotel i Moneglia i Cinque Terre

Hotel Leopold

Hotel med panoramisk pool tæt på Cinque Terre Nationalpark Fællesterrassen ved indgangen til hotellet En af de panoramiske solterrasser oven over poolen Stranden neden foran hotellet (ca. 90 trin) Reception med bar og siddepladser Reception Morgenmadsbuffet med frugt, hjemmebag m.m. Terrassen til et af Superior-værelser Den nederste terrasse er til et af Superior-værelserne Morgenmadssal De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt Den fabelagtige udsigt fra et af superior-værelserne, som ligger på 2. sal De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt De to Classic Plus med fællesterrasse og havudsigt Dette er et Classic-værelse (altså med balkon og havudsigt, men uden aircondition) Et af Classic-værelserne som ikke har havudsigt fra selve værelset, men stor terrasse med fuld havudsigt Værelser med havudsigt Til venstre i udsynet ses fodboldbanen, der om sommeren ofte anvendes som parkeringsplads Hotel Leopold er de pastelfarvede bygninger til højre i billedet Cykler til udlejning
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ud over at nyde det søde ferieliv ved poolen eller på terrasserne, så har Hotel Leopold endnu et fortrin: Der er gåafstand til både strand, togstation og centrum af hyggelige Moneglia. Det gør bare det hele så nemt, at du kan lade bilen stå, når I skal ned og bade eller ud og spise.

Magen til beliggenhed ...

Hotel Leopold ligger på en skråning og skuer ud over havet og klippekysten, som har gjort Cinque Terre og omegn så berømt over hele verden. Fra hotellet kan man enten gå ned til stranden eller den anden vej ad en sti til centrum af Moneglia. Stranden ligger ca. 100 m væk (knap 90 trin), centrum ligger ca. 500 m væk (to mulige ruter) og togstationen ligger lidt tættere på, ca. 300 m væk. Af strande kan man vælge mellem en offentlig med en blanding af sand og småsten (tættest på) eller en privat med sand (mod tillæg). I Moneglia er der et væld af spisesteder og en togstation, som bringer dig til Cinque Terre-byen Monterosso på blot et kvarter. Toget kan dog ikke høres fra hotellet, da det ligger på den anden side af bakkedraget, hvilket er en stor fordel. Neden for hotellet ligger en stor fodboldbane, der også er udsigt til (ud over havudsigten) - i højsæsonen benyttes den somme tider som p-plads. Hvis man ønsker adgang til en boldbane, så er der en med kunstgræs i nærheden af stationen (spørg på hotellet). Nede ved togstationen i Moneglia tilbyder hotellet opmagasinering af bagage på hjemrejsedagen, hvis I fx først skal med toget senere på dagen - og gerne vil nyde stranden eller Moneglia by inden I skal videre. Denne service er gratis. Spørg i receptionen på hotellet, hvis I ønsker at gøre brug af den.

Læs mere om Hotel Leopold

Nyd poolen og andre tillokkende faciliteter

Den panoramiske pool er bestemt et af hotellets trækplastre. Oven over poolen i to niveauer finder man to skønne solterrasser med liggestole. På den øverste terrasse er der også en lille legeplads, hvor der er en låge for trappen. Bemærk, at børnefamilier bydes velkommen med åbne arme, men at man på hotellet samtidig værdsætter fred & ro på en måde, så alle gæster kan nyde deres ferie. Foran poolen løber vejen, men den er blind, og trafikken er meget begrænset, da den kun fører op til et bakkedrag og to andre hoteller. Ved indgangen til hotellet kan man nyde solen (eller skyggen) på den store halvt overdækkede fællesterrasse med hvide smedejernsmøbler og liggestole. Det anbefales at bestille parkering (mod betaling) på hotellet, da der ikke er offentlige parkeringsmuligheder ved hotellet. Hotellet tilbyder parkering i garage lige ved indgangen, men nedkørslen er lidt stejl. Alternativt har de en parkeringsplads i to plan ca. 40 m væk, som koster lidt mindre. Nederste plan er selvsagt overdækket og skyggefuld mens øverste plan er under åben himmel. Oppe eller nede koster det samme - og de skyggefulde pladser er efter 'først-til-mølle'-princippet. Endelig stiller hotellet tre cykler til rådighed. Disse udlånes gratis og kan ikke forudbestilles.

Mød den dedikerede værtsfamilie

Hotellet drives af Lucia (som taler både engelsk, tysk og fransk), hendes mand Leopoldo og svigermoren Margherita. Også barnebarnet Leandro hjælper meget stolt til i familieforetagendet. Det var Leopoldos forældre, som i tidernes morgen fik idéen til hotellet og lod det bygge. Hotellet drives stadig efter familieopskriften, men nu af den efterfølgende generation, som har taget over. Lucia, der oprindeligt stammer fra søfartsbyen Genova, tilbragte i sine yngre år de fleste af sine ferier i Moneglia. En dag mødte hun Leopoldo på stranden, hvilket førte til både et ægteskab med Leopoldo og i lige så høj grad med hotellet. Lucia er i sandhed en arbejdsbi - af den absolut søde, hjælpsomme og dedikerede slags. Manden Leopoldo er fra Moneglia, men har også lidt toscansk blod i årene. Det hører ikke til Leopolds natur at være smilende og imødekommende, men inde bag det sydlanske temperament gemmer der sig en retskaffen og ansvarsfuld familiefar og hotelejer. Leopoldo har en stor passion for karate og for antikviteter - I vil finde flere særligt udvalgte genstande, når I bevæger jer rundt på hotellet. Hotel Leopold er familiedrevet - på godt og ondt. Det betyder, at på den ene side så møder I dedikerede værter og et indblik i en klassisk italiensk familie - og på den anden side så betyder det også, at de fx ikke er tilstede i receptionen døgnets 24 timer (drengen skal jo hentes fra skole og så videre) og med blot 24 timer i døgnet, så kan de godt rende ind i en dag, hvor batterierne trænger til genopladning, måske især når højsæsonen er ved at gå på hæld. På Hotel Leopold kan det ved første øjekast godt virke som om, at der er mange regler at skulle følge (fx sætter værterne pris på, at man skyller sig, inden man hopper i poolen, og at man ikke hviler benene oppe på bordene på fællesterrassen, hvor andre gæster sommetider nyder lidt mad og drikke), men i bund og grund handler det mest om, at alle gæster har forskellige behov og forventninger - og ved at følge nogle få anvisninger, så vil alle få et mindeværdigt ophold.

Indtag morgenmad med panorama

Hvis vi vender blikket indad, møder det en lobby med reception, bar og sofagruppe med stort lcd-tv. Der er også elevator, lille træningscenter med tre maskiner (på 4. sal) og wi-fi i fællesområdet (dækker i lobbyen/baren, på solterrassen og i nogle af værelserne på 2. sal). Morgenmadssalen ligger på 1. sal med vinduespartier, der kan skydes til siden. Her serveres morgenmåltidet som buffet. Morgenmadssalen fungerer i højsæsonen lejlighedsvis også som restaurant - dog ikke på daglig basis og kun for hotellets egne gæster. Aftensmaden er folkelig og ligetil - og der tilbydes som regel både pastaretter, fisk og kød. Der er havudsigt fra morgenmadssalen/restauranten og adgang til en lille udendørs terrasse med bløde havemøbler. På hotellet finder man også en snackautomat (på 2. sal), hvor der kan købes vand, øl og snacks.

Værelseskategorier fra Standard til Superior samt fem rummelige familieværelser

På Hotel Leopold kan man vælge mellem forskellige værelseskategorier på 2., 3. og 4. sal, som varierer fra små Standardværelser uden balkon og udsigt til Superiorværelserne med terrasse og panoramisk havudsigt. Derudover tilbyder hotellet fem familieværelser, som udmærker sig ved at være rummelige, mere selvstændige, med køleskab og nogle sågar med køkken. Fire af dem ligger i en separat bygning ved poolen, mens det sidste ligger ca. 400 m fra hotellet. Der er nærmere tale om decideret lejligheder. Man skal vælge værelserne på selve hoteldelen, hvis havudsigten, indretningen og hotelstemningen er vigtige faktorer - og ellers familieværelserne, hvis man vægter plads og selvstændighed højt. Familier på 4 personer anbefales til enhver tid familieværelserne - alternativt har et af Superior-værelserne på selve hotellet plads til fire personer. Værelserne på selve hotellet har ikke minibar/minikøleskab, men hotellet har et par stykker til rådighed (begrænset antal), som kan forudbestilles og tilsluttes på værelset under opholdet (uden tillæg). Værelseskategorierne Classic Plus og Superior har aircondition, mens de andre kategorier har loftsvifte. Plus-værelserne har tilmed begge dele.

Læs om værelserne på Hotel Leopold

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map