Hotel i Moneglia i Cinque Terre

Hotel La Vigna

Hotellets facade mod havet Hotellets bagside med udsigt til grønne bjerglandskaber Blåregn Her fornemmes afstanden til motorvejen i baggrunden Familien bag det familiebestyrede hotel
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du ønsker frisk luft, udsyn og åbne vidder, så er Hotel La Vigna her i lokalsamfundet San Saturnino helt perfekt. Det er nemt at komme ned til centrum af Moneglia, hvor der både er byliv og flot sandstrand. Hotellet har ud over gratis parkering på stedet også en rabataftale med en parkeringsplads nede i Moneglia, hvilket gør togturen til nationalparken Cinque Terre og strandturene nemmere.

Gode muligheder for restaurantbesøg

Hotel La Vigna har egen restaurant med panoramisk udsigt, hvor I enten kan spise a la carte eller bestille halvpensionstillæg, som betales på stedet. Halvpension inkluderer fire retter, som tager deres udspring i det lokale og i det italienske køkken. Restauranten er også åben for udefrakommende gæster. Morgenmaden serveres som buffet - og som oftest kan I også nyde en let frokost i restauranten.

Ønsker I at prøve andre spisesteder, så ligger der et trattoria (Trattoria Pagliettini) små 2 km herfra i det lille lokalsamfund Comeglio, og ellers bugner Moneglia (ca. 3 km væk) af spisesteder.

Pool og andre belejlige faciliteter

Ud over reception og bar råder hotellet også over elevator og vaskeservice (mod tillæg). Poolen ligger lidt for sig selv i fred og ro omgivet af liggestole, parasoller og blåregn - og en stensætning med et lille vandfald. Det er nemt at komme i vandet (og op igen), da poolen har en adgangstrappe og tilmed indbygget bænk.

Vi vil gøre dig opmærksom på at der engang imellem afholdes bryllup på stedet

Værelserne på Hotel La Vigna

Dobbeltværelse m. balkon

Disse 9 værelser har alle balkon og udsigt bagtil mod de grønne bjergskråninger. De råder over aircondition, sat-tv, wi-fi, værdiboks, lille køleskab (i enkelte) og badeværelse med toilet og bruser. En ekstra opredning er mulig i alle disse værelser. Fra disse værelser vil der kunne høres en svag summen fra motorvejen, der løber ca. 200 m væk. Nogle af værelserne er moderniserede og fremstår særligt flotte - men de ikke-moderniserede er også pæne.

Dobbeltværelse m. delvis havudsigt

Disse 3 værelser har alle havudsigt fra siden, hvor man til den anden side ser Liguriens bjerge og et lille stykke motorvej (ca. 200 m væk). De råder alle over aircondition, sat-tv, wi-fi, værdiboks, lille køleskab (i enkelte) og badeværelse med toilet og bruser. De kan rumme op til tre personer. Værelserne er alle moderniserede.

Dobbeltværelse m. havudsigt

Disse 4 værelser har alle direkte havudsigt og råder alle over aircondition, sat-tv, wi-fi, værdiboks, lille køleskab (i enkelte) og badeværelse med toilet og bruser. De kan rumme op til tre personer og det ene af dem helt op til fire gæster. Værelserne er alle moderniserede.

Dobbeltværelse m. havudsigt og lille balkon

Disse 4 værelser har alle en lille balkon og direkte havudsigt. De ligger på 2. sal og har faktisk bedre udsigt sammenlignet med de værelser, der ligger på 1. sal og har terrasse. De kan alle gæste op til 3 personer og to af dem helt op til fire personer. Værelserne er alle moderniserede.

Dobbeltværelse m. havudsigt og balkon

Disse 4 værelser har alle balkon og direkte havudsigt. De ligger på 1. sal og har faktisk en terrasse men til gengæld lidt mindre udsigt sammenlignet med de højere beliggende værelser. De råder alle over aircondition, sat-tv, wi-fi, værdiboks, lille køleskab (i enkelte) og badeværelse med toilet og bruser. De kan alle gæste op til tre personer og ddet ene af dem op til fire personer. Værelserne er alle moderniserede.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Populært i Ligurien

search map