Hotel i Moneglia i Cinque Terre

Hotel La Vigna

Hotellets facade mod havet Hotellets bagside med udsigt til grønne bjerglandskaber Blåregn Her fornemmes afstanden til motorvejen i baggrunden Familien bag det familiebestyrede hotel
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du ønsker frisk luft, udsyn og åbne vidder, så er Hotel La Vigna her i lokalsamfundet San Saturnino helt perfekt. Det er nemt at komme ned til centrum af Moneglia, hvor der både er byliv og flot sandstrand. Hotellet har ud over gratis parkering på stedet også en rabataftale med en parkeringsplads nede i Moneglia, hvilket gør togturen til nationalparken Cinque Terre og strandturene nemmere.

Gode muligheder for restaurantbesøg

Hotel La Vigna har egen restaurant med panoramisk udsigt, hvor I enten kan spise a la carte eller bestille halvpensionstillæg, som betales på stedet. Halvpension inkluderer fire retter, som tager deres udspring i det lokale og i det italienske køkken. Restauranten er også åben for udefrakommende gæster. Morgenmaden serveres som buffet - og som oftest kan I også nyde en let frokost i restauranten.

Ønsker I at prøve andre spisesteder, så ligger der et trattoria (Trattoria Pagliettini) små 2 km herfra i det lille lokalsamfund Comeglio, og ellers bugner Moneglia (ca. 3 km væk) af spisesteder.

Pool og andre belejlige faciliteter

Ud over reception og bar råder hotellet også over elevator og vaskeservice (mod tillæg). Poolen ligger lidt for sig selv i fred og ro omgivet af liggestole, parasoller og blåregn - og en stensætning med et lille vandfald. Det er nemt at komme i vandet (og op igen), da poolen har en adgangstrappe og tilmed indbygget bænk.

Vi vil gøre dig opmærksom på at der engang imellem afholdes bryllup på stedet

Værelserne på Hotel La Vigna

Dobbeltværelse m. havudsigt

Disse 4 værelser har alle direkte havudsigt og råder alle over aircondition, sat-tv, wi-fi, værdiboks, lille køleskab (i enkelte) og badeværelse med toilet og bruser. De kan rumme op til tre personer og det ene af dem helt op til fire gæster. Værelserne er alle moderniserede.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Vigna

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Vigna som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Vigna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Hotel La Vigna

Terrasse og direkte havudsigt

Vi havde en rigtig dejlig ferie på La Vigna. Værtsfamilien var meget imødekommende og hjælpsomme. Dog:
1. Vi vidste ikke der var bryllup på ankomstdagen og at hotellet således var fyldt med gæster og poolen lukket / reserveret til bryllupsgæsterne fra vi ankom til midnat.
2. Vi havde en godt værelse men havde på baggrund af værelsesbeskrivelsen og billedet her forventet et værelse med en terrasse og ikke en lille balkon uden møbler.
3. Vi mødtes med venner der havde booket direkte. De betalte 22€ for halvpension.. Vi skulle betale 30€ og så havde vi jo ovenikøbet betalt for morgenmad incl. I værelsesprisen.

Men et fint og familiært hotel..

Bedste hilsener

Birgitte Mølgård

Læs mere

Super ophold

Dette har været en af de bedste hoteloplevelser vi nogensinde har haft. Meget god modtagelse, fin og rolig beliggenhed, udmærket rum og dejlig mad. På Hotel La Vigna har vi følt os som en familie.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel La Vigna

Læs mere

Hotel med spændende beliggenhed og venligt personale.

Hvis man er mobil, og ønsker at holde ferie med mindre børn uden at skulle tænke på at lave mad, så er dette sted bestemt en mulighed. Med ok pool område og børnevenlig indstilling kan stedet varmt anbefales. Hvis man er til strandtur istedet kræver det en længere vandretur, bustur (planlægning) eller at bilen startes med efterfølgende udfordring med parkering. Hvis man ønsker at udforske Cinque Terre eller hele området mellem La Spezia og Genova, ligger hotellet rigtig godt, idet Moneglia er en stationsby. P-plads ved stationen.
Den største fordel er personalet som er søde og hjælpsomme. Vores værelse var moderne samt rent og pænt, dog med den kedelige udsigt til motorvejen. Maden i restauranten er rigtig god og vil tilfredsstille de fleste. Dog havde vi samme bord hele ugen, som desværre ikke var placeret med den gode udsigt til vandet. En kompensation for den knap så prangende udsigt havde været et fint plaster på såret. Grundet den afslappede holdning til børn samt den italienske facon, var der dog et højt lydniveau i restauranten. Betjeningen kunne have været bedre omkring bemanding af receptionen samt baren. Overordnet set dog klart et dejligt sted at holde ferie, hvis man løser logistikken og enten vælger værelse med havudsigt eller lever fint uden.

Læs mere

Dejligt familiehotel

Vi opholdte os 3 nætter på La Vigna, og vi var vilde med det.
Vi fik en dejlig varm modtagelse og fik et fantastisk værelse med havudsigt og en stor terrasse. Værelserne var rene og pæne. Fantastisk morgenmad, dog var det ærgerligt at vi ikke kunne vælge bord. Lille, god pool-område, dog med alt for få solsenge. Vi spiste ikke på hotellet, da vi synes at 30 EUR var lidt i den højde ende end hvad vi havde lyst til at give. Hotellet ligger kun 10 min kørsel op af bjerget, hvor Moneglia ligger, som er en hyggelig lille badeby.

Læs mere

Super godt

Særdeles hyggeligt hotel med nogle meget venlige værtsfolk. Vi nød dette ophold særdeles meget - både steder og betjeningen

Læs mere
 
search map