Hotel i Moneglia i Cinque Terre

Hotel La Vigna

Hotellets facade mod havet Hotellets bagside med udsigt til grønne bjerglandskaber Blåregn Her fornemmes afstanden til motorvejen i baggrunden Familien bag det familiebestyrede hotel
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du ønsker frisk luft, udsyn og åbne vidder, så er Hotel La Vigna her i lokalsamfundet San Saturnino helt perfekt. Det er nemt at komme ned til centrum af Moneglia, hvor der både er byliv og flot sandstrand. Hotellet har ud over gratis parkering på stedet også en rabataftale med en parkeringsplads nede i Moneglia, hvilket gør togturen til nationalparken Cinque Terre og strandturene nemmere.

Gode muligheder for restaurantbesøg

Hotel La Vigna har egen restaurant med panoramisk udsigt, hvor I enten kan spise a la carte eller bestille halvpensionstillæg, som betales på stedet. Halvpension inkluderer fire retter, som tager deres udspring i det lokale og i det italienske køkken. Restauranten er også åben for udefrakommende gæster. Morgenmaden serveres som buffet - og som oftest kan I også nyde en let frokost i restauranten.

Ønsker I at prøve andre spisesteder, så ligger der et trattoria (Trattoria Pagliettini) små 2 km herfra i det lille lokalsamfund Comeglio, og ellers bugner Moneglia (ca. 3 km væk) af spisesteder.

Pool og andre belejlige faciliteter

Ud over reception og bar råder hotellet også over elevator og vaskeservice (mod tillæg). Poolen ligger lidt for sig selv i fred og ro omgivet af liggestole, parasoller og blåregn - og en stensætning med et lille vandfald. Det er nemt at komme i vandet (og op igen), da poolen har en adgangstrappe og tilmed indbygget bænk.

Vi vil gøre dig opmærksom på at der engang imellem afholdes bryllup på stedet

Værelserne på Hotel La Vigna

Dobbeltværelse m. havudsigt

Disse 4 værelser har alle direkte havudsigt og råder alle over aircondition, sat-tv, wi-fi, værdiboks, lille køleskab (i enkelte) og badeværelse med toilet og bruser. De kan rumme op til tre personer og det ene af dem helt op til fire gæster. Værelserne er alle moderniserede.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map