Anmeldelser af Cielo e Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cielo e Mare

Læs personlige anmeldelser af Cielo e Mare som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cielo e Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot, Flot udsigt

Alt fungerede fint. Savnede dog æggebægere. Stedet har været særdeles fint, men trænger til vedligeholdelse. Blev fint modtaget af Rita, som er særdeles hjælpsom og venlig. Alt i alt var vi meget tilfredse med opholdet. Dårlige parkeringsforhold.

Cielo e Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Cielo e Mare
Toværelses lejl. Orto dei Preti på 1. sal med 2/5 sovepladser (terrasse og havudsigt)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Cielo e Mare

Hyggelig beliggenhed, god atmosfære og vældig god service!
Ikke hélt tilfreds med at lejligheden ligger langt fra centrum og strand. Bussen gik ikke så ofte som beskrevet af jer.
Rita var sød at køre os til forretningen, og hentede os da vi havde handlet!!! :- ellers en hyggelig by at bo i

Cielo e Mare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Cielo e Mare
Toværelses lejlighed Preata i stueplan med terrasse og havudsigt samt 2/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Anders fra Ry boede på Cielo e Mare i Moneglia fra d. 2. til d. 8. april 2012.

Turen til Cielo e Mare var dejlig, selvom vejret var lidt ustadigt. Lejligheden var fin - ikke mindst terrassen og udsigten.
Som mange andre før os, vil jeg fremhæve Rita som et usædvanligt hjælpsomt menneske. Vi blev "reddet" flere gange af hende og hendes bil, når vi slæbte madvarer op ad bjerget.
De første dage var dejligt stille, og da påsken kom, fulgte alle sommerhusejerne med, der kom for at lukke husene op for sommeren. Meget hyggeligt men gaderne og ikke mindst parkeringspladserne blev hurtigt fyldt op.
Moneglia er et rigtig godt udgangspunkt for dagsture til Cingue Terre og Portofino-halvøen - to af turens højdepunkter. Genova blev også besøgt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Karin og rejsefælle fra Birkerød boede på Cielo e Mare i Moneglia fra d. 24. september til d. 1. oktober 2011.

Turen til Moneglia gik rigtig godt. Lige fra vi ankom fik vi super service af Rita, hun anviste bus, restaurant og kørte os endda til supermarkedet, så vi selv kunne finde det næste gang. Hun var der hele tiden og hjalp og gav vejledning. Super service og en god lejlighed med fantastisk beliggenhed. Vi var meget glade for området og vil bestemt komme igen, ligesom vi også gerne benytter os af in - Italia igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og Karin fra Lunderskov boede på Cielo e Mare i Moneglia fra d. 30. april til d. 7. maj 2011.

Det var et fantastisk sted og vi er kun meget positive.
også for den altid hjælpsomme Rita som var den der tog imod os.
Stor oplevelse

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og familie boede på Cielo e Mare i Moneglia fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Moneglia og Ligurien var en førstegangsoplevelse for os og noget helt andet end Toscana, og vi skulle lige vænne os til det. Som du også selv var inde på da jeg bestilte stedet, er selve lejligheden i Cielo e Mare absolut ikke specielt charmerende indvendigt, men terrassen og udsigten fra den er jo sandt at sige et scoop. Selve Mongelia virkede ret crowded om lørdagen og søndagen, men der var tilsyneladende mange italienske weekendgæster, for i løbet af ugen, var byen faktisk ret rolig. Vi savnede lidt nærmiljø (alimentari, restauranter – og en svimmingpool til ungerne) i selve Lemeglio. Men, da vi fandt ud af, at gåturen ned til og ikke mindst op fra Moneglia ikke var så slem endda, så var det ikke så stort et afsavn alligevel. Som vores store pige på 21 sagde efter et par dage: 'this place starts to grow on me'. Og, så tog vi flere gange toget ind i Cinque Terre og fik nogle fantastiske dage i det område, hvor vi vandrede (med en dreng på 7 år) på den klassiske rute mellem de flotte byer og brugte strandene især i Monterosso. Mht. til Cielo e Mare huset, så var det som nævnt ikke særligt charmerende indvendigt. Men, det skal med rette fremhæves, at værten Rita var helt utrolig sød og hjælpsom. Hun agerede taxa for os om aftenen efter restaurantbesøg i Mognelia, og hun fik afhjulpet den noget kritiske parkeringssituation omring huset ved at låne genboens overdækkede og aflåste indkørsel til vores bil. Og, sidst men ikke mindst, så fik vi helt klart feriens bedste restaurantoplevelse på Lemeglios eneste restaurant; den lille fiskerestaurant La Ruota (www.laruotamoneglia.it) lige nedenfor Cielo e Mare, som vi brugte to gange. De (et meget imødekommende, ungt, engelsktalende par) kører med én fast fem-seks retters fiskemenu til omkring 50€ per person (inkl. alt drikkelse). Men, vi fik en klækkelig rabat på vores to børn, så alt i alt var det i praksis ikke meget dyrere for os end restauranterne nede i Mongelia, - og så var den helt klart klasser bedre og virkelig anbefalelsesværdig! Så, selv om vi lige skulle bruge lidt tid på at finde os til rette, så blev opholdet i Moneglia faktisk rigtigt godt, skønt klart noget andet end Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lars fra Odense boede på Cielo e Mare i Moneglia fra d. 16. til d. 23. august 2008.

Vi har haft en dejlig tur til Moneglia. Selve lejligheden viste sig at være ganske dejlig med en charmerende beliggenhed hævet over Moneglia. Dette giver en fantastisk udsigt fra den store terrasse. Placeringen giver tillige grundlag for en aktiv ferie hvis man vælger at gå op og ned til stranden, og undlader at benytte den lokale bus. Vi havde cykler med og de rigt kuperede omgivelser byder på mange gode bjergruter.

Jeres kørselsbeskrivelse har en enkelt fejl. I skriver at man, for at finde Giadas kontor, når man når ind i Moneglia straks efter at have passeret under broen skal dreje skarpt til højre. Dette er ikke korrekt! Man skal dreje skarpt til venstre. Dette blot nævnt så i kan ændre det til hjælp for de næste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Maria fra Haslev boede på Cielo e Mare i Moneglia fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Det har bare været alletiders tur! Fantastisk natur, venlige lokale (der ovenikøbet hjalp os med at finde vores nummerplade, der var faldet af bilen), masser af legekammerater for vores børn og så er Rita, der modtog os ved lejligheden, simpelthen så sød. Sig det gerne videre! Lejligheden var bedre en forventet. Dejlig ren og velholdt. Og der var mange aktiviteter for alle aldre i byen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Populært i Ligurien

search map