Feriebolig i Moneglia i Cinque Terre

Cielo e Mare

Udsigt mod havet Udsigt mod Moneglia Udsigt mod havet Udsigt mod Moneglia fra Lemeglio
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Højt oppe over Middelhavet i centrum af den lille hyggelige by Lemeglio, hvorfra man har den mest vidunderlige udsigt over bjerge og hav, finder man Cielo e Mare, hvis lejligheder næsten alle har meget store terrasser og havudsigt. Det tager kun ca. 15 min. at køre til Sestri Levante, som er en af de hyggeligste byer i Ligurien, og 5 min. til Moneglia, hvor der er en god badestrand. Snyd heller ikke dig selv for en tur med toget til det fredede område Cinque Terre (De fem byer), der tilsammen udgør en af de smukkeste kyststrækninger i Italien, og som også er kendt for sine meget smukke vandreruter.

Imponerende udsigt

Cielo e Mare betyder direkte oversat "himmel og hav", og det er yderst betegnende for stedet. Man befinder sig næsten i himlen, og har en imponerende udsigt over havet. Vejen op fra Moneglia er ca. 2 km lang. Den er stejl og kurvet, men den er asfalteret og god, så der er ingen problemer, med mindre man lider af højdeskræk. Husk at købe ind i Moneglia, for der er ingen butikker i Lemeglio. Nærmeste restaurant ligger på vejen, og ellers er der mange restauranter i Moneglia, samt i de små bjerglandsbyer.

Læs mere om Cielo e Mare

Fælles tagterrasse med fritstående pool

Lejlighederne ligger alle i samme bygning fordelt på 4 etager. Da ejendommen er bygget på en skrånende grund, betyder det, at de nederste lejligheder i haveplan ikke har vinduer til bagsiden. Øverst oppe er der en stor fælles tagterrasse, hvorfra udsigten er omend endnu mere fantastisk, og hvorfra man også har en enestående udsigt ned mod selve Moneglia. På tagterrassen finder du en lille (4 x 2 meter) men nyttig fritstående pool. Der er én gratis parkeringsplads til hver lejlighed, som vil blive anvist ved ankomst, og vi anbefaler små biler, da pladsen er yderst begrænset. Kommer man med offentlig transport, er der busstop lige uden for døren, og bussen kører til midnat, og mindst én gang i timen i sommersæsonen. Cielo e Mare kan ikke anbefales til gangbesværede, pga. de store niveauforskelle.

Pæn italiensk indretning

Huset blev total-renoveret i 2006, hvor det samtidig blev indrettet med 8 lejligheder (2 er lejet ud til anden side). Der er elevator i bygningen, som går til alle etager, på nær tagterrassen, hvor man må tage trappen fra 2. sal. Lejlighederne er rigtig pænt indrettet, og har mange faciliteter. Indretningen er italiensk, så man skal ikke forvente sig den danske hygge, - men funktionaliteten er i top.

Gode faciliteter

Der er dørtelefon, aircondition/varme, værdiboks, internetadgang, telefon, satellit TV, CD og DVD-afspiller, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikroovn, tre el-plader samt kølefryseskab. Næsten alle lejligheder har meget store terrasser, hvor der er bord og stole, og som kan afskærmes med markiser mod solen. Nogle lejligheder har også en lille balkon, som vender mod Moneglia.

Man skal ikke forvente det store privatliv på terrasserne, da de er konstrueret som én stor terrasse på hver etage. Men de er adskilt af lave blomsterkummer (lave fordi det ofte blæser), så man har et privat område til hver enkelt lejlighed. Men man må altså forvente at kunne se og høre sine naboer.

Læs om lejlighederne på Cielo e Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Cielo e Mare

Læs personlige anmeldelser af Cielo e Mare som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cielo e Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Cielo e Mare

Fantastisk!!!!!

Skønt sted, og geniale busforbindelser. Den smukkeste udsigt ever. Både små og store hyggede sig og ingen ville hjem igen.

Læs mere

Great

Læs mere

Bedømmelse af Cielo e Mare

Læs mere

Bedømmelse af Cielo e Mare

Læs mere

Fin lejlighed højt oppe

Cielo e Mare er pæne lejligheder. Man skal dog være opmærksom på, at højt oppe er højt oppe ad en meget smal og stejl vej.
Lejlighederne er fine og velfungerende. Det virker dog som, at Rita, som er ejeren, på trods af at hun er meget sød og kun forstår lidt engelsk, er ved at miste grebet i forhold til at alt lige bliver trimmet helt op.
Vi havde en del myre i køkkenskabene, som vi kæmpede med. Poolen der står på taget, var meget mangelfuldt vedligeholdt. Vandet var fuldstændig uklart og rensepumpen fungerede ikke.

Læs mere

Flot, Flot udsigt

Alt fungerede fint. Savnede dog æggebægere. Stedet har været særdeles fint, men trænger til vedligeholdelse. Blev fint modtaget af Rita, som er særdeles hjælpsom og venlig. Alt i alt var vi meget tilfredse med opholdet. Dårlige parkeringsforhold.

Læs mere
 
search map