Anmeldelser af B&B Castello Monleone

 
B&B Castello Monleone er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Castello Monleone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moneglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Castello Monleone

Læs personlige anmeldelser af B&B Castello Monleone som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Castello Monleone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne fra Danmark boede på B&B Castello Monleone i Moneglia fra d. 23. til d. 30. september 2012.

Vi havde en helt fantastik tur til Italien.
B&B Castello Monleone var et skønt sted med fin betjening. Vi fik dejlig morgenmad og Paolo og hans familie var meget venlige og imødekommende. Værelserne var meget fine og beliggenhed og omgivelserne helt fantastiske. Det var meget specielt at bo på en gammel borg. Bestemt anbefalelsesværdigt, vi vender måske selv tilbage en dag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bo og rejsefælle fra Skagen boede på B&B Castello Monleone i Moneglia fra d. 15. til d. 20. september 2012.

Tak for en meget fin service og et fantastisk ophold på borgen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og Ulla fra Danmark boede på B&B Castello Monleone i Moneglia fra d. 25. august til d. 2. september 2012.

Ja Italien og In-Italia det er bare 2 sider af samme stykke – fantastisk, ordholden og ikke mindst den gode oplevelse.
Turen gennem Tyskland var planlagt som en stille og gemyttelig tur med små afstikkere til gode spisesteder og hyggelige kroer.
Vel ankommen til Genova gik turen mod Moneglia i skinnende sol og temperaturer omkring 28 – 30 grader ultimo august måned,! – vi var blevet gjort opmærksom på, at det kunne være lidt ”trikki” at finde den rette frakørsel i forlængelse af tunnel nr. 5 !! den smuttede bare og så stod vi der – tilbage igen og et hårdt drej til venstre, så steg vi til vejrs op mod Castello Monleone – hvor vi mødte en lydløs klokke! Men efter en telefonopringning til Pablo åbnede alle porte sig og vi kunne bare konstatere, at vi fik bare Italiens bedste udsigt over byen og især til havet.
Simona og Pablo er vel nok Italiens flinkeste og flittigste værter! – der var ingenting og absolut ingenting der var for meget, for at opfylde vores ferie, god morgenmad servet i første række – med den fantastiske udsigt – hver dag blev værelserne rengjorte og rettet til, badeværelser med nye håndklæder og renskurede klinker fra gulv til loft.
Deres hjertevarme og menneskelighed oppebar de manglende sprogkundskaber! – men så må vi andre jo lære det.
Simona og Pablo skal giftes den 13. oktober så vi sender de bedste og hjerteligste hilsner til dem begge! – også ”mama”

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birger og Ulla fra Farum boede på B&B Castello Monleone i Moneglia fra d. 19. til d. 23. juli 2012.

Efter opholdet i Piemonte boede vi 4 dage på B&B Castello Monleone i Moneglia ved Cinque Terre. En gammel borg, højt beliggende med fin udsigt over byen, stranden og havet og direkte sti/trapper hertil. Særdeles smagfuldt indrettet. Det var en eventyrlig oplevelse. Vi boede på “Fresia” med fornem udsigt. Sød og hjælpsom værtsfamlie, god og rigelig morgenmad og nye håndklæder hver dag. Værtens (Paolo) restaurant nede i byen kan varmt anbefales. Prøv også “Assirto”, som er indrettet i en vinbutik i den anden ende af byen og serverer vidunderlige fiskeretter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og rejsefæller fra Brønshøj boede på B&B Castello Monleone i Moneglia fra d. 13. til d. 16. juli 2012.

Castello Monleone var helt speciel, et eventyrligt sted at bo, og man kan altid finde hjem, da borgen kan ses fra hele byen. Vi kom dog til at låse resten af beboerne ( alle danskere) ude en aften, da indgangsdøren har en meget speciel låsemekanisme, man skal dreje nøglen to gange rundt! Vi fandt et rigtig hyggeligt sted at spise med fiskespecialiteter i den modsatte ende af byen.
Der er altså ikke tv på stedet, som I skriver, til gengæld kan man komme på internettet, hvis man går ned og finder password i bunden af rooteren i opholdsstuen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming og rejsefælle fra Vallensbæk Strand boede på B&B Castello Monleone i Moneglia fra d. 5. til d. 7. juli 2012.

B&B Castello Monleone er noget af det mest fantastiske vi har oplevet. Beliggenheden er perfekt lige ved togstationen, så man kan tage både til Potofino og Cinque Terra med toget. Bilen står bedst hjemme på hotellet. Stedet har charme og atmosfære. Værtsparret er hjælpsomme og morgenmaden der serveres i haven er ud over det sædvanlige. Stedet kan absolut anbefales.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Kim Tange boede på B&B Castello Monleone i Moneglia fra d. 16. til d. 20. juli 2011.

Borgen var et fremragende sted at bo. Kanon udsigt, charme og lækkert. Og nogle utroligt søde værter på stedet. Og muligheden for at man kan bruge køkkenet er jo helt eminent, med de skønne råvarer der kan købes i Moneglia. Vi kan også anbefale værtens restaurant nede i byen, som var super god mad.
Vi var også på en anden restuarant tæt ved stranden, som er det dårligste, og dyreste mad vi nogen sinde har fået i Italien. Og vi har prøvet en del i Italien!
Moneglia er en hyggelig stille og rolig by med en god strand. Og så er det jo fremragende med toget i byen, som køre til de 5 byer og andre steder, hvilket gør det utroligt nemt at komme rundt på kort tiden, uden at skulle bruge bilen og tid på at finde parkering

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map