Hotel i Moneglia i Cinque Terre

B&B Castello Monleone

Værelse Fresia Værelse Lilium Værelse Iris
 
B&B Castello Monleone er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Castello Monleone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moneglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fristes du af historisk vingesus og panoramisk havudsigt, så er B&B Castello Monleone lige noget for dig. Den imponerende borg fra 1800-tallet, som er en del af en fæstning helt tilbage fra 1173, har sin egen park med eksotiske gevækster og en sti, som fører nemt og bekvemt (ca. 150 m) ned til stranden, togstationen og centrum af Moneglia.

Morgenmaden serveres portionsanrettet enten indendørs i den lille hyggelige morgenmadssal eller udendørs i parken med udsigt over havet. Der er gratis parkering på stedet, hvilket kan være en fordel i dette område, hvor pladsen er trang og kostbar - og når man først ankommer til stedet, har man med placeringen midt i byen og med de gode togforbindelser ikke brug for bilen under opholdet.

Læs mere om B&B Castello Monleone

Dobbeltværelseværelse Fresia med havudsigt
- Flot og rummeligt værelse på 1. sal med freskomalet loft og udsigt over Moneglia og havet. Værelset har privat bad med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har ikke aircondition - efter sigende holder borgens metertykke mure værelserne kølige - også i sommermånederne. Ekstra opredning muligt her.
Dobbeltværelseværelse Lilium med havudsigt
- Flot og rummeligt værelse i stueplan med freskomalet loft og udsigt over Moneglia og havet. Værelset har privat bad med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har ikke aircondition - efter sigende holder borgens metertykke mure værelserne kølige - også i sommermånederne. Ekstra opredning muligt her.
Dobbeltværelseværelse Iris uden havudsigt
- Flot værelse med trægulv på 1. sal. Værelset har læsehjørne i karnap, privat bad med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har ikke aircondition - efter sigende holder borgens metertykke mure værelserne kølige - også i sommermånederne. Ekstra opredning muligt her.
Dobbeltværelseværelse Tulipano med havudsigt
- Mindre værelse på 1. sal med flot trægulv og havudsigt. Værelset har privat bad (PÅ GANGEN) med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har ikke aircondition - efter sigende holder borgens metertykke mure værelserne kølige - også i sommermånederne. Ekstra opredning ikke muligt her.

BEMÆRK: Ved ophold på min. 7 dage har gæsterne fri adgang til fælleskøkken. Gæster, som overnatter færre end 7 dage, har dog naturligvis adgang til køleskab til opbevaring af frugt og drikkevarer.

Skjul teksten
 
 
search map