Feriebolig i Moneglia i Cinque Terre

Appartamenti Giada

Giada hovedbygning Udsigt over torvet fra hovedbygningen Casa dei Pescatori
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Giada ligger i centrum af den hyggelige by Moneglia, som ligger ca. 15 minutters kørsel fra Sestri Levante, og ca. 15-30 minutters togkørsel fra de berømte byer i Cinque Terre - Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore.

Lejligheder i centrum og tæt på strand

Der er ialt ca. 20 lejligheder, som alle ligger i forskellige bygninger i det historiske centrum. De fleste er dog koncentreret i hovedbygningen ved torvet, hvor der også er elevator, og hvor man henvender sig ved ankomst. Der er kun få meter til den gode strand, og der hører en privat parkeringsplads til hver lejlighed.

Læs mere om Appartamenti Giada

Lejligheder spredt rundt omkring i byen

I centrum af Moneglia, som er en forholdsvis lille by, er der mange gode restauranter og flere indkøbsmuligheder, bl.a. et mindre supermarked i den hyggelige hovedgade, som også er en gågade. Vil man gøre større indkøb, anbefales det at stoppe ved det store supermarked i Sestri Levante, som ligger nær bydelen Riva Trigoso, lige før man kommer til tunellen mod Moneglia, og hvor man også finder områdets bedste strand.

Sympatiske værter

Lejlighederne ejes af den meget sympatiske Sig. Franco, som står for den daglige drift, og han har en fantastisk medhjælp i Sig.ra. Rita. Hun er yderst beskeden, hun har en engels tålmodighed, og så er hun utrolig hjælpsom. Både Franco og Rita ved stort set alt om området, og hvis man er på jagt efter en særlig god restaurant, giver Franco gerne gode råd.

Hovedbygning med reception og elevator

Check-in sker i receptionen i hovedbygningen på byens lille torv, hvor Franco eller Rita tager i mod, og viser frem til den rigtige lejlighed. Lejlighederne bliver løbende renoveret, og er alle i god stand, men meget forskelligt indrettet, også i grundplan. Opredning kan foregå på sovesofa, køjesenge, udtrækssenge eller klapsenge.

Hyggelige lejligheder

Alle lejligheder har satellit TV, værdiboks, vaskemaskine, strygejern samt strygebræt og reserveret parkeringsplads. Nogle lejligheder har havudsigt, mens andre vender mod bymidten og de grønne bjerge. Der findes lejligheder med privat balkon og terrasse, men samtlige lejligheder i hovedbygningen har adgang til en stor fælles solterrasse. De fleste af lejlighederne har aircondition. Næsten alle lejlighederne har trådløst internet, pånær Lo Scrigno, men der er altid adgang i receptionsområdet.

Læs om lejlighederne på Appartamenti Giada

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Giada

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Giada som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 27 anmeldelser fra Appartamenti Giada

Autentisk italiensk oplevelse

Dejlig lejlighed i en dejlig by. Tydeligvis masser af italienske familier, som holder ferie i byen. Lejligheden ligger lige midt i fodgængerzonen med let adgang til alt. Værterne er super søde og venlige. Selve lejligheden er lidt simpelt indrettet, men der er alt hvad man har brug for - ikke mindst aircondition.

Læs mere

God beliggenhed

Alt fungerede perfekt. Og så var vejret strålende.

Læs mere

Stor familie lejlighed

Fantastisk charmerende italiensk by . Lige hvad vi ønskede os.Kort afstand til dejlig strand, gode vandre ture . Lejligheden italiensk , ingen luxsus , dog masse af italiensk atmosfære

Læs mere

Meget central og rummelig lejlighed nær strand.

Rummelig lejlighed med stor balkon og et godt fungerende AC. Centralt og godt, nær strand. Meget imødkommende og hjælpsomt personale som kom med gode tips mm.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Giada

Læs mere

Hyggelig lejlighed midt i byen

Fin stor terrasse med udsigt over havet, som kunne ses mellem husene.
Dejligt at handle i gaden. og køkkenet fungerede godt.
Rita gav god og grundig instruktion.
Vi havde en herlig uge i slutningen af oktober.

Læs mere
 
search map