Hotel i Moneglia i Cinque Terre

Abbadia San Giorgio

Swimmingpool på Hotel Villa Edera Brudesuite
 
Abbadia San Giorgio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Abbadia San Giorgio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Moneglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Abbadia San Giorgio er en lille luksus Bed & Breakfast, som er indrettet i en del af klostret San Giorgio, og ligger i centrum af den hyggelige by Moneglia, blot ca. 100 meter fra stranden.

Klostret stammer tilbage fra 1484, og ligger i forbindelse med kirken af samme navn. Centrum i komplekset er den lille klosterhave, hvor der stadig er en del velbevarede fresker i buegangene, og det er også her man finder stedets reception, morgenmadsrummet og det lille udsalg af lokale produkter.

Læs mere om Abbadia San Giorgio

Det er først inden for de sidste par år, at det har været muligt at leje værelser på stedet, og det er familien Schiaffino, som også ejer det nærliggende Hotel Villa Edera, og hvis faciliteter iøvrigt står til gæsternes rådighed, som står for den daglige drift. Det tager blot ca. 5 minutter at gå til Villa Edera ad en hyggelig lille sti, som er overdækket med vinranker, og her kan man bl.a. benytte den dejlige swimmingpool.

Abbadia San Giorgio ligger i yderst rolige omgivelser, og kan især anbefales til par, som virkelig ønsker noget diskret og eksklusivt. Man befinder sig i centrum af den hyggelige by Moneglia, og der er blot ca. 100 meter til stranden og det samme til stationen, hvorfra der går tog til de fem små byer i Cinque Terre, flere gange i timen. Der er ikke parkeringsmulighed ved klostret, men det er muligt at anvende parkeringsplads og garage på Hotel Villa Edera mod tillæg.

Der er ialt 8 værelser og suiter, som er indrettet i de gamle klosterceller på 1. sal. Ingen af disse har balkon, men der er en møbleret svalegang på 1. sal, som kan anvendes af stedets gæster. Her kan man sole sig, læse en bog eller nyde et godt glas vin efter dagens gøremål. Man er også velkommen til at benytte klostergården med de freskobemalede buegange, selvfølgelig med den fornødne respekt for stedets funktion.

Værelser og suiter er individuelt og meget smagfuldt indrettet med vægt på klassiske møbler og antikviteter, og alle har telefon, satellit TV, trådløs internetforbindelse, aircondition / varme, værdiboks, minibar, kaffe- og te faciliteter, samt bad med multifunktionsbrus (suiterne har desuden tyrkisk bad), hårtørrer samt badekåber og tøfler.

Dobbeltværelser - 2 ialt, er på ca. 13 m² og har en mindre dobbeltseng (140 x 190 cm).
Junior Suite Piccola - 2 ialt, er på ca. 20 m² og har en stor dobbeltseng (170 x 195 cm.).
Junior Suite Grande - 2 ialt, er på ca. 28 m² og har en stor dobbeltseng (170 x 195 cm.).
Suite og Brudesuite - 2 ialt, er på ca. 33 m² og har en stor himmelseng (170 x 195 cm.).

Skjul teksten
 
 
search map