I en historisk vinkælder midt i Manarolas ældste bydel fremstiller de to fætre Fabio Barani og Bernardo Capellini med moderne hjælpemidler deres egne Tobioli-vine af druerne fra de stejle bjergskråninger i Nationalparken Cinque Terre. Vinene laves på druesorterne Bosco, Vermentino, Albarola og Rossese, og udbuddet omfatter de to Cinque Terre DOC-hvidvine Acquamarina og Costa de Campu samt den mere sjældne dessertvin Sciacchetrà.
Vinsmagningen kan foregå på hotellet Villa Argentina i Riomaggiore (hvis det falder mest belejligt), men en mere autentisk oplevelse vil man få i selve vinproduktionens egne omgivelser i deres vinkælder ’Cantina dei Tobioli’ i nabobyen Manarola. Vinsmagningen af de to Cinque Terre DOC-hvidvine ledsages naturligvis af små lokale specialiteter og efterfølges af en rundvisning i vinproduktionen, hvis man vælger vinkælderen i Manarola som ramme om oplevelsen. Uanset hvilken løsning, der bedst passer ind i ferieprogrammet, ligger både hotellet og vinkælderen i rimelig gåafstand fra de respektive togstationer, ca. 500 m. Der vil være mulighed for af købe favoritvinen med hjem som et smagsforstærkende minde fra ferien.
Læs mere om Vinsmagning på Cantina dei Tobioli
- DELTAGERANTAL: min. 2 personer
- HVAD: Tobioli-vine + smagsprøver af lokale specialiteter + rundvisning
- KØB: det er muligt at købe vin på stedet