Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Vermentino

 
Terrazza Vermentino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vermentino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger centralt i den høje del af Manarola med havudsigt. Ved siden af lejligheden ligger der en restaurant Ristorante Billy, så man ikke behøver at gå ned på hovedstrøget for at spise ude. Bemærk at der generelt i Manarola er en del trapper, da byen ligger på en skråning - men man kommer dog nemt ned til hovedgaden fra denne lejlighed.

Tiptop-renoveret

Lejligheden fremstår virkelig flot og præsentabelt - og er indrettet meget moderne. Det betyder også, at man finder efterspurgte bekvemmeligheder som fx aircondition, wi-fi og værdiboks i lejligheden.

Central beliggenhed

Inden for 5-10 minutters gang har man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for rækkevidde.
Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Lejligheden på Terrazza Vermentino

Etværelseslejlighed med terrasse / delvis havudsigt og 2/4 sovepladser

Der er tale om en rummelig etværelseslejlighed på 3. sal med elevator (hvilket er en sjældenhed i Manarola). Lejligheden har et opholdsrum med satellit-tv, dobbeltseng i særskilt afdeling, dobbeltsovesofa, veludstyret køkken (med 4 gasblus, ovn, kølefryseskab) og spisebord. Herfra kan man gå ud på en stor, møbleret terrasse med delvis havudsigt, som på billedet (altså udsigt til en nabomur, til havet, Manarola og de omkringliggende vinmarker). Der er nogle trin op til terrassen fra lejlighedsniveauet. Endvidere er der et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Gæsterne er velkomne til selv at med bringe barneseng til de små størrelser.

 
 
search map