Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Mediterraneo 1

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Magen til stilren og romantisk feriebolig for to i Cinque Terre skal man lede længe efter. Indvendigt har ejeren renoveret lejligheden med stor forkærlighed for moderne design - og terrassen får I svært ved at slippe igen: Udsigten over det lille fiskerleje, havet og grønne skråninger er mageløs.

Kort eller lang ferie

Lejlighedens høje standard og veludstyrede køkken gør den ideel til både korte og lange ophold. Under længere besøg vil køkkenet give dig mulighed for at tilberede måltider hjemme, så du ikke behøver at spise ude hele tiden - og alligevel ligger der mange gode spisesteder inden for gåafstand, hvis I ikke har lyst til at stå i køkkenet.

Designer-indretning

Lejligheden gennemsyres af en flot indretning i et smagfuldt moderne design og dekoreret med kunst i indbydende farver. Badeværelset er udsmykket med flot mosaik og gulvet er i parket.

Tæt på alt hvad du har brug for

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen. Oppe bag bygningen går der en hyggelige promenade med en smuk landskabsudsigt - og i nærheden ligger der endda en god fiskerestaurant.

Etværelselejlighed med balkon og havudsigt til 2 personer

Lejligheden består af ét stort open-space rum med dobbeltseng, badeværelse med smuk mosaik udstyret med toilet og bruser, et veludstyret køkkenhjørne med kogeplader, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser. Fra terrassen har I en mageløs panoramaudsigt. Af andre praktiske faciliteter i lejligheden kan der nævnes både aircondition, wi-fi, iPod-dockstation, lcd sat-tv og vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Populært i Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante

Residence Marina degli Aregai

Santo Stefano al Mare

search map