Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Mediterraneo 1

 
Terrazza Mediterraneo 1 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Mediterraneo 1 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Magen til stilren og romantisk feriebolig for to i Cinque Terre skal man lede længe efter. Indvendigt har ejeren renoveret lejligheden med stor forkærlighed for moderne design - og terrassen får I svært ved at slippe igen: Udsigten over det lille fiskerleje, havet og grønne skråninger er mageløs.

Kort eller lang ferie

Lejlighedens høje standard og veludstyrede køkken gør den ideel til både korte og lange ophold. Under længere besøg vil køkkenet give dig mulighed for at tilberede måltider hjemme, så du ikke behøver at spise ude hele tiden - og alligevel ligger der mange gode spisesteder inden for gåafstand, hvis I ikke har lyst til at stå i køkkenet.

Designer-indretning

Lejligheden gennemsyres af en flot indretning i et smagfuldt moderne design og dekoreret med kunst i indbydende farver. Badeværelset er udsmykket med flot mosaik og gulvet er i parket.

Tæt på alt hvad du har brug for

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen. Oppe bag bygningen går der en hyggelige promenade med en smuk landskabsudsigt - og i nærheden ligger der endda en god fiskerestaurant.

Etværelselejlighed med balkon og havudsigt til 2 personer

Lejligheden består af ét stort open-space rum med dobbeltseng, badeværelse med smuk mosaik udstyret med toilet og bruser, et veludstyret køkkenhjørne med kogeplader, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser. Fra terrassen har I en mageløs panoramaudsigt. Af andre praktiske faciliteter i lejligheden kan der nævnes både aircondition, wi-fi, iPod-dockstation, lcd sat-tv og vaskemaskine.

 
 
search map