Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Gabbiano

 
Terrazza Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Gabbiano er en skøn lille lejlighed tæt på alle de berigende elementer som frisk luft, havudsigt, grønne naturområder og en stemningsfuld by. Afstanden til både havet, færgeleje, restauranter, butikker, togstation og offentlig parkeringsplads er blot et stenkast på 5-10 minutters gang.

Stor, møbleret terrasse

Lejligheden ligger centralt i Manarolas gamle bydel og byder på en enestående udsigt over Middelhavet og Liguriens kyststrækning. Lejlighedens absolutte styrke er den store møblerede terrasse med den fantastiske havudsigt.

Læs mere om Terrazza Gabbiano

Lejlighed i to plan

Bevæger vi os indenfor finder vi en lejlighed fordelt på to etager: på første etage er der et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Ovenover ligger køkkenet og den skønne terrasse.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Gabbiano

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Gabbiano som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Gabbiano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En dejlig uge

Ankom til Manarola klokken 14:00. Selvom vi var forberedte på parkerings udfordringerne kom det alligevel bag på os hvor kaotisk det var. Via bureauet Arbaspáa fik vi arrangeret parkering i parkeringshus dagen efter. Der var travlhed i Arbaspáa bureauet og ved et tilfælde var der to familier fra In-Italia der skulle ankomme samme dag. I forvirringen blev vi ført til den gale lejlighed. Alt blev dog ordnet med entusiasme fra bureauet.
Selve lejligheden var ved en fejl ikke blevet rengjort. Vi gik en tur i byen og da vi kom tilbage var rengøringen næsten afsluttet.
En masse 'Italienske' små uregelmæssigheder som dog blev klaret med godt humør af alle parter, og som efterfølgende bare er endnu et 'Italiensk' krydderi.
Lejligheden er ikke overdådig indrettet, men det op vejes totalt af den fantastiske terrasse med udsigt.
Et par mangler i småtingsafdelingen: I en vin region synes jeg at det er lidt for lidt at der kun er 1 vinglas. Det er desuden underligt at antennekablet til Tv hænger ind ad vinduet uden at der er et TV at tilslutte dette til. Et forslag kunne være at der blev installeret WiFi i stedet for Tv.
Alt i alt var vi meget tilfredse med vores ophold i Terazza Gabbiano i Manarola.

Læs mere

Inger-marie og rejsefælle fra Slangerup boede på Terrazza Gabbiano i Manarola fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

vi har haft en helt fantastisk ferie med de ganske strabadserende vandreture, hvor man skal kigge sig godt for, hvor man sætter fødderne på de skæve og uens "trappetrin". Hver gang man løsriver blikket fra fødderne, ser man til gengæld den ene smukke udsigt efter den anden. Virkelig nogle naturoplevelser at vandre efter.
Lejlighedens store plus er selvfølgelig den store terrasse med den skønne udsigt over havet og byen. Lejligheden i øvrigt er lille og noget spartansk indrettet. En uge med dårligt vejr, hvor man måske ville opholde sig mere indendørs, kan ikke være særlig spændende.
Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at bo i Manarola og folk på Arbaspaa kontoret var meget flinke og imødekommende.

Læs mere

Per og Gitte fra Karrebæksminde boede på Terrazza Gabbiano i Manarola fra d. 20. til d. 27. august 2011 og Agriturismo il Castagnolino i San Gimignano fra d. 3. til d. 8. september 2011.

Jo-tak en rigtig god ferie. Eneste ”lille” minus er en efter vores mening manglende information omkring parkeringsmuligheder ved Manarola. Det er/var svært at finde p-plads – og det koster så yderligere 15 euro i døgnet. Måske bør der stå, at området ikke er egnet for gangbesværede.

Læs mere

Jan og rejsefælle fra Dragør boede på Terrazza Gabbiano i Manarola fra d. 5. til d. 12. juni 2010 og på Agriturismo Collelungo i Castellina in Chianti fra d. 12. til d. 19. juni 2010.

I begge tilfælde har vi haft en super god oplevelse, der til fulde indfriede vores forventninger.

Turen med tog til/fra Pisa til Manerola gik let og uden problemer, og det var nemt at købe billetterne både i Pisa lufthavn og den anden vej i Manerola.

Lejligheden Terrazza Gabbiano i Manerola var hyggelig og havde en beliggenhed med en fantastisk udsigt ud over byen og kysten, og selv om den måske var lidt spartansk møbleret gjorde det ingenting, da vi det meste af tiden opholdt os udendørs, enten på ture i området eller ved at sidde på den store terrasse, hvor man - uanset tidspunt på dagen - altid kunne finde et sted med skygge, og nyde udsigten. Eneste punkt, der kunne have gjort oplevelsen ved at sidde på terrassen endnu bedre, var, hvis den var pyntet lidt op med et par krukker med blomster el.lign.

Collelungo var et kapitel for sig. Sjældent har vi oplevet så dejligt et sted. Stedet er utroligt velholdt og beliggenheden kun fem minutters kørsel uden for Castellina er pragtfuld og fredfyldt, med udsigt over olivenlunde, vinmarker og skove. Lejligheden Giraffa var særdeles veludstyret med lækkert stort soveværelse og badeværelse på første sal og god stue/køkken med egen terrasse i stueplan. Udenomsfaciliteterne med swimmingpool, grill plads, vinbar og bibliotek samt udendørs overdækket fællesterrasse, alt lavet meget smagfuldt, var blot med til at gøre helhedsindtrykket endnu bedre. Og betjeningen var også supervenlig og imødekommende, ja nærmest familiær. Vi benyttede os ikke af morgenmadsrestauranten, i stedet kunne vi hver aften bestille friskt morgenbrød, der næste morgen blev bragt lige til døren. I den uge vi boede på Collelungo var kun to eller tre af de øvrige lejligheder lejlighedsvis beboede, hvilket gjorde at vi stort set havde stedet for os selv.

De omkringliggende små vinbyer er alle meget hyggelige med mange gode restauranter, og hele området, centralt beliggende ift Siena, San Gimignano, Volterra og andre seværdigheder, indbyder til spændende udflugter.

Eneste negative ting på rejsen, og noget man skal være opmærksom på er, at Pisa lufthavn er vældig underdimensioneret ift. den trafik, der er på lufthavnen. Da vi kom retur med tog fra Manerola til Pisa, for at hente bilen vi havde bestilt hjemmefra til den videre færd til Collelungo, så var der en kæmpekø og over to timers ventetid på at få bilen udleveret. Ligeledes da vi kom retur fra Collelungo og skulle aflevere bilen samt checke ind, så var der igen to timers ventetid og en kæmpe kø på at komme gennem security-kontrollen. Så ikke noget med at komme i sidste øjeblik.

Men bortset fra det forløb turen perfekt, og det er bestemt ikke sidste gang vi har været i dette område.

Læs mere

Annelise og hendes mand fra Lyngby boede på Terrazza Gabbiano i Manarola fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Vi har lige tilbragt 2 uforglemmelige uger i Cinque Terre i byen Manarola. Vi fløj til Pisa og tog så toget til La Spezia, hvor vi skiftede tog til Sestri Levante. Nemt, det tager ca. 1 t. og 10min. Vi telefonerede til det lokale kontor, de kom og hentede os ved stationen. Vi gik ca. 5 min. og var så i vores lejlighed i Manarola, Terrazza Gabbiano. Perfekt! Skøn lejlighed med stort køkken, fantastisk møbleret terrasse med udsigt over havet, de dyrkede bjergsider og byens tage. Solnedgang hver aften! Soveværelse - dejligt køligt -nedenunder. Det er nemt at komme frem og tilbage mellem de 5 byer med tog eller båd. Hvis havet er meget uroligt, hvilket det var i vores første uge, kan bådene ikke ligge til i Manarola, men man kan så tage til en af de andre byer. Sejltur til Portofino halvøen er skøn (ca. 2 1/2 time) og selve byen Portofino er fantastisk, men check priserne inden i sætter jer på en cafe, der er dyrt i forhold til Cinque Terre. Monterosso har en smuk, lang badestrand og strandpromenade fyldt med blomstrende træer. Vandet er faktisk turkis. I Vernazza ligger der på højre side, lige når man komme ud fra stationen, en cafe, der spiller "Bach in progress" hver tirs. og fred. aften fra 18.30-20. Det er live på klaver. Skønt!! Byerne er smukke og charmerende hver på deres måde, og det er nemt at komme frem og tilbage mellem dem. Hvis man skulle få lyst til at shoppe igennem, er La Spezia en god løsning, skøn forholdsvis stor by. Ca. 15 min. med regionaltoget. Vi opdagede, at vi lige præcis skulle hjem en uge for tidligt. Lørdag den 18.07., hvor vil skulle hjem, startede der et sandt mirakel af religiøse fester og klassiske musikarrangementer (gratis) i området, så hold øje med det!! På hjemvejen havde vi afsat tid til at se lidt af Pisa, det kan anbefales. I øvrigt er Pisa lufthavn en sand oase, masser af grønne områder, udendørs servering, smukke skulpturer fra operaer. Det har været en vidunderlig ferie i det smukkeste område. Det kan varmt anbefales.

Læs mere

Poul og kone fra Blokhus boede på Terrazza Gabbiano i Manarola fra d. 23. til d. 30. maj 2009.

Tak for en fin booking og for leje af en formidabel god lejlighed i Manarola. Min kone og jeg havde et par timers besvær ved ankomsten med at finde lejligheden, men skylden var vores - min - da jeg ikke have læst nedenstående mail til bunds. Tak for telefonisk hjælp.
Alt, hvad vi havde, var adressen Terazza Gabbiano. Den adresse/det navn tror jeg, I skal afskaffe. Der var ikke en af Manarolas 400 indbyggere (!) - vi spurgte dem alle - der kender den.
Tak endnu en gang.

Læs mere
 
search map