Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza del Capitano

 
Terrazza del Capitano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Capitano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza del Capitano har både hjerterum og husrum og pusterum. Det er en nyrenoveret treværelseslejlighed med en skøn terrasse med udsigt over Middelhavet, vinskråningerne og Manarolas umiskendelige pastelfarvede huse, som klynger sig til bjergsiderne.

Den perfekte beliggenhed

Lejligheden ligger ganske få meter fra kirkepladsen i en rolig gade oven over Manarolas hovedstrøg, så det er nemt at ankomme hertil i bil, selv om vi til enhver tid vil anbefale offentlig transport (tog). Ejeren stiller én parkeringsplads til rådighed (mod tillæg), men den kan være optaget af andre lejligheder. Hvis den er ledig på bestillingstidspunktet, garanteres den dog.

Læs mere om Terrazza del Capitano

Fireværelseslejlighed med terrasse og havudsigt

- Der er tale om en nyrenoveret fireværelseslejlighed på 1. og 2. sal med køkken (med køleskab og to kogeplader) til maksimalt ti personer. Ud over køkken består lejligheden af et stort og rummeligt soveværelse med dobbeltseng og dobbeltsovesofa samt et soveværelse med dobbeltseng, som begge har udgang til den møblerede terrasse med havudsigt, hvor der er plads til at alle kan spise i godt vejr - alternativt er der et bord til 4/6 personer i det store soveværelse. Derudover har lejligheden en lille balkon (i køkkenet), værdiboks, tv, aircondition og to badeværelser med toilet og bruser.

Nedenunder på 1. sal ligger to selvstændige værelser med separat indgang, et lille fællesrum med køleskab/elkedel og hver sit badeværelse med toilet og bruser. Disse to værelser har udsigt til Manarolas vinklædte bjergsider men ingen terrasse (men der er den store terrasse ovenover). Man har altså fire badeværelser til rådighed og fire soveværelser, der alle har aircondition.

Ligger i nærheden af god fiskerestaurant

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje med båd til de andre byer i Cinque Terre, togstationen og offentlig parkeringsplads. Der ligger endda en god fiskerestaurant umiddelbart ved siden af lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza del Capitano

Læs personlige anmeldelser af Terrazza del Capitano som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza del Capitano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza del Capitano

Fantastisk udsigtsterrasse

Rigtig fin lejlighed med god placering centralt i Manarola. Vi har været i byen før og ønskede en stor terrasse. Det fik vi og den er skøn. Dog er den ideel til 4-6 personer. Ikke til flere.
Dejligt, at der er separat bad til hvert værelse. Bemærk dog at både dobbeltseng og sovesofa er placeret i lejlighedens centrale stue/køkken. Jeg ville således være ked af, at skulle have udnyttet begge disse til overnatning i længere tid.
Vi var to voksne og fire teenagere fordelt på stuen og to separate værelser. Det fungerede perfekt!

Læs mere

Meget tilfreds

Vi var 5 damer som skulle på vandretur i Cinque Terre. Vi fandt denne lejlighed på In-Italias hjemmeside. Den var perfekt til os. 2 af os delte værelse, ellers fik vi hvert vores værelse. Det var et ekstra plus at der var 4 badeværelser, så vi kunne tage en tur under bruseren, når vi kom tilbage fra vores ture.
Lejligheden havde en terrasse med smuk udsigt til havet, byen og vinmarkerne. Vi spiste altid vores morgenmad her. Der var en smuk solnedgang der og den nød vi med et godt glas vin.
Vi købte ind i COOP. Frisk brød hver dag, god skinke og ost.
Vi vandrede mellem de 5 byer, mange steder var terrænet brat og smalt. Så har man højdeskræk skal man tænke sig om. Men det er en fantastisk oplevelse at vandre her og kan absolut anbefales. Vi var der en uge og vi var en dag i Pisa på hjemturen for også at se den. God tur

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza del Capitano

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza del Capitano

Læs mere
 
search map