Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza del Capitano

 
Terrazza del Capitano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Capitano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza del Capitano har både hjerterum og husrum og pusterum. Det er en nyrenoveret treværelseslejlighed med en skøn terrasse med udsigt over Middelhavet, vinskråningerne og Manarolas umiskendelige pastelfarvede huse, som klynger sig til bjergsiderne.

Den perfekte beliggenhed

Lejligheden ligger ganske få meter fra kirkepladsen i en rolig gade oven over Manarolas hovedstrøg, så det er nemt at ankomme hertil i bil, selv om vi til enhver tid vil anbefale offentlig transport (tog). Ejeren stiller én parkeringsplads til rådighed (mod tillæg), men den kan være optaget af andre lejligheder. Hvis den er ledig på bestillingstidspunktet, garanteres den dog.

Læs mere om Terrazza del Capitano

Fireværelseslejlighed med terrasse og havudsigt

- Der er tale om en nyrenoveret fireværelseslejlighed på 1. og 2. sal med køkken (med køleskab og to kogeplader) til maksimalt ti personer. Ud over køkken består lejligheden af et stort og rummeligt soveværelse med dobbeltseng og dobbeltsovesofa samt et soveværelse med dobbeltseng, som begge har udgang til den møblerede terrasse med havudsigt, hvor der er plads til at alle kan spise i godt vejr - alternativt er der et bord til 4/6 personer i det store soveværelse. Derudover har lejligheden en lille balkon (i køkkenet), værdiboks, tv, aircondition og to badeværelser med toilet og bruser.

Nedenunder på 1. sal ligger to selvstændige værelser med separat indgang, et lille fællesrum med køleskab/elkedel og hver sit badeværelse med toilet og bruser. Disse to værelser har udsigt til Manarolas vinklædte bjergsider men ingen terrasse (men der er den store terrasse ovenover). Man har altså fire badeværelser til rådighed og fire soveværelser, der alle har aircondition.

Ligger i nærheden af god fiskerestaurant

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje med båd til de andre byer i Cinque Terre, togstationen og offentlig parkeringsplads. Der ligger endda en god fiskerestaurant umiddelbart ved siden af lejligheden.

Skjul teksten
 
 
search map