Anmeldelser af Terrazza Costa Sera

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Costa Sera

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Costa Sera som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Costa Sera. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Margareta og venner fra Köping i Sverige boede på Terraza Costa Sera i Manarola fra den 28. august den 1. september 2012.

Rejsen til Manarola gik rigtig godt, det var et godt sted at bo, og vi er meget tilfredse med lejligheden. Vi havde nogle dejlige vandreture, men det var meget varmt, blev bedre mod slutningen af rejsen. En dejlig tur til Middelhavet og vi havde også nogle dejlig dyp! Vi vender gerne tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Populært i Ligurien

search map