Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Costa Sera

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza Costa Sera er en velindrettet og nyrenoveret toværelseslejlighed med en sjældent set beliggenhed midt i Cinque Terre-byen Manarola. Det er muligt at bo her helt ned til blot to nætter, man kan bestille parkering i nærheden og togstationen ligger blot ca. 150 m væk.

Smørhulsbeliggenhed

Eftersom lejligheden ligger midt på hovedgaden, så finder man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for 5 minutters gang. Under lejligheden ligger der en butik, der forhandler artikler inden for friluftsliv og bl.a. vandreudstyr, og her finder man også byens internetpoint.
Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Lejligheden på Terrazza Costa Sera

Toværelseslejlighed med terrasse og 3 sovepladser

Terrazza Costa Sera er en skøn, nyrenoveret toværelseslejlighed på 50 m² i to plan (stueplan og 1. sal på skrånende terræn). Nede er der en entré med dør ind til et soveværelse og badeværelse med toilet og bruser. Oppe er der opholdsrum med køkkenhjørne (med blandt andet vinglas, køleskab og to gasblus), spiseplads og sovesofa. Der er desuden aircondition, lcd-tv og wifi i lejligheden. Fra køkken/alrum er der udgang til en fantastisk terrasse, hvorfra man kan nyde eftermiddagssolen (ca. fra kl. 12:00) og udsigten til Manarola by, den smukke kirke og byens grønne omgivelser. Man kan ikke se havet fra terrassen. Gæsterne er velkomne til selv at medbringe barneseng til de små størrelser (0-3 år).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Terrazza Casa di Mezzo II

Manarola, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map