Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Costa Sera

 
Terrazza Costa Sera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Costa Sera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Costa Sera er en velindrettet og nyrenoveret toværelseslejlighed med en sjældent set beliggenhed midt i Cinque Terre-byen Manarola, samt en fantastisk terrasse som har udsigt over byen og hovedgaden Via Discovolo. Det er muligt at bo her helt ned til blot to nætter, Garageplads kan ikke garanteres, men kan bestillet på forhånd (alf efter tilgængelighed) og togstationen ligger blot ca. 150 m væk.

Smørhulsbeliggenhed

Eftersom lejligheden ligger midt på hovedgaden, så finder man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for 5 minutters gang. Under lejligheden ligger der en butik, der forhandler artikler inden for friluftsliv og bl.a. vandreudstyr, og her finder man også byens internetpoint.
Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Læs mere om Terrazza Costa Sera

Lejligheden på Terrazza Costa Sera

Toværelseslejlighed med terrasse og 3 sovepladser

Terrazza Costa Sera er en skøn, nyrenoveret toværelseslejlighed på 50 m² i to plan (stueplan og 1. sal på skrånende terræn). Nede er der en entré med dør ind til et soveværelse og badeværelse med toilet og bruser. Oppe er der opholdsrum med køkkenhjørne (med blandt andet vinglas, køleskab og to gasblus), spiseplads og sovesofa. Der er desuden aircondition, lcd-tv og wifi i lejligheden. Fra køkken/alrum er der udgang til en fantastisk terrasse, hvorfra man kan nyde eftermiddagssolen (ca. fra kl. 12:00) og udsigten til Manarola by, den smukke kirke og byens grønne omgivelser. Man kan ikke se havet fra terrassen. Gæsterne er velkomne til selv at medbringe barneseng til de små størrelser (0-3 år).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Costa Sera

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Costa Sera som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Costa Sera. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skøn beliggenhed i en skøn by Manarola

Vi var meget glade for lejligheden og især balkonen - skønt at bo blandt
Italienerne og opleve det lokale.
Det et meget centralt - købmanden som nabo.
Hurtigt at komme til togstationen og til færgen
Og ikke mindst til havnen for at nyde de skønne aftner der

Lejligheden kan varmt anbefales.
En super god base - vi havde 5 nætter

Læs mere

Margareta og venner fra Köping i Sverige boede på Terraza Costa Sera i Manarola fra den 28. august den 1. september 2012.

Rejsen til Manarola gik rigtig godt, det var et godt sted at bo, og vi er meget tilfredse med lejligheden. Vi havde nogle dejlige vandreture, men det var meget varmt, blev bedre mod slutningen af rejsen. En dejlig tur til Middelhavet og vi havde også nogle dejlig dyp! Vi vender gerne tilbage!

Læs mere
 
search map