Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa di Mezzo II

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med en beliggenhed midt i en af de fem byer i Cinque Terre, nemlig Manarola, får I kort gåafstand til alt det, som gør ferien til et hit: Handelsliv, spisesteder, havnemiljø og både færgeleje og togstation, som bringer til hurtigt til andre smukke nabobyer.

Masser af udeplads med havudsigt

I forhold mange andre ferielejligheder i dette område, så har Terrazza Casa di Mezzo II den ekstra fordel at have hele to udeområder, hvorfra I kan nyde udsigten og livet i byen og langs med kysten. Da lejligheden er fordelt på to plan, så er pladsen udnyttet således, at der både er en terrasse og en balkon. I kan altså enten sidde samlet - eller nyde et roligt øjeblik på hvert sin udeplads.

Læs mere om Terrazza Casa di Mezzo II

Hele to badeværelser

Lejligheden har endnu et fortrin i forhold til lignende lejligheder: den har nemlig hele to badeværelser - godt nok er de ikke så store - alt er nemlig lidt småt i Cinque Terre, men der er til gengæld badekar i dem begge og ferien bliver lidt nemmere, når der ikke er kø til badeværelset.

Tæt på alt hvad du har brug for

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Lejligheden på Terrazza Casa di Mezzo II

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er fordelt i to plan. Nederste plan består af et soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med spiseplads og køleskab, badeværelse med toilet og badekar samt en balkon med havudsigt. Soveværelset og stuen er adskilt med et forhæng. Oppe på næste plan er der et 'open space' med dobbeltseng, badeværelse med toilet og badekar, køkkenafdeling (med ovn) og udgang til privat terrasse med havudsigt. Der er desuden gratis wi-fi i lejligheden.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Casa del Duomo

Manarola, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Casa di Mezzo

Manarola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map