Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa del Duomo

 
Terrazza Casa del Duomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Casa del Duomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skøn og rummelig lejlighed ud til kirkepladsen Piazza della Chiesa di San Lorenzo. Det betyder en helt igennem central beliggenhed med ganske få skridt videre ned til handelslivet, spisestederne, havnen og togstationen - men alligevel lettere tilbagetrukket oppe ved indgangen til byen.

Kommentar til klassificering

Lejligheden er lidt spartansk og beskedent indrettet men da beliggenhed oppe i det mindre overrendte kvarter ved kirken er god, terrassen rummelig og udsigten mageløs, så er den endelige vurdering alligevel landet på 3 sole. Vælg altså ikke lejligheden pga. selve indretningen men pga. dens andre kvaliteter.

Treværelseslejlighed med to balkoner og terrasse med havudsigt til 4/6 personer
- Lejligheden ligger i to plan på 2. og 3. sal i en historisk ejendom ved kirkepladsen (uden elevator). Det betyder, at man også kan nyde charmen ved kirkeklokkernes bimlen fra tid til anden (ca. hver halve time) - dog skulle der være bimlefri zone ca. mellem 21:00 og 7:00. Når man kommer ind i lejligheden, møder man to soveværelser med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser. Begge værelser har egen balkon. Oppe på etagen ovenover er der et opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. med køleskab, ovn og mikrobølgeovn). I opholdsrummet kan der reddes op til to ekstra personer på dobbeltsovesofa. Herfra er der udgang til en fin, møbleret terrasse med udsigt til havet. Havet kan kun ses fra denne etage - og altså ikke fra balkonerne nedenunder. Af andre praktiske faciliteter kan der nævnes lcd sat-tv, vaskemaskine, aircondition og wi-fi.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Læs mere om Terrazza Casa del Duomo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Casa del Duomo

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Casa del Duomo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Casa del Duomo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza Casa del Duomo

fantastisk udsigt

Fin lejlighed, god placering i forhold til centrum, - HUSK vandrestøvler / sko ..... :-)

Læs mere

Meget god lejlighed i en fantastisk by

Meget god og tilfredsstillende lejlighed som ligger rigtigt fint til Manarola. God plads i soveværelserne, et lille minus var dog, at der kun var en aircondition i et soveværelse. At kirkeklokkerne ringede hver halve time mellem 07:00 og 21:00 gjorde ´heller ikke så meget for os - men det hjalp os med at komme tidligt op for at nyde den flotte by i området.
Godt køkken med det meste af det udstyr man kan ønske sig - det var en større udfordring med udvalget i de 2 små, lokale madvarebutikker.
De var bittesmå med lidt at byde på - hvilket førte til, at det blev flere måltider ude.
Heldigvis lykkedes det os at få leje en garage til vores bil - som gjorde at der ikke var så langt at gå med vores kufferter da vi skulle checke ind og ud.

Læs mere

Perfekt for en stor oplevelse.

Perfekt, bedste by af de fem, Lotto lejlighed i 2 etager med 3 altaner, uovertruffen udsigt ud over Middelhav og den smukke lille by med badestige fra klipper.
2 enkle rene hvide soveværelser med dobbelt senge, smukke klinke gulve og bad, øverster oppe spisestue med køkken og den mest mageløs placering af altan. Her udsigt til tovet,havet,byen, kirke og smukt klokketårn, med klokkelyd. Ingen biler i byen (husk reserver en carport). Det er som at være i filmen "Mine aftner i paradis". Legende børn på tovet om aftenen, italiensk stemning, venlige menneske trods de mange turister i dagtimerne, som man i øvrigt kan sidde på altanen og se komme til byen. Guitar og citar musik på torvet gav prikken over i ét.Vi kommer igen for det er den bedste ferie og lejlighed i 50 år.
Eneste ulempe var lidt myre på køkkenbord på afrejse dagen.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Casa del Duomo

Læs mere

God beliggenhed

Meget behagelig ferie i Manarola i nationalparken Cinque Terre. Ved reservationen af opholdet får man en parkeringsplads til rådighed. Noget, du absolut ikke må gå glip af: En tur med båd, med en fantastisk udsigt over havet. Hvis du skal bade, er strandene ved Monterosso bedst.

Læs mere
 
search map