Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Casa del Duomo

 
Terrazza Casa del Duomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Casa del Duomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skøn og rummelig lejlighed ud til kirkepladsen Piazza della Chiesa di San Lorenzo. Det betyder en helt igennem central beliggenhed med ganske få skridt videre ned til handelslivet, spisestederne, havnen og togstationen - men alligevel lettere tilbagetrukket oppe ved indgangen til byen.

Kommentar til klassificering

Lejligheden er lidt spartansk og beskedent indrettet men da beliggenhed oppe i det mindre overrendte kvarter ved kirken er god, terrassen rummelig og udsigten mageløs, så er den endelige vurdering alligevel landet på 3 sole. Vælg altså ikke lejligheden pga. selve indretningen men pga. dens andre kvaliteter.

Treværelseslejlighed med to balkoner og terrasse med havudsigt til 4/6 personer
- Lejligheden ligger i to plan på 2. og 3. sal i en historisk ejendom ved kirkepladsen (uden elevator). Det betyder, at man også kan nyde charmen ved kirkeklokkernes bimlen fra tid til anden (ca. hver halve time) - dog skulle der være bimlefri zone ca. mellem 21:00 og 7:00. Når man kommer ind i lejligheden, møder man to soveværelser med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser. Begge værelser har egen balkon. Oppe på etagen ovenover er der et opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. med køleskab, ovn og mikrobølgeovn). I opholdsrummet kan der reddes op til to ekstra personer på dobbeltsovesofa. Herfra er der udgang til en fin, møbleret terrasse med udsigt til havet. Havet kan kun ses fra denne etage - og altså ikke fra balkonerne nedenunder. Af andre praktiske faciliteter kan der nævnes lcd sat-tv, vaskemaskine, aircondition og wi-fi.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Læs mere om Terrazza Casa del Duomo

Skjul teksten
 
 
search map