Anmeldelser af Terrazza Beccara
 
Terrazza Beccara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Beccara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fantastisk lux lejlighed

Dette er en overraskelse af et lejemål. Lejligheden har super beliggenhed og meget, meget smuk udsigt til de grønne terrasser overfor terrassen. Ligger øverst i byen, så man skal ikke være gangbesværet, men så får man til gengæld også det hele. Opvasker, smukke istandsatte badeværelser, gode senge, aircon, nyerenoverede rum og gulvbrædder og en terrasse, som gør en forskel.

Bedst af det hele er dog, at man uden for sin gadedør direkte kan gøre entre til Cinque Terres bedste restaurant. Traktorra Dal Billy. Bedre findes ikke. Billig forret - 12 retter anti-pasta. Gå ALDRIG glip af den ret. Pris 120 kr. Det er så englene synger. Vi har spist på en del Michelin restauranter og det kan ikke siges at være på det niveau, men det skyldes mindre betydligheder, som servicen er mere nede på jorden, mere rolig, der kan være ventetid, der kan være en dårlig siddeplads. Men maden er deroppe af... Naturlivis har vi ikke smagt alle retterne. Men vi måtte tilbage to gange med toget - fra en by et stykke derfra. Vi måtte se, om det virkelig kunne være rigtigt. Det var fantastisk!!! Husk at bestille bord og drop det pjat med at sidde udenfor. Det er ikke de bedste siddepladser. Det er det derimod oppe i den nyrenoverede del af restauranten med "mur" bagsiden i rummet.

Badestrand er der ikke. Så man kan ikke bade med små børn. Det er der for meget støm til og man skal passe på i kraftig vind. Mange bader fra klipperne, men strømmen kan være ubehagelig. På rolige dage kan man som voksen sagtens bade og der er stålstige to steder.

Anbefaling til kommende gæster

Besøg Traktorra Dal Billy. Det er et must og det kan kun gentages:
Cinque Terres bedste restaurant. Traktorra Dal Billy. Bedre findes ikke. Billig forret - 12 retter anti-pasta. Gå ALDRIG glip af den ret. Pris 120 kr. Det er så englene synger. Vi har spist på en del Michelin restauranter og det kan ikke siges at være på det niveau, men det skyldes mindre betydligheder, som servicen er mere nede på jorden, mere rolig, der kan være ventetid, der kan være en dårlig siddeplads. Men maden er deroppe af... Naturlivis har vi ikke smagt alle retterne. Men vi måtte tilbage to gange med toget - fra en by et stykke derfra. Vi måtte se, om det virkelig kunne være rigtigt. Det var fantastisk!!! Husk at bestille bord og drop det pjat med at sidde udenfor. Det er ikke de bedste siddepladser. Det er det derimod oppe i den nyrenoverede del af restauranten med "mur" bagsiden i rummet.

Terrazza Beccara
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Beccara
Treværelseslejlighed med terrasse og havudsigt - og 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Terrazza Beccara
 
search map