Anmeldelser af Terrazza Beccara

 
Terrazza Beccara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Beccara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Beccara

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Beccara som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Beccara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Margit og familie fra Solrød Strand boede på Terrazza Beccara i Manarola fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Tak for din hilsen – og ja, vi har alle fire haft en fantastisk uge i Manarola.

Det var vores første ophold i Ligurien/Cinqué Terre, og det levede fuldt ud op til vores forventninger – byen, lejligheden/terrassen, den suveræne udsigt ud over byen, det blå, blå Liguriske Hav og klipperne – specielt klippen vi havde lige over for vores køkken- og soveværelsesvindue med terrasser, hvor de lokale dyrkede vinstokke og køkkenhaver (der var gang i de små haver fra tidlig morgen, inden varmen fik overtaget).
Det bliver svært at finde et nyt rejsemål med en tilsvarende beliggenhed og udsigt.

Lejligheden var perfekt at dele med vores voksne søn og svigerdatter. Var glad for, at have store ”børn” med, da byen med alle dens stejle stræder og stentrapper ikke er for mindre børn – ej heller vandreture ”uden på” klipperne og i bjergene.
Vandreturene er en vigtig del af ferien i Manarola, og da byen er én af de fem Cingué Terre byer, bor man lige i ”smørhullet”. På vores ture mødte vi andre danskere der misundte os vores opholdssted.
Det kan anbefales at tage én af de små både mellem byerne. Vi tog den lange tur fra Manarola til Portofino og fik set de fem Cingué Terre byer og flere til fra havet – helt fantastisk. Selv delfinerne ville vise sig for os under bådturen.
Mange badede fra havnen i Manarola. Vi fandt et godt sted ca. 5 minutters gang fra Manarola langs klipperne mod Corniglia.
Oplevede også hvordan de lokale sardinfiskere fik hejst deres både op fra havnen via et spil – specielt en aften, hvor vinden vendte, og bølgerne blev meget kraftige. Alle både måtte i land og blev placeret i gaderne. Her skal turisterne ikke forvente ”at eje det hele” – herligt at mærke den lokale stemning og miljø.
Faktisk brugte vi kun bilen én gang under vores ophold, der var rigeligt at opleve i nærmiljøet (inkl. gode spisesteder).

Vi må kunne finde noget at udsætte på stedet – al den ros kan jo medvirke til at gøre det sværere for os selv at få mulighed for at leje lejlighed i Manarola igen.
Ankomsten til bommen/kontrollen ind til byens parkeringsareal – tror aldrig jeg har mødt så arrogant og ligeglad en kvinde, der betjente bommen. Ikke en god salgsvare for den by, der viste sig at være så skøn
Heller ikke altid at de lokale købmænd og fyren i tobakskiosken var lige imødekommende – var vist træt af turister, der ikke kunne italiensk
Kunne ikke finde fade eller skåle i køkkenet
Kun TV i det ene soveværelse – men ophænget var der
Stedet må ikke anbefales til gangbesværede (er sikker på, at vi kom hjem med kondien i orden – gode lægmuskler og baller af stål!)

Stor tak også til dig/in-italia og til pigerne i bureauet i Manarola for en god betjening.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 
search map