Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Beccara

 
Terrazza Beccara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Beccara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Beccara er en kvalitetslejlighed, som er ideel til dem, som stiller høje krav til standard, beliggenhed og udsigt. Denne lejlighed er en god løsning for par, der rejser sammen eller til en familie med store børn, da den har to badeværelser.

Flot udsigt fra haven

Lejligheden ligger i den høje del af Manarola i rolige omgivelser, men få minutters gang fra hovedgaden, og desuden er der en lokalrost fiskerestaurant uden for døren. Inden for gåafstand finder man desuden havnen (hvor turistbådene lægger til), togstationen og den offentlige parkeringsplads i byen. Terrazza Beccara ligger på 3. sal uden elevator: dette betyder, at den ikke er egnet for gansbesværede, men til gengæld er udsigten fænomenal. Øverst i den interne gård (op ad ca. 35 trappetrin) ligger en skøn have med havudsigt. Havemøblerne finder man dog ikke heroppe, men nede på den private terrasse ved lejligheden.

Læs mere om Terrazza Beccara

Treværelseslejlighed med terrasse og havudsigt - og fire sovepladser:
- I får her et soveværelse med dobbeltseng, veludstyret køkken med spiseplads og et fint blåt badeværelse med toilet og bruser. Her er også aircondition og fladskærm med satellit-tv. Fra køkkenet og soveværelset er der adgang til en privat terrasse med havudsigt. Den er møbleret med spiseplads og liggestole. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og et ekstra badeværelse med toilet og bruser. Denne del af lejligheden har både separat indgang - og indgang gennem køkkenet. Her er der ligeledes aircondition og fladskærm med satellit-tv.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Beccara

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Beccara som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Beccara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Terrazza Beccara

Fantastisk udsigt

Dejlig lejlighed med fantastisk terrasse. Pæn og ren. Grunden til 4 stjerner og ikke 5, skyldes køkkenet ikke var så rent og sivtæppet over terrassen var i stykker. Det gjorde vi opmærksom på, men selvom de sagde på kontoret, de ville komme og reparere det, kom de aldrig.

Læs mere

Smuk smuk udsigt

Har været her to gange nu. Lejligheden ligger højt og centralt i Manarola.
Rengøringen kunne godt ha været bedre

Læs mere

Fantastisk lux lejlighed

Dette er en overraskelse af et lejemål. Lejligheden har super beliggenhed og meget, meget smuk udsigt til de grønne terrasser overfor terrassen. Ligger øverst i byen, så man skal ikke være gangbesværet, men så får man til gengæld også det hele. Opvasker, smukke istandsatte badeværelser, gode senge, aircon, nyerenoverede rum og gulvbrædder og en terrasse, som gør en forskel.

Bedst af det hele er dog, at man uden for sin gadedør direkte kan gøre entre til Cinque Terres bedste restaurant. Traktorra Dal Billy. Bedre findes ikke. Billig forret - 12 retter anti-pasta. Gå ALDRIG glip af den ret. Pris 120 kr. Det er så englene synger. Vi har spist på en del Michelin restauranter og det kan ikke siges at være på det niveau, men det skyldes mindre betydligheder, som servicen er mere nede på jorden, mere rolig, der kan være ventetid, der kan være en dårlig siddeplads. Men maden er deroppe af... Naturlivis har vi ikke smagt alle retterne. Men vi måtte tilbage to gange med toget - fra en by et stykke derfra. Vi måtte se, om det virkelig kunne være rigtigt. Det var fantastisk!!! Husk at bestille bord og drop det pjat med at sidde udenfor. Det er ikke de bedste siddepladser. Det er det derimod oppe i den nyrenoverede del af restauranten med "mur" bagsiden i rummet.

Badestrand er der ikke. Så man kan ikke bade med små børn. Det er der for meget støm til og man skal passe på i kraftig vind. Mange bader fra klipperne, men strømmen kan være ubehagelig. På rolige dage kan man som voksen sagtens bade og der er stålstige to steder.

Læs mere

Skøn lejlighed med fantastisk udsigt

Dette er en skøn lejlighed med en fantastisk udsigt. Den har to separate værelser med hver sit toilet og bad, som begge munder ud i køkkenet og udgang til den nylavede store terresse. Det var ideelt for os, da vi havde vores voksne datter med på ferie. Selvom vi skulle op ad mange trapper før vi nåede til lejligheden, var det det hele værd. Med god aircon. Og så denne udsigt. Vi sad hver aften og nød aftensmaden til solnedgangen og til morgenmaden fulgte vi med livet nede i byen i skygge, indtil solen kom til terrassen ca. Kl to. Den får 5 stjerner fordi lejligheden er meget fint indrettet og så udsigten. Vi synes ikke det trækker ned, at man skal gå op ad de mange trapper. For os var det bare god motion og vi blev også gjort opmærksom på det inden vi lejede den. Tusind tak for et par skønne uger.


Læs mere

God lejlighed i roligt område

Lejligheden er ren og pæn. 2 gode rummelig værelser. Der kunne godt være 2 lænestole og ikke kun 1. Terrassen har en fantastisk udsigt, men trænger til vedligehold.

Læs mere

Dejlig lejlighed

Vi var som 2 par meget tilfredse med lejlighedens opdeling og ikke mindst de 2 badeværelser.
Lejligheden er i meget fin stand-lys og venlig- med fabelagtig udsigt til vinmarker og hav.

Vi havde stor glæde af underboen,der jo arbejder for bureauet. Hun var meget omsorgsfuld og en stor hjælp,da lyset på 1 badeværelse(uden vindue) valgte at gå en søndag.Blev dog ikke lavet da det viste sig at være af alvorligere karakter. Kedelig hændelse,da valget af 2 badeværelser havde høj prioritet

Læs mere
 
search map