Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Beccara

 
Terrazza Beccara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Beccara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Beccara er en kvalitetslejlighed, som er ideel til dem, som stiller høje krav til standard, beliggenhed og udsigt. Denne lejlighed er en god løsning for par, der rejser sammen eller til en familie med store børn, da den har to badeværelser.

Flot udsigt fra haven

Lejligheden ligger i den høje del af Manarola i rolige omgivelser, men få minutters gang fra hovedgaden, og desuden er der en lokalrost fiskerestaurant uden for døren. Inden for gåafstand finder man desuden havnen (hvor turistbådene lægger til), togstationen og den offentlige parkeringsplads i byen. Terrazza Beccara ligger på 3. sal uden elevator: dette betyder, at den ikke er egnet for gansbesværede, men til gengæld er udsigten fænomenal. Øverst i den interne gård (op ad ca. 35 trappetrin) ligger en skøn have med havudsigt. Havemøblerne finder man dog ikke heroppe, men nede på den private terrasse ved lejligheden.

Læs mere om Terrazza Beccara

Treværelseslejlighed med terrasse og havudsigt - og fire sovepladser:
- I får her et soveværelse med dobbeltseng, veludstyret køkken med spiseplads og et fint blåt badeværelse med toilet og bruser. Her er også aircondition og fladskærm med satellit-tv. Fra køkkenet og soveværelset er der adgang til en privat terrasse med havudsigt. Den er møbleret med spiseplads og liggestole. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og et ekstra badeværelse med toilet og bruser. Denne del af lejligheden har både separat indgang - og indgang gennem køkkenet. Her er der ligeledes aircondition og fladskærm med satellit-tv.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Terrazza Costa Sera

Manarola, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Hotel Regina Elena

Santa Margherita Ligure

Hotel Porto Roca

Monterosso

Residence Riviera

Pietra Ligure

search map