Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Albicocca

Udsigten fra terrassen
 
Terrazza Albicocca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Albicocca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden er opkaldt efter det fine abrikostræ lige uden for lejligheden. Det er en lille charmerende lejlighed til to personer, som ikke kræver den helt store plads. Udenfor har lejligheden en skøn møbleret terrasse med havudsigt (ca. 4 m²).

Etværelseslejlighed med terrasse og havudsigt
Den lille lejlighed (på 18 m²) minder med de røde sten og det hvælvede loft mest af alt om en lille vinkælder. Den har - trods sin lille størrelse - alt hvad man har behov for: opholdsrum med behagelig sovesofa til to personer (140 cm), køkkenhjørne med spiseplads til to, to kogeplader, dansk kaffemaskine, køleskab og fryser, samt lille badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs mere om Terrazza Albicocca

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen. Der ligger endda en god fiskerestaurant umiddelbart ved siden af lejligheden.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 
search map