Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Terrazza Al Ponte Vecchio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden er utvivlsomt en af de flotteste i Manarola. Den er nyrenoveret, har hele to badeværelser og er indrettet med møbler af høj kvalitet. Inden for 5-10 minutters gang har I både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for rækkevidde.

Fireværelseslejlighed med balkon og terrasse til 4/6 personer
- Denne lejlighed på ca. 100 m² ligger på 4. sal (uden elevator) i en historisk ejendom i den høje del af byen - oppe bag kirken. Der er ganske kort afstand til de offentlige parkeringspladser og til den garage, som kan bestilles sammen med lejligheden, så hvis I kommer i bil, er beliggenheden meget hensigtsmæssig. Lejligheden består af tre soveværelser (et med dobbeltseng og to værelser med to enkeltsenge som kan sættes sammen til en dobbeltseng), to badeværelser (et med bruser og det andet med badekar), køkken med spisekrog (og køleskab, fire gasblus og mikrobølgeovn) samt opholdsrum med sofa og sat-tv. Fra stuen er der udgang til en balkon. Af andre praktiske faciliteter kan der nævnes sat-tv, aircondition, wi-fi, opvaskemaskine og vaskemaskine. Via en udendørs trappe kommer I op til tagterrassen, hvor I finder havemøbler i træ. Herfra er der udsigt over Cinque Terres bakkelandskab.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Mediterraneo 1

Manarola, Ligurien

Terrazza Fregagia

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Anbefalinger til dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Residence Orchidea

Diano Marina

search map