Hotel i Manarola i Cinque Terre

Hotel Luna di Marzo

Skøn terrasse med havudsigt Hotellet ligge ri landsbyen Volastra Pæne værelser Værelser med havudsigt
 
Hotel Luna di Marzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Luna di Marzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du søger det ægte Cinque Terre uden mange turister, så er landsbyen Volastra med sine 130 indbyggere et godt bud. Volastra ligger smukt 280 m hævet over havoverfladen og Manarola og Corniglia

De ydre rammer er en sand gave fra himlen

Med en blændende udsigt over Middelhavet og mod Cinque Terre-byerne Manarola og Corniglia har Hotel Luna di Marzo bestemt fået de ydre rammer som en gave fra oven. Også fra de 10 værelser er der havudsigt.

Et lille, hyggeligt hotel

Inden man entrerer, kan man nyde hotellets panoramiske fællesterrasse, hvor der er rig mulighed for at sole sig på liggestolene. Indvendig er der reception, barområde, morgenmadssal. Og i dette fællesområde er der wi-fi-forbindelse. Morgenmaden serveres som buffet og kan nydes enten inde eller ude.

Kom nemt omkring

Men ferien behøver ikke at blive besværlig af den grund: Volastra har nemlig hele to spisesteder og en lille købmand, så I kan forsyne jer uden at skulle ud og køre. Og skal I udforske Cinque Terre, så kører der i sommermånederne en minibus mellem Manarola og Volastra i pendulfart ca. hver ½ time indtil sent på aftenen. Dette betyder, at I også kan ankomme til Hotel Luna di Marzo med offentlig transport.

Dine vandremuligheder

Mange kommer til Cinque Terre for at vandre mellem de fem byer. Disse stier er smukke og meget befærdede. Hvis I ønsker at prøve andre og lige så smukke stier med færre mennesker og uden betalingsafgift, så er der mange at vælge imellem. Og det vil være oplagt at prøve den vandresti, som udspringer fra Volastra og leder jer ned til Corniglia gennem højdedragenes vinskråninger.

Værelserne på Hotel Luna di Marzo

Vær. med havudsigt

Disse otte værelser har alle havudsigt - enten fra siden (udsigt til havet, bakkedragene og lidt træer) eller direkte havudsigt. De har alle sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne har ikke aircondition - der skulle efter sigende lidt mere ventileret heroppe i modsætning til nede ved vandet. Alle værelserne har mulighed for en ekstra opredning.

Vær. med terrasse og havudsigt

Disse to værelser har begge terrasse med havudsigt. Det ene værelse har en firkantet terrasse mens det andet har en aflang terrasse. De har sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne har ikke aircondition - der skulle efter sigende lidt mere ventileret heroppe i modsætning til nede ved vandet. Begge har mulighed for en ekstra opredning.

 
 
search map