Hotel i Manarola i Cinque Terre

Hotel Il Saraceno

Landsbyen Volastra som hotellet ligger i Reception Morgenmadssal Morgenbuffet
 
Hotel Il Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er der gratis parkering, og samtidig kan luften være lidt mere svalende end den er helt nede ved vandet (hotellet ligger i 300 meters højde). Hotellet ligger blot 2½ km fra Manarola og 200 m fra det lille lokalsamfund Volastra med købmand og restaurant.

Bus til Cinque Terre

Hotellet ligger strategisk godt for udflugter i Le Cinque Terre Nationalpark med blot 2½ km ned til Manarola. Bussen kører ca. en gang i timen. Ellers kan man slå et smut forbi det lille lokalsamfund Volastra med 110 indbyggere, som ligger blot 200 m fra hotellet. Her finder man en lille købmand og restauranten Gli Ulivi.

Læs mere om Hotel Il Saraceno

Reception, bar, issalg og morgenmadssal

Indenfor møder man først en reception og en bar med is og forfriskninger. Her kan man hvile benene i sofaen ved kaminen. Videre frem ligger morgenmadssalen, hvor morgenmaden serveres som buffet.

Syv hyggelige dobbeltværelser

De syv dobbeltværelser har alle fået navne fra området (opkaldt efter Le Cinque Terre-byerne Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore samt de to nærliggende landsbyer Volastra og Groppo) og ligger i stueplan og på 1. sal. De er rummelige og har skrivebord, satellit-tv, telefon, værdiboks og store badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser. Der er ingen havudsigt trods den korte afstand til havet. Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning og et enkelt har plads til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map