Hotel i Manarola i Cinque Terre

Hotel Il Saraceno

Landsbyen Volastra som hotellet ligger i Reception Morgenmadssal Morgenbuffet
 
Hotel Il Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er der gratis parkering, og samtidig kan luften være lidt mere svalende end den er helt nede ved vandet (hotellet ligger i 300 meters højde). Hotellet ligger blot 2½ km fra Manarola og 200 m fra det lille lokalsamfund Volastra med købmand og restaurant.

Bus til Cinque Terre

Hotellet ligger strategisk godt for udflugter i Le Cinque Terre Nationalpark med blot 2½ km ned til Manarola. Bussen kører ca. en gang i timen. Ellers kan man slå et smut forbi det lille lokalsamfund Volastra med 110 indbyggere, som ligger blot 200 m fra hotellet. Her finder man en lille købmand og restauranten Gli Ulivi.

Læs mere om Hotel Il Saraceno

Reception, bar, issalg og morgenmadssal

Indenfor møder man først en reception og en bar med is og forfriskninger. Her kan man hvile benene i sofaen ved kaminen. Videre frem ligger morgenmadssalen, hvor morgenmaden serveres som buffet.

Syv hyggelige dobbeltværelser

De syv dobbeltværelser har alle fået navne fra området (opkaldt efter Le Cinque Terre-byerne Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore samt de to nærliggende landsbyer Volastra og Groppo) og ligger i stueplan og på 1. sal. De er rummelige og har skrivebord, satellit-tv, telefon, værdiboks og store badeværelser med toilet, hårtørrer og bruser. Der er ingen havudsigt trods den korte afstand til havet. Tre af værelserne har plads til en ekstra opredning og et enkelt har plads til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Saraceno

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Saraceno som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Saraceno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Hotel Il Saraceno

Bedømmelse af Hotel Il Saraceno

Læs mere

Dejligt ophold på Hotel Il Saraceno

Vi havde to dejlige dage på Hotel Il Saraceno.
Værten Antonella er meget imødekommende og serviceorienteret - god morgenmad - og meget pænt og rent på hotellet/værelserne.
Det kan anbefales, at vandre til/fra de nærliggende byer ved kysten - det er utroligt smukt!! Antonella giver sig god tid til at forklare de forskellige muligheder for vandreture i området.
Vi var glade for at bo lidt væk fra de fem kystbyer, som er meget turistet. I Volastra fornemmer man også den lokale stemning fra beboerne i byen, hvilket vi sætter pris på.
Stedet kan klart anbefales.

Læs mere

Velkommende, hyggeligt og rimeligt familiehotel

Et lille og privat hotel med en ejer der ligger meget tid og energi, i at gæsterne trives og får så meget ud af deres ophold som muligt.
Enkle, men rene og funktionelle rum. God beliggenhed nær bussen til Manarola og turstierne. Her bor man et stykke fra de trange og ikke-bilvenlige byer. Perfekt for dem som kører ud til områderne.

Læs mere

Super hyggeligt hotel og hjælpsomme værter

vi fik den bedst tænkelige behandling og service.
Dejligt hotel, hvor alt er i orden.
Byen Volastra er dejlig rolig og ikke så turistfyldt som Cinque Terre byerne.
Der er to restauranter i byen, som begge er gode.

Læs mere

Roligt og fint sted

Vi kan varmt anbefale dette hotel, som ligger i byen Volastra. Det er et perfekt udgangspunkt for alle vandreture. Udenfor hotellet er der en busholdeplads, hvor du kan tage bussen til nabobyen Manarola. Servicen er god, Antonela var virkelig hjælpsom og imødekommende. Vi fik serveret god morgenmad!
Rummeligt værelse og badeværelse, som blev gjort rent hver dag!
To hyggelige restauranter i byen.

Læs mere

Idielt udgangspunkt for besøg i Cinque Terre

Antonella ved ikke alt det bedste hun kan gøre for sine gæster. Vi havde nogen fantastiske dage, og fik også den store mulighed, at deltage i Volastra's Ansjos festligholdelse, hvilket også var takket være Antonella's service til sine gæster. Hotellets placering gør at det er let at konme til med bil, parkeringsforhold er optimale, og der er busforbindelse til Manarola frem til kl. 22.20, ønsker man at bruge "bevægapparatet" er der en OK vandresti både til Manarola og Corneglia. Kan på det varmeste anbefale hotellet til andre.

Læs mere
 
search map