Anmeldelser af Casa di Mezzo

 
Casa di Mezzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa di Mezzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa di Mezzo

Læs personlige anmeldelser af Casa di Mezzo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa di Mezzo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin ældre lejlighed i byhus med fremragende udsigt

Lejligheden ligger i den forholdsvis stille by Manarola, hvor der er de fornødne indkøbsmuligheder og restauranter/barer. Der er mange trapper/stejle stræder, når man skal rundt i byen, men yderst charmerende. Fine bademuligheder i Middelhavet. Man går ind i lejligheden fra gadeplan. Da ejendommen er bygget op ad klippen er lejlighedens lille altan i 4. sals højde. Herfra er der en fantastisk udsigt til Middelhavet og over byen. Der er eftermiddagssol på altanen fra omkring 16-tiden og til solen går ned. Fra lejligheden nås hovedgaden hurtigt ned ad en del trapper. Bilfri by, så ingen trafikstøj! Lille og lettere slidt køkken, men det fungerer. Der er ikke aircondition i lejligheden, men manglede heller ikke i de 26-28 graders varme der var udenfor. Skodder kan hindre at der bliver lige så varmt indenfor.

Cinque Terre som feriedestination

Cinque Terre er et fint sted for vandrere med spektakulære udsigter til de fem byer fra stierne som forbinder byerne. Der er mange op- og nedstigninger ad trapper og klipper på de afmærkede ruter, så godt fodtøj anbefales. Det er muligt at tage toget fra og til hver by, hvis vandreturene skal forkortes. 4 euro pr. billet uanset hvilken by der køres fra/til.
Det kan anbefales at tage nogle af vandreruterne længere op bag i området til byen San Bernadino og klosteret Madonna di Monte-Nero, hvorfra der er fantastiske udsigter til hhv. Corniglia og Riomaggiore.

Casa di Mezzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa di Mezzo
Toværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Casa di Mezzo

Casa di Mezzo
Rent og pænt

Det var ikke rengjort grundigt, da vi ankom. Særligt gulv var snavset .
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa di Mezzo
Toværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map