Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Casa di Mezzo

 
Casa di Mezzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa di Mezzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Afstanden til både havet, færgeleje, restauranter, butikker, togstation og offentlig parkeringsplads er blot et stenkast på 5-10 minutters gang.

Central beliggenhed

Fra balkonen er der en fin udsigt over Manarola by og kysten med pynten Punta Mesco i baggrunden. Lejlighedens stærkeste kort, ud over balkon og havudsigt, er beliggenheden midt i Manarola.

Læs mere om Casa di Mezzo

Toværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/4 personer
- Lejligheden er rummelig og ligger i ét plan (indgangen er i stueplan mens havsiden ligger højt pga. skråningen). Rumfordelingen er som følger: opholdsstue med tv (uden sat), dobbeltsovesofa, køkken (to kogeplader, ovn, kølefryseskab), soveværelse med dobbeltseng (og mulighed for ekstra opredning) og badeværelse med toilet og bruser. På balkonen finder man cafébord og to stole. Det er ikke muligt at skaffe barneseng/vugge, men gæster er velkomne til selv at medbringe den gebyrfrit. Bemærk at lejligheden udlejes til maks. 4 personer, hvoraf de to sidste personer kan sove enten på dobbeltsovesofa i stuen eller en på sovesofa og den anden med som en ekstra opredning i soveværelset.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa di Mezzo

Læs personlige anmeldelser af Casa di Mezzo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa di Mezzo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa di Mezzo

Fin ældre lejlighed i byhus med fremragende udsigt

Lejligheden ligger i den forholdsvis stille by Manarola, hvor der er de fornødne indkøbsmuligheder og restauranter/barer. Der er mange trapper/stejle stræder, når man skal rundt i byen, men yderst charmerende. Fine bademuligheder i Middelhavet. Man går ind i lejligheden fra gadeplan. Da ejendommen er bygget op ad klippen er lejlighedens lille altan i 4. sals højde. Herfra er der en fantastisk udsigt til Middelhavet og over byen. Der er eftermiddagssol på altanen fra omkring 16-tiden og til solen går ned. Fra lejligheden nås hovedgaden hurtigt ned ad en del trapper. Bilfri by, så ingen trafikstøj! Lille og lettere slidt køkken, men det fungerer. Der er ikke aircondition i lejligheden, men manglede heller ikke i de 26-28 graders varme der var udenfor. Skodder kan hindre at der bliver lige så varmt indenfor.

Læs mere

Bedømmelse af Casa di Mezzo

Læs mere

Bedømmelse af Casa di Mezzo

Læs mere
 
search map