Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sole & Mare

 
Balcone Sole & Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Sole & Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Sole & Mare ligger i den øvre del af Manarola i et roligt kvarter men alligevel blot få minutters gang fra hovedgadens butikker og restauranter, færgelejet, togstationen og den offentlige parkeringsplads. Lejlighedens primære styrker spænder over den fænomenale udsigt, rummeligheden og det nye køkken.

Treværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/4 personer
- Denne rummelige treværelseslejlighed ligger på 3. sal i en historisk ejendom uden elevator. Lejligheden består af nyt og moderne køkken (4 gasblus, ovn, køleskab) med udgang til en lang balkon med havudsigt, møbleret opholdsrum med lcd-tv (italienske kanaler), vaskemaskine, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Køkkenet og stuen er ikke adskilt med en dør. Der er havudsigt fra begge soveværelser - og to trin op til det ene af dem. Gæsterne er velkomne til selv at med bringe barneseng til de små størrelser.

Læs mere om Balcone Sole & Mare

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Sole & Mare

Læs personlige anmeldelser af Balcone Sole & Mare som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Sole & Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Balcone Sole & Mare

Udsigten er helt enestående!

Alt har været i orden både før og under opholdet i lejligheden.
Da vi ankom, blev vi fulgt op til lejligheden, hvilket var rigtig rart. Der var det vi havde brug for, lejligheden var ren og god plads til os 3 (men også god plads til 4). Der er ingen aircondition, men idet lejligheden ligger, hvor den gør, havde vi balkondøren og vinduer åbne og skodderne for hele dagen, hvilket gav en skøn temperatur i lejligheden, og vi sov med åbne vinduer.
Balkonen er meget smal, men vi fik placeret det lille cafebord udfor døråbningen og kunne få 3 bedre stole inde fra lejligheden omkring, så vi alle kunne nyde udsigten med et glas vin på bordet. Med stole placeret på en række, kan 4 godt sidde på balkonen. Hvis jeg skulle give et forslag til forbedring, vil det være nogle bedre stole på balkonen.
Udsigten var helt fantastisk. Sidde på balkonen og lytte til havet, byen der vågner, se de skiftende farver på havet og bjergsiderne, og nyde den smukke solnedgang, det var ganske enkelt enestående.

Læs mere

Udsigt

Fantastiske byer og område. Turistpresset er tårnhøjt i byerne, men i bjergene kan man få luft og de mest spektakulære udsigter/overviews over områderne/byerne.

Læs mere

Dejlig lejlighed med pragtfuld udsigt

der er mange indtryk der skal bundfælde sig efter 8 dage i " cinque terre " , hvor vi vandrede op og ned i bjergene langs kysten og mødte den ene flotte udsigt efter den anden.
Området er bestemt et besøg værd, men hvis man vil vandre er det måske bedre lidt senere på sæsonen, hvor det ikke er så varmt. Dog var det pragtfuldt at sidde på balkonen i de lune aftener.
Lejligheden indfriede fuldt ud vore forventninger, ikke mindst balkonen med den pragtfulde udsigt ud over byen og havet.
Dog skal man lige være opmærksom på, at der er mange trapper op til lejligheden.
Det kunne være dejligt, hvis der i lejligheden var lidt flere informationer om rent praktiske ting.
F.eks. Hvordan kommer jeg rundt i området til fods, med bus, med tog. Priser?
Hvilke stier er lukkede
Hvor kan jeg handle

Eneste bemærkning til lejligheden er, at da balkonen er temmelig smal, vil det være bedre med et mindre bord og måske et par liggestole.Læs mere

Fantastisk udsigt - hyggelig by

Lejligheden fungerede fint for to personer. Hvis man er flere vil det være et problem at være på balkonen, som ellers er lejlighedens største aktiv.
Det er en god idé at leje garage - det ville vi gerne have vidst på forhånd. Der er langt at gå fra parkeringspladsen udenfor byen.

Læs mere

Fantastisk udsigt

Rigtig god og rummelig lejlighed med fantastisk panoramaudsigt fra den lille balkon.
Mange trapper op til lejligheden.

Læs mere

Fantastisk udsigt og rummelig og dejlig lejlighed!

Vi blev overvældet af udsigten fra den dejlige balkon mod Manarola og havet! Dejlig lejlighed med 2 separate soveværelser, en stue og køkken med gode køkkenredskaber, gaskomfur oto vaskemaskine.
Trods mange trappetrin for at komme op fra butikken i Manarola til lejligheden og manglen på aircondition, er vi stadig helt tilfredse!

Læs mere
 
search map